kako se namažeš s kremo za samoporjavitev?
težko. po tej kre mi iz Dm sem bila jst čist flekasta. nisem naredila pilinga. pa ti poskusi. ja, treba je stat da se posuši. pa namazat čist na tanko. lahko pa potem večkrat-čez dan. maš pa potem umazane dlani, pa lise, kjer ne namažeš enakomerno..pazi,počasi, enakomerno, tanko. mogoče bo bolje kot prie meni…sem hotela preveč prehitro.
lp.
Fleki nastanejo, če se ne namažeš enakomerno! Enostavna, a učinkovita rešitev za to pa je, da se ne pobrišeš po tuširanju čisto do suhega, ampak tu in tam pustiš kako kapljico (seveda, da ne curlja s tebe). Potem pa se da veliko lažje nanesti krema in jo tudi lepše porazdeliš! Tudi sama sem že bila flekasta, potem pa sem nekje prebrala o tem in – pomaga! Piling včasih naredim, včasih ne! Rezultat niti ni odvisen od tega.
Glede umazanih dlani! Ravno zadnjič sem srečala sosedo z rjavimi dlanmi! Že vnaprej sem ji rekla, če se je mazala s samoporjavitveno kremo! Rekla je, da nikakor ne spravi dol! Povedala sem ji recept! Ni mogla verjeti, da je tako enostavno in učinkovito! Kar najhitreje po nanašanju si umij roke z limono (včasih tudi tisto pasto za roke) in krtačko. Nič se ne bo videlo!
Glede sušenja! Ponavadi se mažem s tem pred spanjem. Stuširam se, sledi zgoraj opisana procedura, potem pa smuknem v eno staro razvlečeno pižamo, ki mi je ni škoda, če dobi slučajno kak flek in grem spat.