Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako pride dojenček v trebušček – literatura

Kako pride dojenček v trebušček – literatura

Katero knjigico mi priporočate o tem, kako pride dojenček v trebušček, da bo dovolj jasna in razumljiva za 3,5 in 5 letnika? Do zdaj nas to vprašanje ni doletelo, ko pa nas je, sem obljubila, da bomo šli v knjižnico poiskat kakšno primerno knjigico in si vse ogledali. Rada bi imela že kakšen naslov na spisku, ko gremo tja. Bi razložila sama, pa ne vem, na kakšen način, da bo razumljivo za take ficke. Pa hvala za pomoč!

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

* Pravljica o mojem dojenčku – Boorgoignon Lorens
* Mama je znesla jajce – Babette Cole

Lukec dobi bratca

Upam, da je tak naslov.

Ali pa morda tole:

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Pri nas se je dobro obnesla Malček Palček.

Lp, Tanja

Ej Maja pozdravček. Obstaja ena čudovita knjiga, ki je nastala v vrtcu Semedela v Izoli in ima naslov JAZ PA VEM KAKO SEM SE RODIL. Knjiga je ilustrirana z risbicami otrok in z njihovimi komentarji. Prekrasna je. Poišči jo v knjižnici. Jaz jo imam že nekaj let. Je pa bila letos tudi predstavljena v temi meseca pod naslovom Otrok in spolnost v junijski reviji MAMA. Tudi nekaj namigov z naslovi knjig je, samo za tvoje pikce se mi ta zdi ful primerna in tako pisana na kožo otroka je … saj bo še potrebna tvoja razlaga ob risbicah … no najprej jo poglej sama.

Pu

jaz sem za svojega 4 letnika uporabila knjigo Kako sem prišel na svet in moram reči, da jo je z zanimanjem poslušal in tudi razumel kako je mamica dobila dojenčka v trebuh in da je sedaj to njegov bratec. Jo priporočam

Zame je zakon Mamica je znesla jajce. So prikazane tudi poze, tako da je vse lažje razložit, vsaj tisti najbolj zapleten in delikaten del.

lukec dobi sestrico.
zelo zanimiva se jo še jast spomnim ko mi jo je kazala mama.

New Report

Close