Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kako se igrajo z nami – Slovenijo nam bojo RDEČE pofarbali

Kako se igrajo z nami – Slovenijo nam bojo RDEČE pofarbali

Če je to miniaturni Mayrhofen v Švici, se ne čudim, da ni gneče.
Ker, poleti tja rinejo turisti zaradi Heidi, sicer pa tisti, ki delajo v večjih mestih, vse opravijo tam, ostareli kmetje pa res niso pogosto v banki.
[/quote]

no zdele si pa čist falil. Mayrhofen ni v Švici in tukaj niso nobene Heidi snemali. Malo si zamešalo. Ne, tukaj ljudje ne hodijo v mesto in nič tam ne urejajo. Malo mestece je spodaj v dolini in tam se dobi za osnovno življenje vse. Trgovina, Banka, Cvetličarna, Občina in Cerkev so v vasi, tako da ni treba nikamor hodit.
Mi imamo do bližnjega mesta med novembrom in marcem kar loterijo… Ni tukaj veliko mesto na vogalu veš. Je kar uro najmanj vožnje, pa je več ;))

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Tako da ti kar rini v ljudi, vsakič ko boš rinilo smrad ničvredni, jih boš kasiralo po prepihu med vuhljema.😁
[/quote]

Ti si zaradi svoje nesramnosti že kasiral batine pred bifejem in jokal kot otrok. Očitno te še ni izučilo.

Avtor se amatersko postavlja proti stroki. Eni pa mu ob tem še ploskajo?? Maske dol, ne se cepiti, pa podobne nevarne nebuloze….taki norci nas hočejo popeljati v novi Bergamo. Narobe svet!

no zdele si pa čist falil. Mayrhofen ni v Švici in tukaj niso nobene Heidi snemali. Malo si zamešalo. Ne, tukaj ljudje ne hodijo v mesto in nič tam ne urejajo. Malo mestece je spodaj v dolini in tam se dobi za osnovno življenje vse. Trgovina, Banka, Cvetličarna, Občina in Cerkev so v vasi, tako da ni treba nikamor hodit.
Mi imamo do bližnjega mesta med novembrom in marcem kar loterijo… Ni tukaj veliko mesto na vogalu veš. Je kar uro najmanj vožnje, pa je več ;))
[/quote]
Se opravičujem, Heidi je živela v Maienfeldu, v Švici.
Mayrhofen pa je majhen kraj v Avstriji, blizu Innsbrucka oz. bolje, Zell am See-ja.

Ti si zaradi svoje nesramnosti že kasiral batine pred bifejem in jokal kot otrok. Očitno te še ni izučilo.
[/quote]
I uzela ga magla. Viš, standard, jaoooo mile sramota! Zaključek=star in utrujen. Ne zna se več igrat. Jaooo defekt brezmužganski tale M. O. 🤣🤣🤣

Kam nas pa vlada pelje????
Direkt na britof!

Kam nas pa vlada pelje????
Direkt na britof!
[/quote]
Pusti njega, on verjame, da mu je župnik želel dati čokoladico, pimpija se je pa pomotoma taknu. Jaoooo, butara

Točno tako življenje si želim jaz. Ljudje so bolj povezani in manj pod stresom. Pri nas je pa točno tako kot si napisal in ni videti da se bo kaj spremenilo. Žalostno. Aja pa banke že nekaj časa naročajo, ampak še vedno se najdejo take fine gospe, ki mislijo da so center vesolja.

Viharc kazni ne bodo nič spremenile. Ljudje se moramo spremeniti. Ampak dokler veljajo dvojna merila, tega ne bo. In ti vladni odloki so ravno to. Ti dam en zelo banalen primer. Se še spomniš obdobja ko je bilo vse zaprto? Bilo je zaprto samo za ljudi, za pravne osebe pa ne. Torej jaz kot fizična oseba npr. nisem mogla oprat avto v avtopralnico. Lahko sem pa v isti avtopralnici avto oprala kot s.p..

Se opravičujem, Heidi je živela v Maienfeldu, v Švici.
Mayrhofen pa je majhen kraj v Avstriji, blizu Innsbrucka oz. bolje, Zell am See-ja.
[/quote]

Vidim, da ne poznaš naših krajev ;)) Tukaj pa ne gre kar tako, da pogledaš zemljevid in rečeš uf Innsbruck je blizu pa Zell am See hahahahahha.
Tri tisoč metrov visoki hribi nas ločijo do teh mest veš…. Ne gre zračne linije upoštevat. Zelo daaaaleč naokrog se moram peljat da jaz pridem na Zell am See. Več kot uro in pol in precej več kot sto kilometrov moram narest ;))

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

[/quote]Sanjaj ameba, sanjaj. Ne vem zakaj hudiča cviliš, nisi ti necivilizirana zguba odprlo temo, da bi vsem nam sralo?

Ti si ze zbolel. Obsedenost je bolezen, vcasih nevarnejsa od korone.
Ne rabim pidatka o PCR testih, dovolj je, da prestejem ljudi, ki so zboleli, nekateri v tezji obliki. Ali pa grem na pokopalisce prizgati svecke umrlim, ki smo jih poznali.
Je pa ta situacija en velik kaos prav ali narobe, od mask, ukrepov, cepiv. Neumnosti kot: pasji saloni zaprti, po odprtju potreben test lastnika, frizerski saloni odprti, brez vsakega testa. V drugo obcino jisi smel, lahko pa si sel v Afriko. Za karantensko odlocbo si moral sam izpolniti obrazec …
Covid je, zaupanja ni. Ali je krivo nepoznavanje tega virusa ali kaj drugega pa se bo pokazalo.

Ti si ze zbolel. Obsedenost je bolezen, vcasih nevarnejsa od korone.
Ne rabim pidatka o PCR testih, dovolj je, da prestejem ljudi, ki so zboleli, nekateri v tezji obliki. Ali pa grem na pokopalisce prizgati svecke umrlim, ki smo jih poznali.
Je pa ta situacija en velik kaos prav ali narobe, od mask, ukrepov, cepiv. Neumnosti kot: pasji saloni zaprti, po odprtju potreben test lastnika, frizerski saloni odprti, brez vsakega testa. V drugo obcino jisi smel, lahko pa si sel v Afriko. Za karantensko odlocbo si moral sam izpolniti obrazec …
Covid je, zaupanja ni. Ali je krivo nepoznavanje tega virusa ali kaj drugega pa se bo pokazalo.
[/quote]

Ni virusa, ti si oopran, pcr test je ša dokazano neuporaben za to kaj se uporablja…kaj ti ni jasn oopranec???

Ni virusa, ti si oopran, pcr test je ša dokazano neuporaben za to kaj se uporablja…kaj ti ni jasn oopranec???
[/quote]
Ne ne, ni virusa, ker virusi ne obstajajo, če to trdi nepismen majmun, ki je prezabit, da bi vsaj osnovno šolo imel končano, potem veš da bomo tebi verjeli. Le komu drugemu bi?

Kaj je zdaj s tvojim umiranjem v revolucijah? Letos si že nekajkrat padel v boju. Tako si samo pisalo majmun blesavi pritepeni, necivilizirani, zanemarjeni. Klošar ničvredni, lenuharski, imaš več aresta zaradi tatvin za sabo, kot končanih razredov osnovne šole, pa spaka smrdljiva še kar rineš v ljudi in bi vsem sralo.

Perejo vam možgančke od rojstva, to žal ne more vsak ugotovit, sej zato sem tu da vas prebudim, sej pravi TV oziroma mainstream mediji vam kontrolirajo percepcijo, vas umerjajo kot ovčke…

Zbudite se bem vam sunce kalajsano

Seveda bomo tebe poslušali, ki imaš mrtve možgane. Ti si retardiran imbecil in sociopat povrh. Taki kot ti ne bi smeli bit na prostosti, ker si nepridiprav povsod.

Kdor gleda tv in verjame totimi neumnosti je možgansko mrtev… wake the fu-ck up

Zakaj si ne upaš več grozit? So te kar dobro po prstih? Še te bodo in si čisto zaslužiš.

Spoštujte ukrepe, pa ne bomo šli v rdečo. Za vse ste sami krivi. Nosite maske in se vedite odgovorno. Pa čimprej se cepite.

Kot sem milijonkrat rekel, vsak policist ki se iživlja na nevine prebivale ki se borijo za svobodo, zloraba pooblastila zasluži metek, sej so od mene tudi to že v živo čuli, večkrat, tak da to njima ni neznano opozorilo.
NIč meni ne morejo prijatu, jaz vem zakaj sem tu, upam se marsikaj, ti pa se skrivaj za drugimi nicki, ker v živo ne upaš niti prdnit smradu jedan gnjili.

Blesavo multinično prizadeto, v rdečem smo ravno zaradi spoštovanja ukrepov.

KO se tako iživljajo, ne uporabljajo možgane, nimajo občutka kaj je prav kaj ne… le sledijo ukazom, ne rabim sploh dodajat komantarja več kab kaj nebi jaz naredu

https://www.youtube.com/watch?v=iZJuyr_E0P8

Blesav voden narod, izmanipuliran kot da nihče ne ve niti ne more rzumet preteklost in kako so se zadeve na isti način zgodile….
Kaj ni jasno še da je to le bolana IGRA????????????

Pa resno ne morm verjet da j elahko narod toliko glup..
Nočem to verjet..
Pustimo plačeniki, agente papke kaj ih je enih par tu, oni so itak gotovi, od samih sebe…pojedli se bojo, to je proces katerega morajo dat skozi, ma v glavi vedo kaj delajo, in to jih bo popapalo, malo po malo…to garantiram…

https://vimeo.com/509763341

Ebo vas PCR-Nateg

https://www.youtube.com/watch?v=nMI21gXjUEc

New Report

Close