Kako prepoznate ženskarja
Ženske, kako prepoznate ženskarja? Ali je želja po svobodi, vikendi z moško družbo, moškimi večeri tudi znak ženskarja? Pred precej leti sem bila samska, spomnim se enega zmenka, ko je že na prvem zmenku govoril kako želi svobodo, da ima dosti časa zase in naj ne pričakujem da bova zvečer in vsak vikend skupaj. Meni so se kar alarmi prižigali v mislih. In kako ženske, ki imate ženskarja, to prenašate? Jaz ne bi mogla prenašati, sem zvesta in isto želim od moškega. Nekateri pari pa zmorejo tako živeti , ženske se verjetno tolažijo da ko bo star, se bo umiril (na primer Šeruga).
Ženskarji so dosti prozorni, niti ne skrivajo dosti. Privlačijo jih ženske, ki so pripravljene precej tolerirati, jim dati veliko svobode in ne preveč spraševati. Hitro preverijo ali gre ta pogoj pri ženskah skozi. Iščejo ženske ki so pripravljene stran pogledati, ali pa so tako naivne ali pa tako zaljubljene da vse odpustijo .
Jaz527, 29.03.2025 ob 18:38
Ženskarji so dosti prozorni, niti ne skrivajo dosti. Privlačijo jih ženske, ki so pripravljene precej tolerirati, jim dati veliko svobode in ne preveč spraševati. Hitro preverijo ali gre ta pogoj pri ženskah skozi. Iščejo ženske ki so pripravljene stran pogledati, ali pa so tako naivne ali pa tako zaljubljene da vse odpustijo .
To pa kar drži. S tem, da je takšnih danes morda že večina žensk preprosto zato, ker kolikor toliko karierno uspešni ljudje živijo naspidirana življenja, kjer enostavno ni pretirano časa za ne vem kakšno igranje policaja. Pa še ko so doma, so njihove misli pogosto drugod.
različne finte imajo, se namreč prilagodijo tej, ki jo pecajo.. meni recimo lažejo, kako so zvesti in iščejo resno vezo in imajo vse te vrednote, ki jim imam jaz.. točno vem kaj jih vprašat in dobim odgovor, da bi še malo počakal, dajmo času čas, bodimo najprej le prijatelji bla bla blaaahhhh.. dejstvo-resen se obnaša drugače kot neresen, besede niso bistvene. tko so navdušeni nad mojo čustveno inteligenco in inteligenco, mojimi vrednotami (oz mislijo, da če bodo vse to hvalili, da bom padla) ob tem pa pozabljajo, da taki ženski lagat ne bo obrodilo njihovih sadov. naj grejo na vezane drolje, te jim bodo dale to kar iščejo-fuk.
Obstajajo tudi druga vrsta ženskarjev, ki se niti ne pretvarja, da išče resno zvezo. To so tako imenovani fukfehtarji. Preznaš jih tako, da te ustavljajo na službenih hodnikih in hvalijo tvojo novo frizuro, ali lepo krilo, ali pa enostavno tvojo dobro voljo. In jim že n-tič ne potegne, da iz te moke ne bo kruha. Te sprašujejo, kje boß čez vikend, pa ksm greš letos na morje itd itd. In vedno imajo potem neko zgodbico o tem, da kdaj so bili oni tam in kako bodo mogoče tudi točno ta vikend. In jih ne odvrne, da vedo, da si poročena, še manj pa seveda to, da so poročeni tudi oni. In ko greš čez 15 min nazaj do svoje pisarne, srečaš točno istega fukfehtarja, kako z istimi forami ogovarjajo naslednjo “žrtev”.
Za bruhat, kakšne dedce imajo ene reve doma…
Eh ja, ni tako enostavno.
Moj bivši je precej samotarski. Nikoli ne gobca, ne popiva, ne žura. Pa se je izkazalo, da je velik babjek. Glede na značaj, kar tu opisujete, vse prej kot babjek. V reali pa je bil.
Ali pa moj kolega. Grem stavit, da bi vsi njegovi znanci rekli, da je ta pa sigurno zvest mož. Pa vedno kaka fina familija pa to. Vzorni mož, oče. Ja pa ja, ravno mene je pecal. Pa verjetno nisem edina. Ne rečem, da je varal. Rečem pa, da bi varal, če bi imel priliko, če bi ženska rekla ja.
Pa pred leti sem bila leta in leta v nekem dejavnosti, kjer so bili predvsem moški. Včasih edina ženska. Pa sem marsikaj zvedela, opazila. Tipi za katere sem bila prepričana prej, da so zvesti, ok pa to. V resnici pa varalice. Pa tipi za katere bi rekla, da nimajo šans, da dobijo katero: tudi varalice.
Tako, da ne, ni tako enostavno prepoznati varalice, babjeke.
Se najdejo tako med bogatimi kot med revnimi. Tako, da ni rečeno, da imajo keš pa se gonijo okrog. Pa ni rečeno, da so fejst za pogleda pa se gonijo okrog. Ja, pa tudi marsikdo, ki je redno v cerkvi pa se vseeno okrog goni.
Težko ugotoviti kdo je resen, pošten.
ALi pa moj drugi bivši. Poročil se je pri 18ih. Ločil tam pri 50. Menda je bila žena njegova prva ženska in je ni nikoli varal. Super, a ne? Samo kaj, ko sem mu je pa po ločitvi spentljalo in si je dal duška za nazaj. Slučajno sem mu nasedla ta prva.
Tako, da tudi kaki mirni in tihi, znajo biti babjeki.
Kako ugoviti? Ne vem. Ker eni so 30 let angelčki pa se jim potem odpelje. Eni se pa skoz gonijo.
ni tako enostavno, 29.03.2025 ob 22:42
Eh ja, ni tako enostavno.
Moj bivši je precej samotarski. Nikoli ne gobca, ne popiva, ne žura. Pa se je izkazalo, da je velik babjek. Glede na značaj, kar tu opisujete, vse prej kot babjek. V reali pa je bil.
Ali pa moj kolega. Grem stavit, da bi vsi njegovi znanci rekli, da je ta pa sigurno zvest mož. Pa vedno kaka fina familija pa to. Vzorni mož, oče. Ja pa ja, ravno mene je pecal. Pa verjetno nisem edina. Ne rečem, da je varal. Rečem pa, da bi varal, če bi imel priliko, če bi ženska rekla ja.
Pa pred leti sem bila leta in leta v nekem dejavnosti, kjer so bili predvsem moški. Včasih edina ženska. Pa sem marsikaj zvedela, opazila. Tipi za katere sem bila prepričana prej, da so zvesti, ok pa to. V resnici pa varalice. Pa tipi za katere bi rekla, da nimajo šans, da dobijo katero: tudi varalice.
Tako, da ne, ni tako enostavno prepoznati varalice, babjeke.
Se najdejo tako med bogatimi kot med revnimi. Tako, da ni rečeno, da imajo keš pa se gonijo okrog. Pa ni rečeno, da so fejst za pogleda pa se gonijo okrog. Ja, pa tudi marsikdo, ki je redno v cerkvi pa se vseeno okrog goni.
Težko ugotoviti kdo je resen, pošten.
ALi pa moj drugi bivši. Poročil se je pri 18ih. Ločil tam pri 50. Menda je bila žena njegova prva ženska in je ni nikoli varal. Super, a ne? Samo kaj, ko sem mu je pa po ločitvi spentljalo in si je dal duška za nazaj. Slučajno sem mu nasedla ta prva.
Tako, da tudi kaki mirni in tihi, znajo biti babjeki.
Kako ugoviti? Ne vem. Ker eni so 30 let angelčki pa se jim potem odpelje. Eni se pa skoz gonijo.
Res. Če je moški prefrigan, iz kakšnega razloga motiviran, zna, se lahko ženske na trepalnice vržete pa vam ne bo nič jasno. S tem, da ko ženska mori, preverja, sumi za prazen nič, itd hitro zajebe še tisto dobro kar z njim ima.
Zartrose, 29.03.2025 ob 20:24
različne finte imajo, se namreč prilagodijo tej, ki jo pecajo.. meni recimo lažejo, kako so zvesti in iščejo resno vezo in imajo vse te vrednote, ki jim imam jaz.. točno vem kaj jih vprašat in dobim odgovor, da bi še malo počakal, dajmo času čas, bodimo najprej le prijatelji bla bla blaaahhhh.. dejstvo-resen se obnaša drugače kot neresen, besede niso bistvene. tko so navdušeni nad mojo čustveno inteligenco in inteligenco, mojimi vrednotami (oz mislijo, da če bodo vse to hvalili, da bom padla) ob tem pa pozabljajo, da taki ženski lagat ne bo obrodilo njihovih sadov. naj grejo na vezane drolje, te jim bodo dale to kar iščejo-fuk.
Zartra, če ti nek ženskar lažnivec reče, da si IQ in EQ, to reees ne pomeni, da je nekaj na tem.. Tu trobiš eno in isto že leta, nate se očitno limajo sami bebci, ampak – enako privlači enako, kajne? Tvoja zavest nikakor NI usklajena s tem, kar daješ ven podzavestno, to je dejstvo. Drugače bi v vseh teh letih med tolikimi moški, ki te kao oblegajo, že zdavnaj našla takega kot želiš. Ampak le zakaj tak ne najde tebe, hmmm, le zakaj.. Daj, malo več IQ in EQ ti ne bi škodilo, ker lažeš precej nizek nivo obojega.. samorefleksije in samozavedanja imaš pa res na minimumu..
Prepoznava, 29.03.2025 ob 14:57
Ženske, kako prepoznate ženskarja? Ali je želja po svobodi, vikendi z moško družbo, moškimi večeri tudi znak ženskarja? Pred precej leti sem bila samska, spomnim se enega zmenka, ko je že na prvem zmenku govoril kako želi svobodo, da ima dosti časa zase in naj ne pričakujem da bova zvečer in vsak vikend skupaj. Meni so se kar alarmi prižigali v mislih. In kako ženske, ki imate ženskarja, to prenašate? Jaz ne bi mogla prenašati, sem zvesta in isto želim od moškega. Nekateri pari pa zmorejo tako živeti , ženske se verjetno tolažijo da ko bo star, se bo umiril (na primer Šeruga).
Vidiš po obnašanju. Kje sedi, kam gleda, kako se obnaša v družbi žensk, kako reagira na kontakte s strani žensk, kaj počne s telefonom, kakšna vprašanja sprašuje itd itd Takoj prepoznam. Že po sporočilih začutim negativen vajb in vem, da bi ga vtaknil prav povsod. In to se mi pri moških najbolj gnjusi, da nimajo nobenih kriterijev, da poberejo prav vsako. Sem res starokopitna, se strinjam, jaz bi bila lahko z enim celo življenje in nikoli ne bi pogrešala novih izkušenj na tem področju, ampak se mi ta skrajnost z vidika mentalnega in fizičnega zdravja zdi še vedno boljša opcija kot razvrat in razdajanje kot da se nimaš rad in svoje telo izkoriščaš le za užitek, ne glede na posledice. Meni to deluje kot travma, kot odvisnost, reševanje notranjih konfliktov s takimi in podobnimi trasgresijami, zavitimi v celofan “užitka”. Ni vse užitek, kar se zdi užitek in mnoge take navidezno nedolžne zadeve skrivajo v globinah res globoke rane. Ne da ne maram ranjenih ljudi, ampak ne maram bega pred samim seboj, zdi se mi šlevasto. Raje vidim da se nekdo bori sam s seboj, trudi razrešiti te zadeve in napreduje po malem vsak dan, kot nekoga, ki išče rešitev v napačni smeri. Tega sam Bog lahko reši.. življenja s tako osebo si pa ne bi želela, ker so moje vrednote drugačne, ker je moja pot drugačna, ker sem jaz drugačen tip in karakter in verjamem da ne za kar vsakega, ampak za redke, ki zastopijo in s katerimi lahko živim tako kot mi je namenjeno, ne da bi me vlekli k dnu kot sidro, ampak bi kot pravi partner bili v oporo, da izpolnim svoje poslanstvo kar se da najbolje. Če bi se ob vsem, kar doživljam v tem življenju morala ukvarjati še z enim kurbirjem, bi potrebovala še nešteto inkarnacij, tako pa.. napredujem vsako leto bolj in izpolnjujem svoje cilje, dolgove, hkrati pomagam drugim proti njihovim ciljem ter uživam kolikor v danih okoliščinah zmorem v življenju na tem planetu. Noben lulek ni vreden, da se vsemu temu odpovem…pa tudi če Okoplota Sigamota
1.Vsako hvalijo, vsako opazijo. Pozorni komplimenti. Lahko je tudi tih, zadržan, ali pa zgobcan, en zanesljiv znak je da zelo opazi druge ženske, za vsako je dovzeten. Zjutraj bo tebe hvalil, čez eno uro sodelavko, do vseh ima enak pristop, ker so mu vse ženske iste.Začne osvajati vsako. Ni pa nujno da je res ženskar, lahko samo laja in ne grize . Pravi ženskarji se ne grejo takih iger. Sploh ko so 40+.
2. Ko pa ženskar resno testira za partnerstvo, pa mu je zelo pomembno, da ga ne omejuje, da mu da svobodo, njegov čas. ženski bodo privoščili frej vikend s prijateljicami, zato da imajo tudi oni svojega. Ženske morajo biti malo naivne, ali pa da znajo iti čez to. Jaz imam kolegico, ki ima tipa, ki je ženskar, ne živita skupaj, ona tudi če bi videla na telefonu da je bil z drugo, bi telefon odložila in bila tiho. Jaz to ne bi nikoli mogla. In take ženske so idealne za ženskarje, ker držijo glavo v pesek kot noj. Nočejo videti. Tudi če bi jim prijateljica povedala , bi rekle, da so ji zavistne njene ljubezni.
3. Ženske in moški smo tudi zvesti, tudi mislim da niso vsi moški, ki vsaki dajejo kompliment, ženskarji. Eni radi lajajo pa bolj malo grizejo.Jaz sem zamenjala kolektiv, 70% moških radi osvajajo,sploh če je ženska simpatična,topla in nasmejana, ampak da bi si resno želeli flirt, pa mislim da se cifra prepolovi. Treba je zelo dobro opazovati. Jaz imam močno intuicijo in zelo hitro začutim te vibracije. Nikoli se nisem zmotila o ljudeh.
Meni je hecno kako samozaverovane ste ženske v svojo intuicijo, sposobnost prepoznavanja vseh možnih znakov za kakšnega moškega menda gre, vemo pa kakšna je realnost odnosov. Kamor pogledaš, same samohranilke, lol.
V bistvu me ta vaša samozaverovanost spominja na TV dating epizodo, kjer ženske s pokom balona tipa eliminirajo. No, tip vstopi, na prvi pogled ga VSE odjebejo še preden usta odpre, ker ni bil dovolj “atraktiven”. Pa je bil slab. Na kar se izkaže, da gre za vsestransko cool svežega self-made milijarderja. Ja, milijarderja, ne milijonarja.
Tako je tudi s to vašo samozaverovanostjo glede ostalega. Ni čudno, da so danes uspešni le še prefrigani fejkerji, ki so tako zelo naštudirali vaše kaprice, da vas s svojim obnašanjem NATEGNEJO. Ker v vsakem drugem prepoznate kakšno napako. Najbolj nedolžni so pa tako daleč preveč leseni, nenaravni in ne dosega drugih standardov, da bi njihov obstoj sploh registrirale, kaj šele da bi z njimi kakšno rekle.
Spomnil se zmenka z državno tožilko države, kjer sem bil pred kakšnega pol leta. Ninfa ji je bilo ime. Z joškami do Koroške. Se mi je zdelo, da sem na sodišču, ko je začela s špansko inkvizicijo. Celo na telefonu mi je pod pretvezo nekaj mimogrede preverila. Čista zmagovalka. Ta bo do smrti sama. Samozaverovana, da zato, ker smo moški prasci. Brez vsakega zavedanja, da tudi zaradi tega obnašanja še takega resneža vse mine. V bistvu le dokaže koliko preteklih traum je za njo. Pokvarjena roba.
Zartra, škartroba si, zato ti pač ne pridejo naproti moški, ki “si te zaslužijo” (po tvojih besedah in kriterijih). Nekdo, ki je skladen z mislimi, besedami in dejanji, niti ne pride več v stik s prevaranti, lažnivci, mutnimi tipi.. tebe pač (samo) taki najdejo, ah, le zakaj.. v tako hudem zanikanju si, da glava peče. Že leta in leta trobiš eno in isto in se čudiš, da ne obrodi drugačnih sadov…
Med zadnjim skupinskim izletom sem zaradi močno vnetega grla deloval netipično “štorast”, ker sem se želel izogniti situacijam, kjer bi moral govoriti. Ženske so me doživljale kot gobavca. Čim sem sproščeno zgovoren moje izkušnje ne bi mogle biti bolj drugačne.
Ženske so full of BS. Moški si naredi največjo škodo, če posluša ženski virtue signaling. O ženskah nekaj vedo le uspešni kurbirji, ki so to postali po tem, ko so se na tem področju dovolj angažirali, študijoznost+praksa. Pa še v tem primeru gre pogosto za nišo, ne toliko, da mu je vse živo jasno. Vse ostalo je BS.
Anonimno 1434, 30.03.2025 ob 15:42
Meni je hecno kako samozaverovane ste ženske v svojo intuicijo, sposobnost prepoznavanja vseh možnih znakov za kakšnega moškega menda gre, vemo pa kakšna je realnost odnosov. Kamor pogledaš, same samohranilke, lol.
V bistvu me ta vaša samozaverovanost spominja na TV dating epizodo, kjer ženske s pokom balona tipa eliminirajo. No, tip vstopi, na prvi pogled ga VSE odjebejo še preden usta odpre, ker ni bil dovolj “atraktiven”. Pa je bil slab. Na kar se izkaže, da gre za vsestransko cool svežega self-made milijarderja. Ja, milijarderja, ne milijonarja.
Tako je tudi s to vašo samozaverovanostjo glede ostalega. Ni čudno, da so danes uspešni le še prefrigani fejkerji, ki so tako zelo naštudirali vaše kaprice, da vas s svojim obnašanjem NATEGNEJO. Ker v vsakem drugem prepoznate kakšno napako. Najbolj nedolžni so pa tako daleč preveč leseni, nenaravni in ne dosega drugih standardov, da bi njihov obstoj sploh registrirale, kaj šele da bi z njimi kakšno rekle.
Spomnil se zmenka z državno tožilko države, kjer sem bil pred kakšnega pol leta. Ninfa ji je bilo ime. Z joškami do Koroške. Se mi je zdelo, da sem na sodišču, ko je začela s špansko inkvizicijo. Celo na telefonu mi je pod pretvezo nekaj mimogrede preverila. Čista zmagovalka. Ta bo do smrti sama. Samozaverovana, da zato, ker smo moški prasci. Brez vsakega zavedanja, da tudi zaradi tega obnašanja še takega resneža vse mine. V bistvu le dokaže koliko preteklih traum je za njo. Pokvarjena roba.
1434
Imam močno intuicijo, znam oceniti ljudi ,sem tudi v dve desetletji trajajoci vezi z poštenim dobrim človekom , tako da lahko iz svojih izkušenj potrdim, znam oceniti ljudi. Začutim jih. Nisem noben duhovni guru, ampak ko 6. čut začuti neskladje med dejanji in besedami, se mi pojavijo rdeči alarmi. In sebe poslušam. Ženskarjev nisem nikoli prenesla, niti se nismo ujeli , ker sem sama zvesta. Tudi oni mene ne marajo, če sem jim atraktivna na prvi vtis, hitro dojamejo da nisem tip ženske za njih. Ne mi prosim govoriti o drugih ljudeh in me primerjati , midva se ne poznava, zase pa dobro vem da čez svoja stališča ne morem , ker bi sebe zanikala. Jaz sem zvesta in to pricakujem od partnerja. Nisem za polovicarstvo, ekonomske koristi, niti se z ženskarji nikoli nisem ujela, ker vse deluje podzavestno, tudi oni začutijo, da jaz nisem pravi tip ženske za njih.
Moje mnenje, 30.03.2025 ob 22:59
1434
Imam močno intuicijo, znam oceniti ljudi ,sem tudi v dve desetletji trajajoci vezi z poštenim dobrim človekom , tako da lahko iz svojih izkušenj potrdim, znam oceniti ljudi. Začutim jih. Nisem noben duhovni guru, ampak ko 6. čut začuti neskladje med dejanji in besedami, se mi pojavijo rdeči alarmi. In sebe poslušam. Ženskarjev nisem nikoli prenesla, niti se nismo ujeli , ker sem sama zvesta. Tudi oni mene ne marajo, če sem jim atraktivna na prvi vtis, hitro dojamejo da nisem tip ženske za njih. Ne mi prosim govoriti o drugih ljudeh in me primerjati , midva se ne poznava, zase pa dobro vem da čez svoja stališča ne morem , ker bi sebe zanikala. Jaz sem zvesta in to pricakujem od partnerja. Nisem za polovicarstvo, ekonomske koristi, niti se z ženskarji nikoli nisem ujela, ker vse deluje podzavestno, tudi oni začutijo, da jaz nisem pravi tip ženske za njih.
Osebno se izogibam ad-hominem, ker mi je več ali manj vseeno kaj ta ali ona oseba je, misli, itd. Ker na svetu obstaja še pa še atipičnih ekstremov.
Na splošno pa… Ženske se rade postavljajo s svojo silno intuicija. Potem pa se ozrem okoli in vse polno “samohranilk”, ločenk, razočaranih, itd.
Si že kdaj slišala kakšnega moškega postavljati se s svojo “intuicijo” glede žensk? Jaz tega ne pomnim.