Kako se oblačite moški čez poletje?
Lej driska, za razliko od velike večline grdih moških modelov superg, imam ta model…a sem zato gej al ka? Drage so ble ko pes in točno vem zakaj sem nabavil ta model, okkkk??
http://www.prodirectrunning.com/productimages/V3_1_Gallery_1/119433.jpg
Lej driska, za razliko od velike večline grdih moških modelov superg, imam ta model…a sem zato gej al ka? Drage so ble ko pes in točno vem zakaj sem nabavil ta model, okkkk??
http://www.prodirectrunning.com/productimages/V3_1_Gallery_1/119433.jpg%5B/quote%5D
Torči, a te mal kriza srednjih let jebe??
http://www.prodirectrunning.com/productimages/V3_1_Gallery_1/119433.jpg%5B/quote%5D
Torči, a te mal kriza srednjih let jebe??[/quote]
Itak da me…sem si prebral vse postavke in v marsikateri se najdem….ampak to še ne pomeni da se moram sprijaznit s to jebeno krizo, ker se počutim popolnoma drugač…plavam proti valovom kokr se da…
no, oblačim se zelo podobno….in zgledam tud zelo podobno, čeprav on zgleda okrog 30-35…sicer z malo manj definicije in mišic in brez tatujev, amapk vseeno približek…[/quote]
No sej, potem si pa čist fejst desc, sam mal prestar zame :)))
Jaz sm rekla, men je ta stil oblačenja čist kul, pa tud če je kdo star 40+. Jih poznam kr neki približn takih let ki se tako nosijo.
V službi kjer sm zaposlena je ena ženska stara 50 let, pa nos kdaj pa kdaj tud jeans, skratka ne oblač se tako kot večina žensk pri teh letih, pa je čist fajn. Če hoče, če se dobr počut v tem, naj. Tud moja mama, stara 50+ da kdaj nase jeans hlače, majico, tud balerinke, tud japanke obuje in gre. Edin v službo gre bolj elegantno oblečena, ker ima tak poklic.
no, oblačim se zelo podobno….in zgledam tud zelo podobno, čeprav on zgleda okrog 30-35…sicer z malo manj definicije in mišic in brez tatujev, amapk vseeno približek…[/quote]
Jaz sm rekla, men je ta stil oblačenja čist kul, pa tud če je kdo star 40+. Jih poznam kr neki približn takih let ki se tako nosijo.
V službi kjer sm zaposlena je ena ženska stara 50 let, pa nos kdaj pa kdaj tud jeans, skratka ne oblač se tako kot večina žensk pri teh letih, pa je čist fajn. Če hoče, če se dobr počut v tem, naj. Tud moja mama, stara 50+ da kdaj nase jeans hlače, majico, tud balerinke, tud japanke obuje in gre. Edin v službo gre bolj elegantno oblečena, ker ima tak poklic.[/quote]
In to je kako?
V službi kjer sm zaposlena je ena ženska stara 50 let, pa nos kdaj pa kdaj tud jeans, skratka ne oblač se tako kot večina žensk pri teh letih, pa je čist fajn. Če hoče, če se dobr počut v tem, naj. Tud moja mama, stara 50+ da kdaj nase jeans hlače, majico, tud balerinke, tud japanke obuje in gre. Edin v službo gre bolj elegantno oblečena, ker ima tak poklic.[/quote]
In to je kako?[/quote]
hahaha, tud jaz se to sprašujem
Jaz se oblačim tako, kot se skor noben dec ne. kakšni nenavadni kapucarji ( ravno azdnjič enega super videl v Bershki), nenavadni modeli čevljev, ki jih 99% dedcev ne bi dalo nase, t-shirti, ki jih nihče drug nima, jakno ponavadi kupim tako, ko imajo ravno 3 v trgovini v celi državi…Pač rad imam, da nima drug folk enakih stvari kot jaz.
Vsi rockerji in metalci imamo tak stil, in verjem, če bi kdaj šla na kakšen rock/metal festival, tam srečaš najbolj normalne ljudi kar jih lahko…
Zakmetenci se pa oblačte kokr hočte, me sploh ne zanima…na 10 km vas vidim…[/quote]
A so to pol tud Sepultura majce 🙂 ? Kako pa slemas brez las?[/quote]
Sepulture ne poslušam…Slayerje pogojno…drugač mi je bolj blizu progresiva…Dream theater, Opeth itd…točno tako majco mam
https://www.metalshop.com.hr/images/produkty/thumb2/bo/61134_1.jpg
Tale moški je pa čisto po mojem okusu … obleka in izraz na obrazu povedo veliko in še več o moškem (kakšne vrste je!). In dotični je pravi balzam za ženske oči.
Je samozavesten in seksi moški, ki vé kaj hoče … in kar je najbolj pomembno, zna se “nositi” letom primerno!
Prerasel je fazo pubertete in ni ga povozil čas …kot nekatere, ki ne zmorejo ali ne znajo odrasti.
Moški na sliki deluje – možato, prefinjeno in seksi!!!
Ob pogledu nanj … ženska težko ostane ravnodušna.
Čevlji pa o človeku, ki ga nosijo po svetu povedo veliko … in dotični pač premore tako veliko samozavesti, da nosi resnično ekstravagantno obutev, ki “bode” v oči.
Mi je všeč, ker ne sledi “trendu” … ampak ima svoj stil in tudi pri čevljih vé …kaj hoče.
Takega si ženska ne more podreti. Never.
Torči, a te mal kriza srednjih let jebe??[/quote]
… druga puberteta.
http://www.prodirectrunning.com/productimages/V3_1_Gallery_1/119433.jpg%5B/quote%5D Pedrček si že itak po obnašanju, če nosiš take superge ali pa pač ne, okkkkk? Drugače pa, kdo je kaj govoril o barvah superg, niti niso roza in podobne barve, ki meni niso všeč, tako da kaj zdaj ti bluziš, mogoče si poleg vseh kvalitet tudi funkcionalno nepismen????
http://www.prodirectrunning.com/productimages/V3_1_Gallery_1/119433.jpg%5B/quote%5D Pedrček si že itak po obnašanju, če nosiš take superge ali pa pač ne, okkkkk? Drugače pa, kdo je kaj govoril o barvah superg, niti niso roza in podobne barve, ki meni niso všeč, tako da kaj zdaj ti bluziš, mogoče si poleg vseh kvalitet tudi funkcionalno nepismen????[/quote]
V veliki večini trgovin najdeš ženske puloverje, jakne, superge, pohodne čevlje, japanke itd, v lepih barvah, za dedce pa samo temno plava, temno zelena, rjava, siva in črna…WTFF?? Sej ne grem na pogreb peeesda. Kaj me briga če večini dedcev v zrelih letih pašejo take barve…jaz nisem večina in če hočem barve ki so mi kul, moram odštet konkretno več denarja, ker očitno samo dražje firme vedo da obstajajo na svetu tud mladostni zreli tipčki, ne samo stari atati, peeeesda!!!
Pa zakaj bi sploh (moski ali zenska) hotel nosit cunje, ki jih (reprezentativno) nosijo mlajsi? Da si kot klovn potem in vsem sporocas, da si kao ful mladenic/mladenka. Smeh & patetika :)))
A ne znate ponosno nosit svojih let, ne glede na to, a je to 20 al pa 40?[/quote]
Kaj pa je zate ponosno? Edino zapriseženi metalci, rokerji, rejverji itd, lahko ponosno nosijo svoje cote, ne pa ovce, ki vsak dan menjate barve in različen stil……. dejstvo je da se metalc pri 15 ih oblači zelo podobno kot metalc pri 60 ih…vsegeneracijska univerzalna moda pač…