Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako se oblačite moški čez poletje?

Kako se oblačite moški čez poletje?

Hahaha…na tej fotki so samo hlače podobne….ne nosim nekih kičastih čefurskih belih/rozastih majc, pa belih ur itd…dost je army stajla …tud allstarke sem imel že army kamuflirane… pa seveda rockerski /metalski stil…temne visoke allstarke obvezno…več parov…pa nič od čefurskih frizur….brijem se na nulo…
Komaj čakam na tattoo, da zapolni še zadnji košček v mozaiku…[/quote]

A jbg, tuki si me pa razočaral 😉
Zakaj so bele pa kakšne nežne barve roza, rumena.. .čefurske? Dobr, moj je res ******, ampak je prav lušn polet kratke hlače nekje do kolen, kakšna taka majčka gor, all starke in piči :)))[/quote]

Pa dobr no…ne počutim se dobr v prav svetlih majčkah in srajčkah…me kr oči bolijo od preveč svetlobe …

Za moj okus moški oz.fant nad 10-12 let ne sme več nositi majčk in srajčk …

Thorr, moram reči, da dobro govoriš slovensko, glede na to, da si slikco podal tako kot menda tudi ti zgledaš, domnevam, da si daleč z juga prišel v Slovenijo.[/quote]

Tema govori o moškem OBLAČENJU čez poletje in o ničemer drugem…očitno imaš nek problem z razdvojeno osebnostjo…

Tuki se pa čist strinjamvs tabo.
Poznam par ljudi, ki so nekje tvojih let, zgledajo tud 10 let al pa še več mlajši in ne vem zakaj se ne bi smel oblačit na tak način.
Se pa strinjam, da če imaš kakšno bolj specifično zaposlitev, da se takrat temu primerno oblečeš. Npr kakšna uprava v podjetju, vsi v oblekah in kravatah, morš bit tud ti temu primerno oblečen. V nasprotnem pa ni sile. Imam soseda, je sicer star okol 35 let, vodja enga oddelka v banki, pa gre polet v službo oblečen podobn kot si prilimal prej slikco. Ne vem zakaj ne bi smel, če ne dela direkt s strankami. Se pa seveda tud on čist drugač obleče za kakšne sestanke.[/quote]

Ne samo zanikrni dedci, tud babe očitno ne zastopijo, da če se tip redno rekreativno ukvarja s športom od svoje mladosti in ima kolkr tolk pošlihtano prehrano, je še pri 60 ih fit in komot za uč vržt …pa dobr, genetika tud nekaj šteje…
Velika večina dedcev 40-50, ki jih gledam okrog sebe, je pa zapuščenih do amena…kot da bi že obupali nad lajfom…ja peesda kako se lahko to sploh zgodi??[/quote]

Ah, poznam tud jaz take, tud žensko eno, res, stara je okol 40 a zgleda jih ene 60, res. In po stilu oblačenja, frizura…

Če je mentalna starost tipa pod 12 let, še vedno nosi srajčke in majčke, čeprav EMŠO pravi, da je star 40+.

Ker smo že spet pri južnjakih, ta moj sosed, ki sm ga prej omenila je Slovenc, vsaj 3 kolena nazaj, več ne vem.[/quote]

Ne poznam tvojega soseda.
Komentar je letel na fotko.[/quote]

Ja no, nekak isti stil oblačenja kot na fotki, pa je tip star 35 let.

Raztrgan okrog hodiš?
Ne znaš šivat ali kako?

Tuki se pa čist strinjamvs tabo.
Poznam par ljudi, ki so nekje tvojih let, zgledajo tud 10 let al pa še več mlajši in ne vem zakaj se ne bi smel oblačit na tak način.
Se pa strinjam, da če imaš kakšno bolj specifično zaposlitev, da se takrat temu primerno oblečeš. Npr kakšna uprava v podjetju, vsi v oblekah in kravatah, morš bit tud ti temu primerno oblečen. V nasprotnem pa ni sile. Imam soseda, je sicer star okol 35 let, vodja enga oddelka v banki, pa gre polet v službo oblečen podobn kot si prilimal prej slikco. Ne vem zakaj ne bi smel, če ne dela direkt s strankami. Se pa seveda tud on čist drugač obleče za kakšne sestanke.[/quote]

Ne samo zanikrni dedci, tud babe očitno ne zastopijo, da če se tip redno rekreativno ukvarja s športom od svoje mladosti in ima kolkr tolk pošlihtano prehrano, je še pri 60 ih fit in komot za uč vržt …pa dobr, genetika tud nekaj šteje…
Velika večina dedcev 40-50, ki jih gledam okrog sebe, je pa zapuščenih do amena…kot da bi že obupali nad lajfom…ja peesda kako se lahko to sploh zgodi??[/quote]
Imaš prav. Včasih sploh ni treba veliko.

A ni to bolj bosanski stil?
No ja, vsaj na našem koncu, ko vidiš takega tipa, takoj veš, da je priseljenec z juga.[/quote]

Hahaha…na tej fotki so samo hlače podobne….ne nosim nekih kičastih čefurskih belih/rozastih majc, pa belih ur itd…dost je army stajla …tud allstarke sem imel že army kamuflirane… pa seveda rockerski /metalski stil…temne visoke allstarke obvezno…več parov…pa nič od čefurskih frizur….brijem se na nulo…
Komaj čakam na tattoo, da zapolni še zadnji košček v mozaiku…[/quote]
Boldie z usnjenimi zapestnicami,uhanckom in tatoojem na stara leta. You have got some serious problems man. Najbrz je to celavost..pa kompleksi pa to.

Imaš prav. Včasih sploh ni treba veliko.[/quote]

Hja, če moški pri 40+ hodi okrog ves raztrgan, potem je jasno, da je zapuščen do amena. Da je že obupal nad lajfom in zato ves scotan okrog luta.

Jest čist razumem, da ima lahko kdo tak okus…ne razumem pa, da se greš javno hvaliti s tem.
No, pa saj pri hvaljenju samega sebe (kako treniraš, pa kaj ješ, pa kako izgledaš, pa kaj delaš, pa kok zaslužiš, pa kako babe podiraš, pa kok si krasen) res ne zaostajaš. Smo že vse prebrali na tem forumu.
Men ni tok važno, kako je tip oblečen, se mi pa obrne, ko vidim nekoga, ki je TOK sam sebi všeč….

That is the question.

Kratka psihoanaliza avtorja:

Star je 43 let,
zgleda (po njegovem) 33 let,
počuti se kot, da ima 23 let,
obnaša pa se kot 13 letnik.

Imaš prav. Včasih sploh ni treba veliko.[/quote]

Hja, če moški pri 40+ hodi okrog ves raztrgan, potem je jasno, da je zapuščen do amena. Da je že obupal nad lajfom in zato ves scotan okrog luta.[/quote]
Če pa ni raztrgan?

A jbg, tuki si me pa razočaral 😉
Zakaj so bele pa kakšne nežne barve roza, rumena.. .čefurske? Dobr, moj je res ******, ampak je prav lušn polet kratke hlače nekje do kolen, kakšna taka majčka gor, all starke in piči :)))[/quote]

Pa dobr no…ne počutim se dobr v prav svetlih majčkah in srajčkah…me kr oči bolijo od preveč svetlobe …[/quote]

Dej probi enkrat, dej si kup kakšno luštno roza al pa rumeno majčko s kratkimi rokavi, pa jeans hlače spodi, pa all starke, boš videl da boš prav luštn desc. Pa sej zdej imajo teh barv tud za moške ful po trgovinah. Sej ni treba kakšno kričečo roza….imaš lepe nežne barve s kakšnimi napisi, slikami, da ni glih enobarvna. Men to niti mal ni čefursko. Tud moj brat ni nikol teh barv nosil, sm ga pred ca 3 leti jaz prepričala, zdej si jih sam kupuje 😉

Hja, če moški pri 40+ hodi okrog ves raztrgan, potem je jasno, da je zapuščen do amena. Da je že obupal nad lajfom in zato ves scotan okrog luta.[/quote]
Če pa ni raztrgan?[/quote]

Poglej fotko, ki jo je prilepil, strgane kavbojke.

Jah kdo ti je kriv, če ne poznaš nobenega mladostnega tipa okrog sebe…obraz in fit postavo imam za 30 letnika in parkrat na leto dejansko slišim tako cifro od nepoznane bejbe…za koji qurac bi se potem moral oblačit ko en stari ata, če zgledam mladostno??? Tak stil oblačenja paše zraven in nihče me ne bo prepričal v nasprotno…

In tud ne vem zakaj bi moral izpast neresno zarad tega…tisti ki se resno oblačijo pri teh letih, so veliki večini že popolnoma zdolgočaseni v lajfu, f.uk jim je že znanstvena fantastika , zajebancije in žuranja je konc itd…hvala lepa za tole…raje sem živ…[/quote]

daj pojdi u qurac. ti in še kdo od tukaj m/ž
vsi ste stari henksi 40+, 45+
in
izgledate kot 30 letniki. mrššš. telo ne more izgledati 15 let mlajšo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa dobr no…ne počutim se dobr v prav svetlih majčkah in srajčkah…me kr oči bolijo od preveč svetlobe …[/quote]

Dej probi enkrat, dej si kup kakšno luštno roza al pa rumeno majčko s kratkimi rokavi, pa jeans hlače spodi, pa all starke, boš videl da boš prav luštn desc. Pa sej zdej imajo teh barv tud za moške ful po trgovinah. Sej ni treba kakšno kričečo roza….imaš lepe nežne barve s kakšnimi napisi, slikami, da ni glih enobarvna. Men to niti mal ni čefursko. Tud moj brat ni nikol teh barv nosil, sm ga pred ca 3 leti jaz prepričala, zdej si jih sam kupuje ;)[/quote]

Ej, tip je napisal, da je star 43 let. Ni otroček, da bi si kupoval majčke.

Thorr, moram reči, da dobro govoriš slovensko, glede na to, da si slikco podal tako kot menda tudi ti zgledaš, domnevam, da si daleč z juga prišel v Slovenijo.[/quote]

Tema govori o moškem OBLAČENJU čez poletje in o ničemer drugem…očitno imaš nek problem z razdvojeno osebnostjo…[/quote]

Ok. Tema govori o moškem oblačenju čez poletje. Kaj pa, če ni pravega poletja in je večina dni deževnih in hladnih?

To bo!
5

Dej probi enkrat, dej si kup kakšno luštno roza al pa rumeno majčko s kratkimi rokavi, pa jeans hlače spodi, pa all starke, boš videl da boš prav luštn desc. Pa sej zdej imajo teh barv tud za moške ful po trgovinah. Sej ni treba kakšno kričečo roza….imaš lepe nežne barve s kakšnimi napisi, slikami, da ni glih enobarvna. Men to niti mal ni čefursko. Tud moj brat ni nikol teh barv nosil, sm ga pred ca 3 leti jaz prepričala, zdej si jih sam kupuje ;)[/quote]

Ej, tip je napisal, da je star 43 let. Ni otroček, da bi si kupoval majčke.[/quote]

Ja vem kolk je star, znam brat in kaj je s tem stilom oblačenja narobe, če se v tem fajn počut? Tud zase verjamem, da se bom pri 40+ oblačila podobno kot dans.
Majčke? Zame so majice s kratkimi rokavi res majčke, z dolgimi pa majce 🙂

Pa strgane hlače so tud inn 🙂

a ti tuki delaš samopromocijo al kaj?
iščeš mal pozornosti 🙂

lej, allstarke so že ok, majce takšne in drugačne ni problem, ampak strgane kavbojke pa men še na mulariji grdo zgledajo, na odraslih ljudeh pa … da ne govorim 🙂
to mi zgleda tako zelo poceni in zanemarjeno, da z nobenim drugim dodatkom tega filinga ne moreš prikrit.

43 letni moški samo v obleki dobro izgleda…vse ostalo pa so nedorasli pezdetki, oblečeni neprimerno za svoja leta in zelo patetični. Uhani, usnjene zapestnice??? Aahahahahaa

https://www.celebsclothing.com/product_images/uploaded_images/daniel-craig-suit.jpg

Če raztrganec doda še tatu in uhane, je videt kot totalno zabredel mamilaš.

Če raztrganec doda še tatu in uhane, je videt kot totalno zabredel mamilaš.[/quote]

;))))))))
Dobra!

New Report

Close