Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako preverit točnost

kako preverit točnost

Kako bi preverila osebno tehtnico, če točno kaže?
Kuhinjsko prečekiram tako, da dam gor kilo moke ali česa drugega pakiranega, osebno pa ne vem, kako naj, saj se mi zdi kila premalo, kakšnih težjih stvari pa nimam pakiranih.

hehehehe upaš, da kaže preveč, ne?

v lekarno greš, se tam stehtaš, potem pa domov, pa se doma še enkrat.

sicer pa je čisto vseeno, a ne? tiste pol kile nima veze, važno je, ali hočeš, da kile rastejo, padejo ali stojijo.

to ti bo pa tudi tista vaga, ki kaže pol kile več, čisto zadovoljivo pokazala

Kako pa veš, da je kila moke res kila? Oz. kakšna točnost je predpisana za kilo moke?

Štrika mi za 2kg v dve dneh… To me moti.
Če kaže pol kile ali kilo več ali manj od točnosti, nima veze, bistvo je, da to netočnost enako kaže vsak dan.

Ja, hvala, mogoče res lekarna.

Za par gramov se ne sekiram, bi se pa sekirala za recimo 20g na kilo, če bi odstopala za 2-3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali več.

Štrika mi za 2kg v dve dneh… To me moti.
Če kaže pol kile ali kilo več ali manj od točnosti, nima veze, bistvo je, da to netočnost enako kaže vsak dan.

Ja, hvala, mogoče res lekarna.
[/quote]

kupi novo
osebne tehtnice dobiš za 20 evrov ali še manj
ni pa nič čudnega, če kilaža niha. včasih poješ malo več hrane, ali pa slane hrane in se ti v telesu veže dosti več vode.

Za par gramov se ne sekiram, bi se pa sekirala za recimo 20g na kilo, če bi odstopala za 2-3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali več.
[/quote]
20g na kilo je za moko kar dober rezultat…

New Report

Close