Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se doma naučiti REIKIJA?

Kako se doma naučiti REIKIJA?

Ali se lahko doma učim Reikija, brez tečaja? Kako je vam pomagal? Povejte svoje izkušnje. Kako ste ga občutili,čutite energijo, vaše spremembe…

Pred leti sem imela prvo iniciacijo reikija in dobila polno materiala za doma ampak čisto iskreno me Reiki ni potegnil. Nisem ga čutila nekako, sedaj delam veliko z eft-jem ki mi super pomaga mi je očitno blizu.

A mi jih nekaj poveš?

Uf, preveč za pisati, zato bom zelo kratka. Sem Reiki mojstrica, ne delam na drugih, niti poklicno se ne ukvarjam. Mojstrsko stopnjo sem naredila zase, ker me je zanimalo. Mene je potegnil, všeč mi je, delam na sebi, predvsem mentalno. Na prvi stopnji dobiš iniciacijo za fizični reiki in simbol Cho-ku-rei. Na 2. stopnji dobiš iniciacijo za mentalni reiki in osvojiš dva simbola: Sei-he-ki, Hon-sha-ze-sho-nen. Lahko delaš tudi na daljavo. V 3. in 4. stopnji osvojiš mojstrski simbol Dai – ko -mio in simbol za iniciiranje drugih. O tem je veliko napisano na netu, zato ne bom pisala podrobnosti.
najbolje je da se prijaviš na Reiki tečaj 1. stopnje potem pa boš videla, ali te bo potegnilo ali ne. Na tečaju te naučijo, kako delati, dajo ti material in dobiš inciacijo simbola.

Točno tako.
Lahko se trudiš tudi sama doma, brez iniciacije, vendar boš potrebovala “razsvetljenje”… ki mogoče pride, mogoče pa ne; kot veš naj bi ga J.K. doživel, pa pravijo da tudi dr. M. Usui.

New Report

Close