Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako priti do imen žrtev na Tajskem

Kako priti do imen žrtev na Tajskem

Vem, da ne sodi na ta forum, pa vendar… prijatelj, sicer avstrijski državljan je v nedeljo bil na otoku Phuket na Tajskem. Od takrat nimamo več nobenih stikov, nobene vesti ali je živ in zdrav. Starša sta stara in za katastrofo niti ne vesta. Slovenska stran ne more pomagati, ker ni Slovenec. Ali ima kdo kakšno idejo kako ga naj najdemo?
Tam se je nahajal, ker se je par peijateljev nameravalo poročiti !

Poskusi preko avstrijskega veleposlaništva pri nas:(01) 479 07 00
Drugače pa morda še malo počakajte, da se stanje morda vsaj malo normalizira in bodo morda delale tudi kake telefonske linije in se bo morda tudi sam javil. LP

Poskusi poklicati na Avstrijski konzulat v MB, 02 229 20 82, 229 22 57.

Natassa

Krizni štab na avstrijskem zunanjem ministrstvu ima v ta namen tel. številko : 0501 150 4411 ; spredaj dodaj klicno št. za Avstrijo

Je sicer še ena, ampak ta je pomoje dosegljiva samo iz Avstrije: 0800 222 666

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

HOTLINE NUMBERS
India: +91 11 2309 3054

Thailand: +66 2643 5262 and 2643 5000

Sri Lanka (residents): +94 11 536 1938
Sri Lanka (tourists): +94 11 243 7061

Maldives: +44 20 7224 2149

Seychelles: +248 321 676

Vsem skrena hvala. Upam, da ga najdemo.

Upam, da bo srečen konec, da prijatelja najdete!

LP

Poskusi še tu pogledat, tu so Italijanske novice,vendar je možnost vpogleda v razne bolnišnice. Morda boš zasledil tudi ime tvojega prijatelja.

Srečno! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Pozdravljen Nejc,

Poskusi tudi tule:

Veleposlaništvo Kraljevine Tajske
Cottagegasse 48 A-1180 Dunaj
Avstrija
Tel: (+) 43 1 478-27-97
Fax: (+) 43 1 478-29-07
Elektronska pošta: [email protected]
gospod Somchai Charanasomboon, Minister, začasni odpravnik poslov,

Pa še naslov avstrijskega veleposlaništva v Bangkoku:

Najbolje je, da pokličete najprej na Dunaj in vprašate, če ga imajo na kakšnem seznamu kot potnika na Tajsko. Verjetno vas bodo vprašali s katero letalsko družbo je pripotoval in kdaj in ali veste, v katerem hotelu je bil. Preverite, če se je morda oglasil svoji ambasadi na Tajskem – v Bangkok, mislim, da bodo tam imeli najbolj novo stanje.

Lahko pa pokličete tudi na eno od kriznih številk evropskih predstavnikov na linku spodaj, zagotovo vam bodo znali svetovati ali vam dati kakšno informacijo.

Tule boš našel sveže stanje hotelov, tel. številke in sezname poškodovanih in žrtev:

Držim pesti, da se bo dobro izteklo !

Minka

minka, a si ti mogoče tista minka, ki je vodila izlete na tajsko preko ŠOVa?
lp, m28

Vsem iskrena hvala. Celotna družba je živa in zdrava. Ostali so cicer brez denarja in dokumentov, imeli so – ne vem kako naj imenujem to – SREČO. Klicali smo na vse številke, ponoči se javil sam. Hvala vsem, res ste krasni. Sedaj čakajo samo še na povratek nazaj v Evropo.

Hvala Bogu.

Super!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim, da tele poroke pa res ne bodo pozabili celo življenje!
Res hvalabogu, da je vse OK, ker se mi zdi da ob takem številu žrtev, si moral imeti res srečo, da si ostal živ.

LP, pa fajn praznujte ob njihovi vrnitvi domov!

EJ NEJC SUPER !!!

Sem danes zjutraj že mislila na vas vse, to pa je tako prijetna novica, da bodo prazniki kar malo lepši, čeprav nikogar ne poznam osebno.

LP

Minka

m28*

Nisem tista minka, jaz sem Minka, hi,hi.

Nje ne poznam osebno, sem pa slišala, da punca ni od muh, prepotovala je že skoraj ves svet.

LP
MInka

New Report

Close