Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako pridem do nastavitve na FB-ju

kako pridem do nastavitve na FB-ju

Imam eno prijateljico na FB-ju, ki stalno posreduje neke brezvezne fotke in to tudi kar 20x na dan, kar je zame zelo moteče oz. bi rada to preprečila, zato iščem, da bi našla način, da ne bi dobivala teh fotk (sem pa našla na spletu to, kar je markirano, in mi nič ne pomaga, ker se mi pojavi, ko kliknem z miško le ta seznam: Prejemaj obvestila, Bližnji prijatelji, Znanci, Dodaj na drug seznam …, Predlagaj prijatelje, Oglej
si prijateljstvo, Prijavi/Blokiraj, Ni prijatelj) oz. ni nikjer nastavitve oz. kakšne puščice.
Ta oseba, ki posreduje te fotke (to dela vsem), je zelo dobra prijateljica, tako da ne pride v poštev, da bi jo skenslala.
Hvala!

Prosim postavite miško na moje ime (ne kliknite), pojavilo se bo OKNO, zdaj pojdite z miško na “PRIJATELJI” (tudi brez klika), nato kliknite “NASTAVITVE” – in odstranite puščico na “KOMENTARJI in VŠEČKIˇ, kot tudi “SLIKE”. – to sem našla na internetu

Hja, prijateljici obzirno namigni, da ti pošilja preveč nepotrebne šare, da nimaš časa za pregledovanje in ti s tem le smeti preglednost na FB – poleg tega del tega (žal) vidijo tudi ostali tvoji prijatelji.

Sam sem lani skenslal sicer dobro frendico iz službe, ki se je žal vulgarno izražala na FB, kakršne iz realnega sveta nisem spoznal. To je bilo moteče zame in tudi za moje prijatelje. Te seveda lahko izbiramo sami, še sreča.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close