Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako prodat krznen plašč

kako prodat krznen plašč

Odgovor na objavo uporabnika
gsgsgsgsgs, 15.02.2010 ob 18:18

Pokopala ju bi,saj trupel ne mislim nositi niti ju ne bi prodala. Ogabno do konca.

Ravno zato, ker so tvoji predniki nosili ‘trupla’, si sedaj tu in kokodakaš. Škoda, da niso bili tako neumni kot ti in niso zmrznili.

Kva??, 16.02.2010 ob 07:48

Pišuka, a te crkotine so tok denarja vredne?! Sem pred leti po stari mami podedovala en krznen plašč (neke polarne lisice, al kaj je že bilo), pa sem ga eni brezdomki, ki se vlači po kleteh našega bloka, dala (!), ker se mi je zdel fejst topel plašč. Meni je bil itak prevelik, čuden vonj je imel, pa slabo bi se počutila v koži in dlakah ubogih bitjec.
Ha-ha, jaz imam nek cenen plašč iz C&A, klošarka se pa sprehaja v več tisoč evrov vrednem krznu.

Antikrznarke ste pač neumne…

Moja mama ima lep ohranjen plašč  temno rjav .krznen

Tudi jaz imam ,krznen plašč kozlicek kot nov 44 tudi podloga je zelo lepa in dve lisicje kape moja.bela in oranžna lisiska .mama  zelo lepo shranjuje stvari. Ohranjeno

Če krznenih stvari ne morete prodati, jih jaz brezplačno vzamem. Javite se.

Morda komisijske trgovine ali pa čez mejo. Pred leti so jih odkupovali tudi krznarji in to kar ugodno, čeprav je bila ponudba že kar velika. Za generacijo naših staršev je bil to statusni simbol in tudi neke vrste naložba. Moramo vedeti, da takrat še ni bilo tako toplih materialov kot danes. Tudi ozaveščenosti glede načina pridobivanja krzna še ni bilo. Sama sem dva obdržala. Sta kot nova, zelo prijetna za nošenje in pri hudem minusu preverjeno zelo učinkovita.

Pozdravljeni, ali se prodajate?

Mojega, ki je stal približno 1800 je vrgla v odpad.

Ena stara2, 19.11.2024 ob 10:26

Morda komisijske trgovine ali pa čez mejo. Pred leti so jih odkupovali tudi krznarji in to kar ugodno, čeprav je bila ponudba že kar velika. Za generacijo naših staršev je bil to statusni simbol in tudi neke vrste naložba. Moramo vedeti, da takrat še ni bilo tako toplih materialov kot danes. Tudi ozaveščenosti glede načina pridobivanja krzna še ni bilo. Sama sem dva obdržala. Sta kot nova, zelo prijetna za nošenje in pri hudem minusu preverjeno zelo učinkovita.

Ampak danes bi po moje ljudje čudno gledali, da bi kšna uletela z lisico okoli vratu, z uno ko prav nagačena lisičja glava štrli čez ramo, potem pa še, če ni najbolj posrečen izdelek in je glava čist mejhna in posušena zgleda, brrr, niso imeli najboljšega okusa v 70-ih.

Na letošnji razstavi oblek Ljubljančanov skozi čas so imeli pa razstavljeno iz goriljega krzna tisto, da ženske v roke ne zebe, ne vem, kako se imenuje, in je zgledalo kot lasje, ne pa dlake, kot da je nekdo s ful gostimi, kot oglje črnimi lasmi doniral čupo, prav nagraužno je bilo za videt.

New Report

Close