Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kako priti do pasivnega dohodka z varčevanjem v zlatu

Kako priti do pasivnega dohodka z varčevanjem v zlatu

Pozdravljeni
Pred kakšnim tednom sem se seznanil s podjetjem Karatbars. Kar me je pritegnilo je to, da se ukvarjajo z vlaganjem in varčevanjem preko fizičnega zlata. Podjetje omogoča verificirano 24 karatno zlato, ki ga lahko kupiš po eni najnižjih, če ne celo po najnižji ceni na tržišču (trenutno je cena 61,6 evra na gram zlata). Vse kat je potrebno je da se brezplačno registriraš in logiraš na njihovo osnovno stran. Poleg nakupovanja in vlaganja v zlato, pa ti podjetje ponuja tudi pasivni zaslužek. Če širiš njihovo idejo in ponudbo ter pritegneš ljudi k sodelovanju, torej vlaganju in varčevanju v zlatu dobivaš izplačila v denarju in brezplačnem zlatu !!!!!!!!!!.
Ideja in način poslovanja sta resnično unikatna in zanimiva. S tem, da ljudem na nek način pomagaš torej jih prepričaš, da začnejo nekaj svojega kapitala vlagati v zlato dobivaš PLAČILA IN ZASTONJ ZLATO res neverjetno. Priporočam vsem, da si zadevo bolje ogledate in preverite, moj mentor, ki me je seznanil z omenjenim podjetjem se DOBRO preživlja samo na račun zgoraj napisanega.
Za več informacij me kontaktirajte na [email protected] in bomo šli z veseljem bolj v detajle, ali pa se kar registrirajte na spleti naslov https://www.karatbars.com/sl/?s=kosjaka2.
LP

Karatbars (KARATGOLD) is a known scam and here is why you should stay away.
The ICO business was a fever that hit the market from 2017 to 2018, where many projects launched their tokens with promises of products and services that would solve many everyday problems. But most failed and never saw the daylight. Projects like Karat Gold from Karatbars is an example of this.

How Karatbars works

The company claims to have its tokens backed by gold and own several gold mines in several countries, a fact that has never been proven by their CEO. The company’s and investor’s main income is from new users called affiliates who can recruit other users to the scheme and earn a percentage of money in this process (commonly named Multi Level Marketing). The company sells some overpriced products like 1gr cash-gold which is 30% more expensive than the gold price in the ETF market, a blockchain phone costing 1,750 euro with specs worse than a Galaxy S8 which was launched 3 years ago and a blockchain laptop that only costs 5,000 euro. Of course that the main income for the affiliates is to bring new users to KaratBars ecosystem like any other classic pyramid scheme.

Post image
All that glitters is not gold

KBC CEO promised last year that the affiliates could exchange 1gr of gold to 100 KBC coins on the 4th July this year. It happens that this promise was never filled, leading investors to buy the coin in the hope of getting some gold back. The website https://investreport.home.blog/ (a must read) has made a report in 4 parts showing evidences about how Karatbars is lying about the goldmines, gold exchange, banks and why their token is not backed by any gold.

Post image
Whitepaper Plagiarism

Also, a recent report by cryptonewsmonitor has shown that Karatbars plagiarized their whitepaper from Valuation of Metals and Mining Companies ( http://ehrenworthsyme.com/casadeleon/Docs/ValuationofMining.pdf). Notes, assessments, figures, statistics etc. — everything has been taken. It’s not just that. KaratGold now has a different white paper from the beginning of the project (https://www.scribd.com/document/428118717/karatgold-whitepaper?language_settings_changed=English), comparing with the new one, many things have been changed. . Things like that are usually a red flag in crypto and that is why you never should trust such coin artists like this one.

KBC ICO Scandal

Accused of being a ponzi scheme by Namibian central bank and being banned in Canada years ago, KaratBars is now in a court battle reporting that their tokens from ICO were stolen by a former director. According to the businessforhome portal, the company was reportedly stolen at about $ 12 million (about 600 million tokens), but the case has already been tried and a former director has been cleared. But one question still remains… Where are the investor tokens? While Karatbars is still being accused of fraud, the directors seem not to care about it since they have been spending money on luxury items such as yachts, mansions, cars and expensive events around the world. Sources close to a former Karatbars employee said that Finance Director and Chief Technology Officer have a lifestyle of a billionaire using affiliates money.

Post image
How crypto exchanges help to spread scam coins

The former employee also said he was ignored when he tried to warn the affiliates, authorities and even the exchanges that listed the currency such as Bit-z, Bitforex, Coinbene, Bibox and others that are possibly helping to spread this scam to go further. It seems that the exchanges did not do a proper due diligence by listing KBC when a simple google search can reveal how they are involved with frauds, legal disputes and pyramid scheme accusations. Now KBC claims that they will go public on Nasdaq, Frankfurt and London exchanges (IPO) but they did not tell how since cryptos aren’t regulated in those places.

I contacted the companies mentioned above and Karatbars but none reported me back. Furthermore, CoinMarketCap has put a warning on its KBC page about the legal dispute of the ICO tokens. https://coinmarketcap.com/currencies/karatgold-coin/#markets

Stay away from this scam, do not buy the “Gold talk”.

Nevem zakaj ljudje, ki nimajo celotne slike pišejo neumnosti brez, da bi jih podprli z izkušnjami ali realnimi dejstvi.
Povej mi eno podjetje v Sloveniji kjer je možno kupiti zlato po nižji ceni kot 61 evrov. Govorimo o fizičnem investicijskem zlatu, ki ga lahko primeš v roke in tudi uporabiš ko pride do krize. Ja res je naša kriptovaluta ni v celoti krita z zlatom ampak to je trenutno nemogoče treba je iti korak po korak. Pišeš da je vse skupaj piramidni sistem in se lažeš. Pri piramidnem sistemu je potrebno mesečno plačevati in kupovati izdelke, ki jih ne potrebuješ samo, da si upravičen do prejemanja plačila, v našem podjetju to ne gre tako. Prvo kot prvo se včlaniš povsem zastonj in lahko tako tudi začneš kupovati in varčevati v zlatu. Že na tem brezplačnem nivoju si upravičen do določenih provizij, torej varčuješ v zlatu( če seveda hočeš ni pa nujno noben te ne sili in noben pogoj ni da moraš nujno kupovati zlato da prejemaš provizije) in zraven dobivaš dejanska plačila. Nato pa če se odločiš da bi rad zaslužil nekaj več plačaš enkratno plačilo (različni paketi, ki ti prinesejo različno velika plačila začne se pri 220 evrih v katere je že vključeno 0,6 g zlata, torej 40 evrov manj) Že pri tem začetnem paketu dobivaš zelo lepe provizije in nagrade. Piramidni sistem temelji na tem, da je potrebno iskati vse več in več ljudi, ki bodo financirali ljudi na vrhu. Tukaj to ne velja postavljen je sistem, ki te nagradi za vloženo delo, če boš bolj priden boš lahko zaslužil več kot ljudje nad tabo poleg tega te nihče ne sili, da rabiš karkoli plačevati če tega nočeš. Če se bazen ljudi izprazni to pri piramidnem sistemu pomeni da bo celoten sistem propadel tukaj to ni res ne gre za vrtenje denarja tudi če ni več novih ljudi, ki bi se v sistem vključili sistem še vedno stoji.
Napisal si da nimajo svojih rudnikov, niso kompletni lastniki, so pa solastniki. Danes lahko zlato dobim samo pri njih in nikjer drugje vsi so zaprli vrata ali zato, ker do zlata ne morejo priti ali pa zato ker želijo počakati na dvig cen zlata da ga bodo nato prodajali po višjih cenah. Tudi sam nisem velik privrženec za kriptovaluto ki je še relativno malo časa na sceni ok nihče ti ne govori, da moraš vlagati v to valuto vlagaj samo v zlato. Če ni popolnoma pokrita z zlatom se vsaj trudijo ponovno vzpostaviti plačilni sistem, ki temelji na zlatu ne pa tako kot je danes ko se denar tiska kadarkoli se ljudem na vrhu to spaše.
Vsak gre lahko na internet in sfiltrira negativne članke na neko temo ter nato naprej tvezi neumnosti. Vsi, ki jih poznam in so se vključili v sistem karatbars so z njim zadovolni. Vse kar lahko izgubiš je da plačaš 220 evrov in nato nič ne narediš in si nato v minusu 220 evrom ampak si zato sam kriv. Če ne nameravaš delati lahko samo vlagaš v zlato in pobereš kakšno manjše izplačilo kar te nič ne stane
Če ne zaupaš CIO-ju ok pač mu ne zaupaš zaupaj sistemu, ki preverjeno deluje.

Oprosti, če sem te kakorkoli užalil samo s takimi objavami onemogočaš možnost dejanskega pasivnega zaslužka s katerim ne škoduješ nikomur. Sam sem bil že vključen v piramide scheme in sem šel zelo hitro ven ker mi ni bilo prijetno lagati ljudem in jim prodajati prazne obljube, to pa je en redkih sistemov ki to lepo zaobide in lahko komurkoli prinese nek dodaten zaslužek, investicijsko možnost, finančno svobodo ali pa celo primaren vir zaslužka.

Vse kar sem napisal je da me lahko kontaktirate na [email protected], da lahko vse skupaj razlozim korak za korakom in boste sami videli da je zadeva povsem legit.

Leporečenje ne pomaga, je celo klasični vzorec vseh nategov.

Še enkrat, upam da te najdejo…sedaj so veliko bolj izurjeni. Prijavljeno je.

Kar prijavljaj, če je to vse kar zmoreß. Nevem kako lahko namiguješ na nelegalnost če ima podjetje v Sloveniji prav svojo poslovalnico.

Vedno se najdejo ljudje, ki so sposobni samo blatenja, zatiranja in prerekanja nato pa sedijo doma in se pritozujejo nad šefom, službo in državo namesto da bi nekaj sami naredili za lastni dobrobit. Ne bodite eden izmed teh ljudi, vzemite svojo prihodnost in življenje v svoje roke.

Poiščite si neke dobre naložbe in pridobite nek dodaten, pasiven zaslužek, ne bodite le priden delavec na račun katerega bogatijo le vaši šefi.

Vsak je svoje sreče kovač, bližnjic ni. Kar za nekoga pomeni zaslužek za drugega izgubo. In verjemite, da drugi o zadevah vedo več kot vi.

Nekaj naivnežev boste gotovo našli, še posebej ker so časi krize in ljudje hitreje verjamejo pravljicam.

Direktor te podružnice je že pokopal eno podjetje, ki se je ukvarjalo s prodajo zlata, kajne?

Vse kar sem želel je, da vas seznanim z neko dobro idejo za dodaten zaslužek. Sam imam s podjetjem dobre izkušnje in poznam veliko ljudi ki od tega zelo lepo živijo, Moj mentor je oče od moje punce kateri je prav tako mentor torej naju nebi povabil zraven, v sam posel nebi 100% verjel. Nič vas ne stane, da ideji prisluhnete je pa res, da če vam zadeva ne diši to pač ni za vas in greste lahko lepo naprej.

Oprosti tega podatka glede CIO-ja žal nevem lahko pa to pobrskaš po spletu. Vem pa, da je bilo to njegovo podjetje Karatbars temeljito preiskano s strani FBI in ostalih podobnih organizacij in so jim dali zeleno luč torej podjetje je 100% legalno.

FBI je preiskoval podružnico v Sloveniji in njenega direktorja? Saj se hecate…..veliko pove o vas in vaši verodstojnosti.

To da vi vlagate je vaš rizik, da pa k scamu napeljujete tudi druge je pa v najmanjši meri nemoralno, da bi se okoristili na račun drugih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close