Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako s stresom

Kako s stresom

Kaj za umiritev na hitro?

Sem pod stresom, resujem problem oziroma delam na tem, da ga resim v dogkednem casu, a pac trenutno nimam se pametne resitve.

Srce mi nabija, zvecer tezko zaspim, cutim tiscanje v prsih, glava nemirna in v kaosu. Noben simptom ni ekstremno mocan, a vsi skupaj mi otezujejo zivljenje.

Moje tehnike umirjanja ne delujejo, razmisljam o kaksnem pripomocku za hitro umiritev. Kaj svetujete?

Vzamem Baldrivel xxl kapsule, ki so se mi izkazale za uporabne, ko se ne morem umiriti. Dobro reagiram na njih, sem jih jemala le po potrebi ob dveh smrtih bližnjih in so pomagale.

Gibanje! Po potrebi tudi agresivno. Ko se nadihaš in stuširaš bo garantirano bolje.

Stres in visoki krvni tlak sta tiha ubijalca, če ti razbija srce, naj ti zdravnik napiše napotnico za kardiologa. Napravi EKG in UZ srca. S srcem se ni za igrat. Veliko premladi umirajo za srčno kapjo zaradi stresa.

Sem želela ravno to predlagati – meni je npr. ok, ko vidim, da so to dejansko semena v kapsuli. Jaz jih kar ven iz kapsule stresem in popijem s parimi požirki vode. vzamem za lažji spanec.

o baldrivelu xxl govorim

Predlagam kot Rok-1 gibanje. Nujno. Hitra hoja v naravi, v vsakem vremenu. Težko bo začeti če nisi športen tip ampak poizkusi.  Pa potem pod tuš, in zvečer 400 – 800 mg  kvalitetnega magnezija, pa spat.  Preko dneva baldrimed ali persen forte, morda tudi kapljice za srce dobiš v lekarni –  zeliščna mešanica, se mi zdi da vsebujejo glog, pasijonko.

Pa kardiolog, če se srce v nekaj dneh ne umiri.

Meri si tudi krvni tlak, pa pij dovolj vode preko dneva

Z zelo mrzlo vodo si moči obraz in poslušaj sproščujoče vibracije na YouTube.

vsi zgoraj nasveti so dobri. Kot zadnja opcija so še tablete, če bo nujno ne oklevaj. So strup, ampak če so jetra dobra ni hudo. Moja babi je jedla pest tablet celo življenje in je dočakal 95 let!!! Ne podpiram tablet ampak so pa izhod v sili. Včasih ne gre brez, žal.

New Report

Close