Kako se fafa pravilno
Nini, ker vidim, da nisi prejela konkretnega odgovora, ti bom pač napisal, kaj je meni všeč. Upam, da ti bo pomagalo.
Poleg samega fafanja penisa, je zelo pomembno, da mu pri tem tudi božaš jajčka, jih ližeš in sesaš. Fino je, če so obrita, drugače je to skoraj nemogoče. Pri fafanju pa je tako, meni je noro všeč moker faf, z veliko sline, da se vse cedi in teče, da ga močno objeme z ustnicami in ornk posesa, zraven seveda sodi tudi drkanje, ampak mora biti zelo dobro usklajeno s sesanjem. Drugače pa vaja dela mojstra. Vem, da bo mogoče zvenelo čudno ampak zelo resno mislim. Poskusi še z drugimi, več ko jih boš pofafala, prej se boš naučila.
Upam, da ti uspe!
Jaz najraje fafam z veliko sline.. mojemu vedno pride, ko mu z jezikom drgem pod glavico, kjer se napne kozica (taki trikotnik). Kozico nasponam do konca, dam celega v usta in drgem ta predel pod glavico in se mi izlije v usta. Vcasih pa samo z prstom drgnem, ali pa z nogo. Ko pa mu pride pa ga mocno pritisnem ali stisnem celega tica, je reku da je takrat pravi obcutek.
Mene tud zanima, kaj vam paše. Moški, dajte no napisat mal več al pa vsaj odgovorite na moja vprašanja. Lahko pa tud punce/ ženske napišete, kako ga vi obdelujete svojim in kaj jim najbolj paše, da jih spravite do vrhunca.
– a paše bolj močan objem z ustnicami in fafanje na tak način ali bolj sesanje
– a paše še zraven z roko drkanje ali raje po jajčkah
– a paše bolj globoko ali bolj kratko, predvsem, da se obdeluje glavica
– enakomerno gor-dol ali spreminjanje ‘poz’
– kako dolgo povprečno rabite med fafanjem, da vam pride?
😊😊😊
krena poredna piši na mail [email protected]
Hei. A lahko meni pokazes, na mojem velikem trdem kurcu.. Nebo ti zal 💋
Pisi na [email protected]
Janko868, 24.10.2023 ob 08:20
Nini, ker vidim, da nisi prejela konkretnega odgovora, ti bom pač napisal, kaj je meni všeč. Upam, da ti bo pomagalo.
Poleg samega fafanja penisa, je zelo pomembno, da mu pri tem tudi božaš jajčka, jih ližeš in sesaš. Fino je, če so obrita, drugače je to skoraj nemogoče. Pri fafanju pa je tako, meni je noro všeč moker faf, z veliko sline, da se vse cedi in teče, da ga močno objeme z ustnicami in ornk posesa, zraven seveda sodi tudi drkanje, ampak mora biti zelo dobro usklajeno s sesanjem. Drugače pa vaja dela mojstra. Vem, da bo mogoče zvenelo čudno ampak zelo resno mislim. Poskusi še z drugimi, več ko jih boš pofafala, prej se boš naučila.
Upam, da ti uspe!
Vsakemu nekaj drugega pase zato je ze vprasanje debilno.
Slatanje in lizanje jajc itd je pa bolno frik izprijeni
Najprej ga lepo božaš po jajčkih, mu jih ližeš, potem se posvetiš njegovi glavici, mu jo sesaš….predvsem mora biti veliko sline, da se vse sceja, mu ga daš celega v usta, skos v grlo, še vedno mu lepo gneteš jajčka, osliniš sredinec in mu greš med ritnici in mu masiraš ritno luknjico……jaz mu jo tudi poližem, saj se vedno spravimo fukat direkt izpod tuša, tako da je čistoča max…..ko mu prihaja, vse pogoltmem, posesam, obližem….
martina22, 19.09.2024 ob 15:08
Najprej ga lepo božaš po jajčkih, mu jih ližeš, potem se posvetiš njegovi glavici, mu jo sesaš….predvsem mora biti veliko sline, da se vse sceja, mu ga daš celega v usta, skos v grlo, še vedno mu lepo gneteš jajčka, osliniš sredinec in mu greš med ritnici in mu masiraš ritno luknjico……jaz mu jo tudi poližem, saj se vedno spravimo fukat direkt izpod tuša, tako da je čistoča max…..ko mu prihaja, vse pogoltmem, posesam, obližem….
ti si za ženiti