Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako se izogniti plačilu davka

kako se izogniti plačilu davka

Furs je spet poslal položnice. Vsako leto pošteno plačujem, ampak vidim zadnje čase kako vlada razmetava denar. Miljonček tukaj, miljonček tam, pa podpis tega aneksa pa nakup te neumnosti….

Hkrati pa tudi preberem , da so temu odpisali davčne obveznosti, pa onemu bogatašu pa Romskim ni potrebno plačevati pa še marsikdo se znajde na račun poštenih državljanov.

Kako se lahko na pošten način izognem plačilu davčnih obveznosti?

Tud jaz sem dobila…za zemljisce lastnega stanovanja.

Dobrih 100eur za slabih 50m2 in se 4 stanovanja v moji vertikali bloka na istih m2 zemljišča.

Imej na umu, da nihče ne bo razkrival svojih skrivnosti, ker to berejo tudi davčni vampirji in bodo vedeli, kako se boste izognili. Davkom se ne more nihče izogniti. Žal. Drugače ti rubijo stvari. Tako so spisali zakone pizduni, ki jih vi vsako leto volite.

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 30.04.2025 ob 19:12

Imej na umu, da nihče ne bo razkrival svojih skrivnosti, ker to berejo tudi davčni vampirji in bodo vedeli, kako se boste izognili. Davkom se ne more nihče izogniti. Žal. Drugače ti rubijo stvari. Tako so spisali zakone pizduni, ki jih vi vsako leto volite.

Seveda se lahko, ne smeš imetja, uradnega, in moraš biti brezposelen.

Odgovor na objavo uporabnika
Vidiš, 30.04.2025 ob 19:51

Seveda se lahko, ne smeš imetja, uradnega, in moraš biti brezposelen.

To ni isto, če je nekdo brez vsega ne po svoji krivdi. Vprašanje je bilo kako se izogniti za tiste ki imajo. Klošarija ni rešitev. Sicer pa je to glupa provokacija. Država tudi načrtno dela na tem, da so ljudje brez vsega na ulici in kradejo premoženja od ljudi.

New Report

Close