Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se kratkočasite med prazniki?

Kako se kratkočasite med prazniki?

Kaj počnete, da vam ni dolgčas?

Meni nikoli ni dolgčas. Po kosilu sem spala 2 uri, kar je zame razkošje. Sedaj grem pa peči kruh. Vmes bom še kaj postorila. Potem pa spet na kavč…. 😋  Pa Yt si vrtim na polno….

Uf, ma kakšen dolgčas. Počnem vse živo, česar ne utegnem, ko imam službo. Zadnje tri dni se družim s sorodniki, ali oni obiščejo nas ali pa mi njih. Vreme je prekrasno, veliko sem zunaj na sprehodih. Včeraj zvečer sem poslušala koncert od Andree Rieu. Čez vikend grem za dva dni na morje. V ponedeljek grem na eno prireditev. Dva dni nazaj sem pekla potico, jutri bom kruh. Zjutraj malo dlje spim. Ker nisem utrujena od službe, lahko zvečer berem knjigo, ne da zraven zaspim. Preden je zapadel sneg sem na vrtu porezala sivke in pospravila še zadnje listje. Ta teden sem preizkusila nekaj novih receptov (samo noben ni bil ok, haha). Privoščila sem si pedikuro. V ponedeljek sem zavijala še zadnja darila za pod smrekico. S hčerko imam poglobljene debate o eni temi, ki jo muči, že več dni jo imava na tapeti in počasi bova prišli do rešitve. Zdajle je na obisku pri eni prijateljici in kmalu jo bom šla iskat. Potem bova mogoče pekli piškote. Pa z možem moram iti na en opravek, kjer rabi mojo pomoč. Verjetno jutri, danes ne bo več časa.

Čas leti, mimogrede bo spet služba.

New Report

Close