Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kako prelisičiti šrango?

Kako prelisičiti šrango?

Mene pa zanima kako naj z ženinom prelisičiva šrango?

Jaz bi vama svetovala, da je ne poskušata. Znajo narediti grde stvari, če se ji izogneš, se maščujejo. REcimo: sem slišala, da so eni navozili celo dvorišče hlevskega gnoja. Pa še kaj bolj groznega se lahko spomnijo.

Bolje bi bilo, če se poskušaš s kom pogoviriti in poveš, da si tega ne želiš. Pri nama je izgledalo, da se ji ne bova izognila, zato sva se že pred poroko podala v pogajanja, kako naj bi izgledalo in koliko denarja na bi dali. Potem je pa tisti, ki naj bi vse skupaj vodil, bil takrat nekje v Nemčiji in je mene ful skrbelo, če bo vseeno kdo prišel, pa je stvar sama po sebi padla v vodo. Nihče drug ni prevzel odgovornosti za pripravo in ni bilo nič. Meni je bilo pa čisto všeč tako.

Jaz ti svetujem, da se raje vnaprej zlobirata za eno razumno ceno (lepa beseda lepo…) in se tudi nekako dogovorita, da vse skupaj npr. ne sme trajati več kot…

Oj!
Sem slišala pred kratkim eno full dobro 😉 Daš jim tolk dnarja, kolk tehta ženin (al pa nevesta – kateri je lažji). Zamenjaš denar v kovance in jih full zaj… no, ta ki je postavlau šrango je bil tko šokiran pa užaljen, da je kar dam spokau ;))

Za sprobat je! Pa veliko sreče!

New Report

Close