Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako prodat krznen plašč

kako prodat krznen plašč

zdravo, najbolje bi bilo, da se domenimo kar po gmailu, saj ga bolje obvladam! [email protected], hvala in Lp

Prodam krzneni plašč polarni volk, št 44.-46 , skoraj nenošen, meni je prevelik. 040754897 barbara

Pozdravljene, prodam skoraj nov krzneni plašč (črni kozliček) – številke 46.

Prodam dva krznena plašča. Slike pošljem po mailu. Pišite na [email protected].

Prodam nerc tričetrt plašček mislim,da je 42 ali 44 št.Samo resni kupci se mi javite na mail:
[email protected]

se vedfno imam na prodajo krzneni plasc srebrna lisica -dolgi za osebe 170-180 cmm.

na prodajo ali pa zamenjavo…….vsaka ponudba je dobrodosla

atyla

sem interesent…kontakiraj me na [email protected] ali mi daj kontakt

Pozdravljeni,
v kolikor se najde še kakšen interesent, imam tudi jaz eno krzneno jakno lisice za prodati… Številka je 40.
Poleg tega pa še črn usnjen plašč številka 38.
Gre seveda za rabljeni zadevi, vendar ohranjeni. Mi ju je pa škoda držati v omari, če ju ne nosim…

Mene zanima. kontakt na [email protected]

Živjo, jaz pa iščem črn daljši krznen plašč, našo številko nosim 36 oz. S
Če ima kdo za ugodno prodati..

Zakaj pa mora bit črn? In iz kakega krzna naj bo?

Živjo krznarka,
Želela bi si črnega, dolgega, rjavih se drugače po spletu veliko najde. Iz katerega krzna pa… Odivsno, zaenkrat ni važno.

Pri nas lahko v črni najdeš samo zelo stare plašče ki niso tako mehki pa še kratki so bili bolj. Kak črn nerc bi se našel v tujini vendar pa je treba dat kar od 500 do 1000, rabljen seveda. Še najbolj ugodna in tudi najbolj prijetna za nosit bi bil pa kak plašč iz barvane lisice, se da novega uvozit za kakih 700 800€. Mogoče bi bilo pametno prebrskat eBay tudi.

Aja pa še nekaj. Če oblešeč črn krznen plašč na sončen zimski dan ti garantiram da ti zelo vroče v njem. Neverjetno je kako se segreje črno krzno v parih minutah na soncu, lastna izkušnja…

Imam nekaj zanimivega zate. Pošlji mi zasebno sporočilo pa se mogoče dogovoriva.

Zdravo, bi pa ne vem kako

Če lahko, kaj več povej tukaj 🙂

moj mail: [email protected]

hay, imam nekaj zelo lepih daljših jaknic iz krzna, ugodne cene.

Tudi jaz prodajam krznene plasce.
za vec info – [email protected] 🙂

Pozdravljeni,
Ce koga zanima Imam za prodat krznen plasc nerc, z cepico, rjav par krat nosen, ter crn krajsi, sem videla da ga imenujejo perzijaner, tud le nekajkrat nosen.
Info na mejl [email protected]

za prodat imam:
– nekje malo čez kolena dolg črn plašč (velikost S/M)
– temno rjavo jakno (malo širši kroj – velikost M)
– snežno belo jakno (okrog ovratnika in zapestja je dolga dlaka, ostalo je kratka dlaka, s paščkom – velikost S/M)

več informacij na [email protected]

lp

Pozdravljeni

Za prodat imam krznen plašč. Mislim,da je nerz. Imam tudi štiri usnjene jakne.
Info na [email protected]

Pozdravljeni

Za prodati imam krzneni plašč iz nerca,narejen po meri,če vas zanima. Info na [email protected]
Ali na 031318013.

l.p.

New Report

Close