Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kako se igrajo z nami – Slovenijo nam bojo RDEČE pofarbali

Kako se igrajo z nami – Slovenijo nam bojo RDEČE pofarbali

Ne, ampak babe nimate nobeih manir več in si domišljate, da povsod samo vas čakajo in da ste povsod prve na vrsti. Čakaj zunaj al pa ne rabiš sploh tja hodit, se ti bo po parih letih celo betica zbrihtala.
[/quote]
Bova kar zaključila. Vidim, da imaš hude težave.
In z bolniki se ne bodem.
Dobro okrevanje želim!

Bova kar zaključila. Vidim, da imaš hude težave.
In z bolniki se ne bodem.
Dobro okrevanje želim!
[/quote]
Itak buksara, ko nimaš argumenta, da je kokoš rinila pred poštnim okencem lai pred blagajno v trgovini v človeka pred sabo, kar ga ni pohodila, zdaj mora čakat po človeško zunaj na primerni razdalji. Ste pač prišli tako daleč, da vasj je od začetka treba prisilno učit tiste minimalne osnove obnašanja. In j, boste se naučili s pomočjo prisile, tudi ti ke se še niste, malo dlje bo trajalo, ampak boste.

Pri nas na pošti pred korono ni bilo nikoli vrst. Če je bila gužva je delalo vseh 7 okenc. Zdaj jih gre noter lahko le 5. Odprta imajo pa le 3 okenca. Gužva je bistveno večja kot prej tudi zato ker ljudje več naročamo po internetu.
Pa ne rabiš me zmerjat z antimaskarjem, ker to nisem. V gužvi vedno nosim masko, nosim jo tudi v zaprtih prostorih kjer to zahtevajo. Se pa ne držim ostalih butastih ukrepov, ki so sami sebi namen.

Drugače pa ali ste videli da vlada barva regije drugače kot Covid sledilnik? Tipičen primer je Primorsko-Notranjska regija.
[/quote]
Nori kakor hočeš. To kar so zdaj ti zapovedani ukrepi, bi moralo bit samoumevno obnašanje ljudi in bi moral bit tega sposoben vsak vrtčevski otrok. Prišli ste tako daleč, da vas je s prisilo treba učit minimalnega sprejemljivega obnašanja med ljudmi.

In ne bo več nič po starem, škoda da še kar sanjate o tem in cvilite. Bo kar treba odrasti.

Drhal treba spravit k zmernem obanšanju, ker to do kje ste že prišl pred korono, ni billo več vzdržno in ne pride več v poštev. Prej se s tem sprijaznite, lažje vam bo. Če ne bo ratalo z ukrepi, ostanejo le še bombe. Teh pa verjemite, da si ne želite.
[/quote]

Saj bo bomba padla tudi na tvojo tintaro zmešano. Misliš, da bo vojna za vse druge, samo tebe bo zaobšla, bumbar?

Saj bo bomba padla tudi na tvojo tintaro zmešano. Misliš, da bo vojna za vse druge, samo tebe bo zaobšla, bumbar?
[/quote]

Saj pravim, lahko cviliš, pomagalo ne bo, nazaj na staro ne bo več šlo nič, ker ste šli preko vseh meja vzdržnega za obstoj neke družbe. Prej se boste naučili minimalnega znosnega obanšanja, lažje vam bo.

Pri nas nikjer (govorim za svoje območje Mayrhofen) ni zapovedano, da je treba čakati v vrsti in razdalji. Nikjer – ne v trgovini, ne na pošti, ne pri zdravniku, ne pri kakršnih koli okencih.
Vaška trgovina v moji vasi, v hribu je velika mogoče 30 kvadratnih metrov. Jaz tam notri še nisem videl tri ljudi na kupu. Še nisem. Niti dol v dolini v glavnem šparu še nisem vidu pet ljudi, ki bi v vrsti stali.
Na pošti sem mogoče videl kakega človeka več, sploh kakšen petek dopoldne, ko so oddajali pakete, a to je bilo tako, da so ljudje avtomatsko, ko so videli da je dren, kadili pred pošto in odšli notr, ko so videli da se je malo sprostilo.
Ni bilo pa tega niti pred korono. Ker gre kmet tu v trgovino dvakrat na mesec in ne vsak dan malo štacnat po trgovini. Zapelje se dopoldne gor z avtom, natovori tri škatle kupljenega v avto in se odpelje naprej v hrib. Na misel mu ne pride, da bo hodu vsak dan v trgovino.
Na banko pokliče prej in pove kaj bi rad zrihtal in mu dajo uro kdaj naj pride, kar tako te pa še v vaški banki ne bodo notr vzel. Ja, lahko prideš po Termin in ti ga dajo čez dve uri. Sicer pa če rabiš denar ga dvigneš na bankomatu.
Pri vas je še vedno kupec in stranka kralj in lahko ser.je kakor se mu zazdi. Oktobra je tu zapadlo meter snega. Jaz sem kot gospod iz mesta (preseljen takrat komaj dva meseca) se napotil do vaške banke, da bi jaz nekaj zrihtal. Sem šel kot veliki džekson tam po vasi, z mapo pod pajsko in zdaj jaz veliki gospod bom v banko šel.
Sem pa pred banko pršu, je pa tam gospodična, ki dela na okencu, dikretorček oz. vodja, ki dela tam zadaj v pisarnici in še ena tajnica, so bili pa zunaj v trenerkah, kapah in rokavicah z lopatami v roki pa sneg odmetavali. Jaz gospod, sem jih tako prijazno pozdravil in kar kot en bik rinil do vrat, kjer sem se skoraj zaletel v napis – BANKA JE ZARADI SNEGA DANES ZAPRTA. UŽIVAJTE LEP DAN IN SREČNO PRI REKREACIJI ODMETAVANJA SNEGA.
Jaz sem mislu, da se meni blede. Sem reku, aja to je danes zaprto, pa pravi tam tisti direktorček, jaaaaaaa seveda danes je pa sneg za odmetat, ne pa nove račune za odpirat. Gledal sem kot en teliček, pa je tista, ki dela vedno za okencem rekla, gospod en šnopček zdele boste spil, ker ste peš, vas ne bo zebl. Mi je nalila tam en šnopček, postali smo vsi v krogu, enega spili in se pogovarjali. Ne o poslu, o snegu, o žičnicah, o vsem.
Sem reku prav potiho kdaj bo pa pol kej odprto, pa pravijo, ah če ne bo jutri pretirane sile, bo odprto, če bo pa sneg, bo pa potem v ponedeljek, da se odmeče tle pa počedi…
Ker sem jaz gospod še bolj smotan, kot sem videt, sem se še na občino tam odpravil (tudi v vasi) sem reku, da si dvignem potrdilo o bivališču, če ga bom v ponedeljek na banki rabil no je bila pa ista fora – vsi zaposleni, tudi župan zunaj sneg pucali, občina pa ZARADI SNEGA ZAPRTO.
Pridem tja, se pogovarjamo, še tam se enega spil, potem sem šel pa domov.
Je rekla žena, a si zrihtal, sem reku ja, samo to da sem že fajhten. Pravi a si kaj videl a že plužijo…. Sem reku, žena pomojem da to pa tukaj ne bo. Tukaj bomo morali kar sami očitno. Evo, smo šli lopate vzet pa kmeta pri sosedu prosit, da bi s kiblo še nam potegnu malo da ga ne bi bilo toliko za odmetat.
Ja… V pol leta kar sem tukaj sem se nauču, da moraš živet tako kot ostali, da se nimam kaj jajcat, če meni gospodu ne bodo splužili zjutraj, da se nimam kaj jajcat, če je nekaj zaprto, da je pač to tako.
V trgovino grem v vaško, se ne vozim v mesto, počakam zunaj če vidim da bi bil kdo več notr, ko grem notr sem spet sam, naberem v petih minutah kar rabim in grem ven.

Te ljudje imajo več kulture, kot vsa študirana prismojena perjad, ki ne ve kaj bi še kritizirala in če je že ne moti maska, jo pa vsaj vrsta, ker mora za na pošto 10 minut počakat. O groza. Kaj bo perjad čakala, to mora kot kura notr priletet, zbit pet ljudi ko leti do okenca, ker bi GOSPA samo nekaj vprašala.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Saj pravim, lahko cviliš, pomagalo ne bo, nazaj na staro ne bo več šlo nič, ker ste šli preko vseh meja vzdržnega za obstoj neke družbe. Prej se boste naučili minimalnega znosnega obanšanja, lažje vam bo.
[/quote]

Le zakaj ti bedak ne zacnes pri sebi?glede znosnega obnasanja recimo?

[/quote]

Ti boš komu pridigal o obnašanju.

Le zakaj ti bedak ne zacnes pri sebi?glede znosnega obnasanja recimo?
[/quote]
Saj zato pa morajo bit kazni, ker taki kot ti razumete le to, da vas bo doletela kazen, če boste noreli. Tako da sploh ne rabiš napenjat zakrnel možgan in se mučit.

Ja, tam je lahko tako, pri nas je pa drugače. Imamo tako, kot nam paše, ti pa uživaj v tistem holcarskem raju. Ne rabiš nam solit pameti.

Ja, tam je lahko tako, pri nas je pa drugače. Imamo tako, kot nam paše, ti pa uživaj v tistem holcarskem raju. Ne rabiš nam solit pameti.
[/quote]
Nič ti ne pomaga, ubogat moraš, te nihče ne vpraša in te ne bo. Ti cajti so mimo, ko si lahko norelo vse kar ti paše.

Al ste resnično taki imbecili, da sploh ne veste kaj kvasite in kaj bi radi povedali, enkrat eno, takoj za tem drugo, proti temu kar si prej pisalo……jaooooooo😁

Saj zato pa morajo bit kazni, ker taki kot ti razumete le to, da vas bo doletela kazen, če boste noreli. Tako da sploh ne rabiš napenjat zakrnel možgan in se mučit.
[/quote]

Cudno no, ne nosim maske, ne razkuzujem si rok pa nic, mogoce ko vidijo 190 cm in 110kg deca mal drugac gledajo nate kot na tebe ki si spizdjen na mezer plus cevapcic hehe

Nič ti ne pomaga, ubogat moraš, te nihče ne vpraša in te ne bo. Ti cajti so mimo, ko si lahko norelo vse kar ti paše.

Al ste resnično taki imbecili, da sploh ne veste kaj kvasite in kaj bi radi povedali, enkrat eno, takoj za tem drugo, proti temu kar si prej pisalo……jaooooooo😁
[/quote]

Če bi bilo to res, bi bil tudi kriminal že zdavnaj izkoreninjen, pa ni, ne glede na to, kakšne kazni si izmišljujejo. Ljudje, ki razmišljamo, bomo vedno našli svojo pot, ne glede na vse neumne birokratske zapovedi. Ti se lahko razpočiš od ihte in togote, ampak tako bo!

Če bi bilo to res, bi bil tudi kriminal že zdavnaj izkoreninjen, pa ni, ne glede na to, kakšne kazni si izmišljujejo. Ljudje, ki razmišljamo, bomo vedno našli svojo pot, ne glede na vse neumne birokratske zapovedi. Ti se lahko razpočiš od ihte in togote, ampak tako bo!
[/quote]

Glej, cvili, imbecilu kot si škoda kaj dopovedovat. Še enkrat ponovim, nazaj na staro več ne gre in ne bo šlo.

Če je to miniaturni Mayrhofen v Švici, se ne čudim, da ni gneče.
Ker, poleti tja rinejo turisti zaradi Heidi, sicer pa tisti, ki delajo v večjih mestih, vse opravijo tam, ostareli kmetje pa res niso pogosto v banki.

https://youtu.be/YjxfJh1kTGo

Glej, cvili, imbecilu kot si škoda kaj dopovedovat. Še enkrat ponovim, nazaj na staro več ne gre in ne bo šlo.
[/quote]

Ah, briga mene za tvoje dopovedovanje slaboumno. Razpočil se boš od ihte, jaz bom pa še vedno počel vse po svoje.

Itak buksara, ko nimaš argumenta, da je kokoš rinila pred poštnim okencem lai pred blagajno v trgovini v človeka pred sabo, kar ga ni pohodila, zdaj mora čakat po človeško zunaj na primerni razdalji. Ste pač prišli tako daleč, da vasj je od začetka treba prisilno učit tiste minimalne osnove obnašanja. In j, boste se naučili s pomočjo prisile, tudi ti ke se še niste, malo dlje bo trajalo, ampak boste.
[/quote]
Spremeni način podjebavanja drugih. Zadnje mesece si delaš sramoto. Ves čas enako. Če si slučajno plačan provokator, ne zaslužiš si centa ne več. Sramota. Argumentov ti zmanjkuje, uporabniki te serijsko ignorirajo, dejansko v prazno lajaž. Še vloge gnoja ne znaš več igrat. 2 leti povsem enaka zgodba. Predator teme. Modri val, polarni sij, viharni jezdec… Potrudi se malo lenoba!

Bravo.
Je povsem preprosto razložil, kako je psihopatom na oblasti “mar” za narod.
Namerno uničujejo javno zdravstvo, omejujejo dostop do storitev, pobirajo denar s katerim financirajo korupcijo in podkupnine…..Glupi in zabiti ljudje pa verjamejo, da je to vse v njihovo dobro ter pridno in hlapčevsko podpirajo uničujoče ukrepe in psihopate.

Spremeni način podjebavanja drugih. Zadnje mesece si delaš sramoto. Ves čas enako. Če si slučajno plačan provokator, ne zaslužiš si centa ne več. Sramota. Argumentov ti zmanjkuje, uporabniki te serijsko ignorirajo, dejansko v prazno lajaž. Še vloge gnoja ne znaš več igrat. 2 leti povsem enaka zgodba. Predator teme. Modri val, polarni sij, viharni jezdec… Potrudi se malo lenoba!
[/quote]
A ti jaz dajem ukrepe? A jaz iz sebe delam prismodo ali vas 100 pacientov iz vse Slovenije “dela revolulcijo” vsak teden, da se vam še ptiči smejijo, golazni lenuharski ničvredni, ko se takoj vidi, da ste sami zavoženci?

Bravo.
Je povsem preprosto razložil, kako je psihopatom na oblasti “mar” za narod.
Namerno uničujejo javno zdravstvo, omejujejo dostop do storitev, pobirajo denar s katerim financirajo korupcijo in podkupnine…..Glupi in zabiti ljudje pa verjamejo, da je to vse v njihovo dobro ter pridno in hlapčevsko podpirajo uničujoče ukrepe in psihopate.
[/quote]In normalno da pezdec necivilizirani dobiš po vuhah, če bi delikvent brez možganov sralo vsem. Le pojdi se postavlajt še naprej povsod in jih kasiraj, enkrat boš permejdun tudi ti dojelo, da se ti ne splača noret in moraš spoštovat pravila osnovnih manir.

A ti jaz dajem ukrepe? A jaz iz sebe delam prismodo ali vas 100 pacientov iz vse Slovenije “dela revolulcijo” vsak teden, da se vam še ptiči smejijo, golazni lenuharski ničvredni, ko se takoj vidi, da ste sami zavoženci?
[/quote]
Viš, dobro sm ti hotu, namignit, da se adaptiraš, posodobiš, tud kompost je treba kdaj pomrdat, prmejdun da si čokjeno multinično brezvezno postalo. Tvoj smrad je skoz enak, včasih sem se ti vsaj zasmejal še, priznam. Predividevam, da ti je rok potekel. Dolgočasen si postal. Malo novosti vnesi, primi v roko slovar žaljivk. Ne znam ti pomagat, nimaš več potenciala. Žalostno, namesto rasti si izbral stagnacijo, brezvezje. Butara monotona. Sramotno definitivno.

Viš, dobro sm ti hotu, namignit, da se adaptiraš, posodobiš, tud kompost je treba kdaj pomrdat, prmejdun da si čokjeno multinično brezvezno postalo. Tvoj smrad je skoz enak, včasih sem se ti vsaj zasmejal še, priznam. Predividevam, da ti je rok potekel. Dolgočasen si postal. Malo novosti vnesi, primi v roko slovar žaljivk. Ne znam ti pomagat, nimaš več potenciala. Žalostno, namesto rasti si izbral stagnacijo, brezvezje. Butara monotona. Sramotno definitivno.
[/quote]
Kaj je retardiranec, česa od preprosto napisanea ne razumš? Prilepi video iz Maribora včeraj, kaki vedno isti klošarji in pijančki se hodite preštevat. In v boste vsem srali po glavi? Veš da boste. In vi boste zahteval, da bomo vsi tiho in ne vam ne bi smeli direktno povedat, kam sopadate? Veš da boste, kar sanjaj majmun necivilizirani ničvredni. Toliko ste zabiti, da niti tega ne dojamete, da vas je čedalje manj in da vas vsak odrine stran od sebe, še kar rinete v ljudi peščica golazni smrdljive necivilizirane.

[/quote]
Tako da ti kar rini v ljudi, vsakič ko boš rinilo smrad ničvredni, jih boš kasiralo po prepihu med vuhljema.😁

Tako da ti kar rini v ljudi, vsakič ko boš rinilo smrad ničvredni, jih boš kasiralo po prepihu med vuhljema.😁
[/quote]
Eh, eh…….. Jaoooooo. Defekt trolast. Govorim ti o tvojem siju, kvasi ti svoje nepotrebne nebuloze, vsaj preudarnost neguj, da bo sramote za procent mrbet manj. Lenuhar smrdljivi čokjeni dosadno prizadeto glupo brezvezno govno od govna. Eeee Sramotno sramotno sramotno. Jaoooo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

New Report

Close