Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako se naredi odvezava od bivšega partnerja?

Kako se naredi odvezava od bivšega partnerja?

Zdravo,

zanima me če zna kdo tehniko, s katero se naredi odvezava od drugega človeka (prekinitev energetske povezave) ?

S partnerjem sva se razšla že dolgo tega, vendar še vedno trpim za neko odvisnostjo po njem in kontaktih z njim. Pravzaprav tega sploh nočem in bi se ga rada osvobodila ter živela svoje življenje, vendar imam neko potrebo po njegovi energiji. to me zelo obremenjuje, ker do njega nikakor nisem ravnodušna (pa bi rada bila) in tako nisem odprta za druge. Tudi prekinitev kontaktov mi ni pomagala. Nisva se videle,ne slišala 1 leto in pol, vendar mi vsem tem času ni šel iz glave.Tudi ko sem imela novega fanta, mi ta bivši v moji glavi ni dal miru. Od takrat ko sva se razšla je minilo že 3 leta.

Slišala sem nekaj o tem da odvezava bi verjetno pomagala.
A mi kdo lahko pove kaj več o tem, ali pa tudi priiporoči kakšno literaturo ?
Kako se to naredi ?

Pomagajte nočem več tako živet ampak želim biti NJEGA SVOBODNA !

Pozdrav,
Leana

Obstaja knjiga o tem in tudi avtorica je imela pre kratkim delavnico v Sloveniji. Žal se ne spomnim njenega imena, lahko pa pišeš Nikoli Petroviču, ki je takrat njeno delavnico prevajal. Gotovo se bo spomnil in ti pomagal. Njegov naslov, ki je javno objavljen tudi na spletni strani zdravduh.org je [email protected].

frančiškanski družinski center ljubljana, preizkušeno, vendar je potrebno resnično hoteti,kot pri vsakki stvari.

Leana, si ga kontaktirala?

Poglej na http://www.nenavadno.com (forum), tam so enkrat pisali o energetski odvezavi. Napiši v iskalnik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close