Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako prepoznate ženskarja

Kako prepoznate ženskarja

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1434, 31.03.2025 ob 00:13

Moje mnenje, 30.03.2025 ob 22:59

Anonimno 1434, 30.03.2025 ob 15:42

Meni je hecno kako samozaverovane ste ženske v svojo intuicijo, sposobnost prepoznavanja vseh možnih znakov za kakšnega moškega menda gre, vemo pa kakšna je realnost odnosov.   Kamor pogledaš, same samohranilke, lol.

V bistvu me ta vaša samozaverovanost spominja na TV dating epizodo, kjer ženske s pokom balona tipa eliminirajo.  No, tip vstopi, na prvi pogled ga VSE odjebejo še preden usta odpre, ker ni bil dovolj “atraktiven”.  Pa je bil slab.  Na kar se izkaže, da gre za vsestransko cool svežega self-made milijarderja.  Ja, milijarderja, ne milijonarja.

Tako je tudi s to vašo samozaverovanostjo glede ostalega.  Ni čudno, da so danes uspešni le še prefrigani fejkerji, ki so tako zelo naštudirali vaše kaprice, da vas s svojim obnašanjem NATEGNEJO.  Ker v vsakem drugem prepoznate kakšno napako.  Najbolj nedolžni so pa tako daleč preveč leseni, nenaravni in ne dosega drugih standardov, da bi njihov obstoj sploh registrirale, kaj šele da bi z njimi kakšno rekle.

Spomnil se zmenka z državno tožilko države, kjer sem bil pred kakšnega pol leta.  Ninfa ji je bilo ime.  Z joškami do Koroške.  Se mi je zdelo, da sem na sodišču, ko je začela s špansko inkvizicijo.  Celo na telefonu mi je pod pretvezo nekaj mimogrede preverila.  Čista zmagovalka.  Ta bo do smrti sama.  Samozaverovana, da zato, ker smo moški prasci.  Brez vsakega zavedanja, da tudi zaradi tega obnašanja še takega resneža vse mine.  V bistvu le dokaže koliko preteklih traum je za njo.  Pokvarjena roba.

1434

Imam močno intuicijo, znam oceniti ljudi ,sem tudi v dve desetletji trajajoci vezi z poštenim dobrim človekom , tako da lahko iz svojih izkušenj potrdim, znam oceniti ljudi. Začutim jih. Nisem noben duhovni guru, ampak ko 6. čut začuti neskladje med dejanji in besedami, se mi pojavijo rdeči alarmi. In sebe poslušam.   Ženskarjev nisem nikoli prenesla, niti se nismo ujeli , ker sem sama zvesta. Tudi oni mene ne marajo, če sem jim atraktivna na prvi vtis, hitro dojamejo da nisem tip ženske za njih. Ne mi prosim govoriti o drugih ljudeh in me primerjati , midva se ne poznava, zase pa dobro vem da čez svoja stališča ne morem , ker bi sebe zanikala. Jaz sem zvesta in to pricakujem od partnerja. Nisem za polovicarstvo, ekonomske koristi,  niti se z ženskarji nikoli nisem ujela, ker vse deluje podzavestno, tudi oni začutijo, da jaz nisem pravi tip ženske za njih.

Osebno se izogibam ad-hominem, ker mi je več ali manj vseeno kaj ta ali ona oseba je, misli, itd.  Ker na svetu obstaja še pa še atipičnih ekstremov.

Na splošno pa…  Ženske se rade postavljajo s svojo silno intuicija.  Potem pa se ozrem okoli in vse polno “samohranilk”, ločenk, razočaranih, itd.

Si že kdaj slišala kakšnega moškega postavljati se s svojo “intuicijo” glede žensk?  Jaz tega ne pomnim.

@1434

Intuicijo imamo eni močnejšo, eni pa jo tako ignorirajo, da jo ne znajo niti prepoznati več. Taki potem mislijo da ne obstaja, ampak vsak jo ima. Jaz ko začutim neskladje med besedami in dejanji, ko začutim neiskrenost, ko začutim da mi ta oseba ni naklonjena iskrena,  prav vidim rdeče alarme, klicaje pred očmi. Ali pa slišim opozorilo , pazi. Ali mi začne šumeti v ušesih,  vedno pa to spremlja huda napetost v telesu, živčnost, napeta sem kot struna, zobje so stisnjeni da me kar boli čeljust, vse gre narobe.  Nekateri pa držijo glavo v pesek, take ženske so tudi idealne za ženskarje, ker ne želijo odkritosti , dovolj kje polovicarstvo. Imam tako kolegico, iz veze v vezo na isto mino naleti, noče videti da jo moški ne ceni, da je le rezerva. Jaz želim iskren odnos, vse ali nič, dam veliko,  iskrenost  se začuti, ne lepe besede, premetenost, ampak skladnost med besedami in dejanji. Moj dragi  je pošten, ob prvem zmenku je bil zelooooo neroden, nič čudnega, saj ni bil vsak dan na zmenku. Večina žensk bi rekla štor, jaz sem pa v tem videla plus, človek ni vajen zmenkov, ni profesionalec, nekdo ki uspešno osvaja na Tinderju, je izjemno dober v osvajanju, ve kaj mora reči, da bo v kratkem času dosegel kar želi. Taki ljudje so izjemno spretni, karizmatični, ampak takim je cilj položiti in zavreči.  Tako da nismo vse ženske plehke, znamo oceniti moške in znamo presoditi.  In če bi bila danes sama, bi isto gledala, mogoče še bolj kot včasih. Meni je zelo pomembno da imam ob sebi stabilnega človeka, s katerim imam lahko harmoničen odnos poln podpore,  ne da bi bila veza čustveno nestabilna, polna ljubosumja, scen, izpado, manipulacij in neiskrenosti.

New Report

Close