Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako se………

kako se………

………zaljubite?

Kaj je tisto kar vam naradi kemijo? Je to prvi pogled, drugi mogoče…šele po nekaj letih?
Kako to prepoznate?
Kako pogosto? Se to spreminja s starostjo?

in…ali lahko to preprečite?

heheheh…vas zajeb…..kajne……ali pa ne???

leta letijo - iščem stevardeso.....

A delaš kako seminarsko nalogo ?
Mogoče pa statistično raziskavo , na podlagi katere nas bodo spet kaj obdavčili … mogoče porez na čustveni luksuz , ki ni nujen za preživetje ?!

Eh………..zaljubit se ni težko……………hja……….al pa ja……….kakor vzameš:)))))))))))) Enga mojga nikakor ne morem pozabit….ko so me njegove očke dobesedno zadele kot strela z jasnega:))))))))))))) in sva se samo gledala in gledala in gledala…………….eh……..spet nakladam……..saj pravim, da me danes romantika daje:))))))))))))

ne nikitka,………sama premisli….

I u stvari srce spava
sve do casa
kad se javi prava.

oh nikitka, zakaj………………….

leta letijo - iščem stevardeso.....

… ne bom prav nič razmišljala , ker sem čisto izpraznjena . Največ , kar sem zmogla , je bilo , da sem zjutraj prilepila na hladilnik dva pildka z željami za lep dan mojim dvem ženskicam 🙂

Razo … kdor išče , ta najde …. vprašajte in dano vam bo … itd itd . Kao .

Lhako je na prvi pogled, lahko je brez besed, lahko je treba mnogo let in mnogo besed.

Spomnem se, kako sem se prvič zazrla v njegove oči … kako sem se prvič smejala z njim … kako me je prvič objel okrog ramen … in kako mi je prvič rekel: “U, kaka ritka!” … in sem se samo nasmehnila … … … Povsem me je prevzel, čeprav takrat še nisem vedela zakaj … Čakal sem trenutke, ko bomo lahko spet skupaj … ko se bomo naključno (ali ne) srečali … ko se bom spet zazrla v njegove sijoče oči .. in ko mi bo spet poskočil srček od sreče … … …

In to sedaj traja … in traja … in traja … In še vedno čakam trenutke, ko bova spet skupaj … ko se bova stisnila … ko se bom zazrla v njegove oči in prebrala iz njih, kako me ljubi … … …

Oh …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ojla Bugica……………..kje pa ti hodiš???

Ti si pa kot ena dobra vila iz pravljice. Naj ima pravljica srečni konec, čez mnogo mnogo let.

;-))))))
Sp

CMOKA moj lump!!!!:))))))))

:))))))))) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ma res … kot bi živela v pravljici … ravno tako je!!

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Eh … zvezdi … saj sem tu … samo imam dela čez glavo … pa še szi Sončkom morem bit stalno na telefonu, ker mu je dolgčas ker je bolan … … pol pa mi zmanjka časa za forum … :((((

Lp, Bgv

New Report

Close