Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kako priti do svoje pesmi

kako priti do svoje pesmi

Pozdravljeni. Na ta forum pisem ker upam, da mi bo znal kdo odgovorit oziroma mi svetovat. Moja zena zelo rada poje. Poje zelo lepo. Ko je bila se v srednji soli je tudi veliko nastopala (v soli, lokalne prireditve) Njena velika zelja je, da bi enkrat v zivljenju posnela eno pesem, ki bo jo za njo napisal in uglasbil en slovenski avtor pesmi. Ker se priblizuje njen 40 rojstni dan, bi ji rad za darilo poklonil snemanje pesmi. Ker ne vem kako to v svetu glasbe poteka niti ne vem na koga se naj obrnem bi prosil za pomoc, ce je tu na forumu kdo, ki ve kako se te stvari urejajo. Vem, da to ni zastonj in, da je treba pesem placati in tudi snemanje. Ampak zelo si zelim zeni pokloniti to izkusnjo za rojstni dan

Pozdravljeni,

z možem se poklicno ukvarjava z glasbo, on pa je tudi profesionalni glasbenik ter skladatelj. Obvladava studijsko snemanje glasbe, kot ste omenili, in imava veliko izkušenj s pisanjem skladb različnih slogov ter snemanjem zgoščenk.
Pripravljena sva vam ustvariti tudi skladbo po naročilu oziroma dogovoru, ter jo potem v sodelovanju tudi studijsko posneti.

Za vse podrobnejše informacije naju lahko kontaktirate na email naslov [email protected]

Lep pozdrav!

ne vem kako bo zvenelo ce kdo drug ,posebej “umetnici” napisejo to za te…najbolj jo ti poznas , ti si z njo,ves zakaj ,tako da po mojem najbolj bo vesela tvojih besedil,mal se potrudi…za glasbo -snemanje ,mala malca , to lahk vsak naredi(vsak “glasbenik” v tej vasi) ,posebej zdaj v tem casu racunalnicarska ko so tisoc programi za to….

New Report

Close