Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako prijaviti goljufanje pri spletni online igri?

Kako prijaviti goljufanje pri spletni online igri?

Hay

jaz imam eno vrasanje. Ze nekaj casa igram eno spletno igro (sistem igranja online). In ze dlje casa opazam da so pravila pisana samo za ”navadne igralce”. Doloceni igralci pa ostanejo nekaznovani kjub temu da imajo vec multi racunov in je to dokaj ocitno. Opaza se naveza med ustvarjalci nasega serverja in prej omenjeni igralci. Igra temelji na uporabi bonov, ki se jih kupuje z resnicnim denarjem (evri). Kar pa ni kar mali hec ce resno igras igro. Dolocenih elementov v igri sploh ne mores uporabljat ne da bi za to zapravljal denar. Ampak doloceni igralci pridobivajo ogromno kolicino teh ugodnosti in se opaza podajanje le teh med profili. Mene pa zanima ali obstaja kaksna spletna inspekcija oz. ce zelim guljufanje prijaviti kam oz. kako to storiti?

hvala za odgovore in nasvete ze v naprej.

Žal nevem, me pa zanima ali misliš na online igro Howrse?

A gre za moderno verzijo Catch the cash, Fair play, Family line in kar je še bilo teh nateg za skubljenje backov?

Za to ne obstaja nobena inšpekcija, saj so take online igre zasebne, torej za te igre odgovarjajo njihovi lastniki in lahko v igrah delajo karkoli. Torej moraš, če opaziš goljufijo kontaktirati lastnika igre oziroma firmo, ki je igro naredila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close