Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako presenetiti…

kako presenetiti…

moža namreč.v petek ima rojstni dan, pa nimam pojma, kaj naj mu podarim, oz. kako in s čim naj ga presenetim.naj povem , da ni preveliko denarja na voljo, zato prosim za kakšne izvirne poceni variante:))

Hmmm,
zvečer naštimaj kakšno prijetno glasbo, prižgi svečke, nareži malo sirčka in pršuta, popeči kruh in obleci najlepše čipkasto spodnje perilo, ….

Izvirno darilo? Hm, to je pa malo težje, ker tvojega moža ne poznam kaj mu je všeč in česa si res želi. Vprašaj ga! Če boš zavila v zgoraj zapisan paket, bo zagotovo dobro, tudi če ne bo silno presenečenje.

“Love is the answer to the final question you ask” – Unknown

Obleci se v rdečo pentljo okrog pasu. 🙂

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

rekla sem malo denarja:))veš kok bi mogla bit ta pentla ogroomna:))posledično tudi draga

Neeee, čist mejhno. En tanek trakec okoli popka… :-)))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Ej, sem dobila idejo (micen trakec) – daj si piercing v popek :))))

“Love is the answer to the final question you ask” – Unknown

No, moj je bil za Valentinovo kar presenečn 🙂 Zmenila sva se, da si ne bova podarjala materialnih stvari, ker je bil ravno božič, pa kmalu ima rojstni dan, pa tamalček ima rojstni dan … Tako sem mu za (ok. 1500 sit) pripravila: on je delal v domači knjižnici, tamalček je spal, jaz pa sem v kopalnici natočila banjo z vodo in penečo koplejo, noter sem dala še ene pra listov vrtnic (milo), ki se stopijo, okoli banje naložila tamale svečke, pa dva kozarca s šampanjcem in čokolodane bonbone z rumom.
Potem sem ga poklicala, da se je nekaj zamašilo, če pride pomagat in ………… presenečenje popolno.

J.

pol se pa sploh vidu ne bi:))))ne bi blo učinka.moj bi pa itak reku, da se mi je zmešal, ko bi naga skakala po bajti:)))
ok.dost heca.ideja sploh ni slaba, sam še varstvo morm še poiskat za ta mala dva.da ne bova na koncu oba presenečena, če se bosta sredi kuhne pojavla.
se kdo javi?

ful lepo!tud men je všeč romantika s svečkam, ampak….
MI MAMO NA ŽALOST SAMO TUŠ KABINO!!
ej, sem pa slišala zadnič en dobr vic zarad tuša!
zakaj se jankovič samo kopa v kadi?
ker se tuša boji!!:)))
uf, zdej sem čist mim padla.
ne vem, kaj mi je danes.me kr neki trga!!končno na pozitiven način:)))

V celofan zavij stepeno smetano, jagode, sladki greh tekočo čokolado, penino, dva kozarca.. in vse to postavi na nočno omarico. Če nimaš lučke, ki bi čisto malo gorela, izvleči iz omare novoletne lučke (recimo, da ne pojejo) in jih obesi na steno. Pa upam, da bo domišlija naredila svoje:))))),

Bacilka.

New Report

Close