Kako se oblačite moški čez poletje?
Pa zakaj bi sploh (moski ali zenska) hotel nosit cunje, ki jih (reprezentativno) nosijo mlajsi? Da si kot klovn potem in vsem sporocas, da si kao ful mladenic/mladenka. Smeh & patetika :)))
A ne znate ponosno nosit svojih let, ne glede na to, a je to 20 al pa 40?[/quote]
Kaj pa je zate ponosno? Edino zapriseženi metalci, rokerji, rejverji itd, lahko ponosno nosijo svoje cote, ne pa ovce, ki vsak dan menjate barve in različen stil……. dejstvo je da se metalc pri 15 ih oblači zelo podobno kot metalc pri 60 ih…vsegeneracijska univerzalna moda pač…[/quote]
Ne skac v luft takoj, mater si konflikten!
Men so ostareli rokerji cist vsec, furajo svoj stil, ne fejkajo kdo so, se manj svojih let. Dol jim visi. Ravn vcer se zaklepetala z enim na posti k me je zacel ogovarjat o neki knjigi tam. Tko simpaticno zblojen je bil. Al pa Rončel recimo, men je njegov stil čist všeč. Al pa Hamo. Al pa Marolt (Niet), ipd.
Govorim o moskih in zenskah, ki nosijo mladostniske cunje. Cefurske. Kicaste.
Men pa ne govor ovca. Da naus ene po ustih fasal :)))
Kaj pa je zate ponosno? Edino zapriseženi metalci, rokerji, rejverji itd, lahko ponosno nosijo svoje cote, ne pa ovce, ki vsak dan menjate barve in različen stil……. dejstvo je da se metalc pri 15 ih oblači zelo podobno kot metalc pri 60 ih…vsegeneracijska univerzalna moda pač…[/quote]
Men so ostareli rokerji cist vsec, furajo svoj stil, ne fejkajo kdo so, se manj svojih let. Dol jim visi. Ravn vcer se zaklepetala z enim na posti k me je zacel ogovarjat o neki knjigi tam. Tko simpaticno zblojen je bil. Al pa Rončel recimo, men je njegov stil čist všeč. Al pa Hamo. Al pa Marolt (Niet), ipd.
Men pa ne govor ovca. Da naus ene po ustih fasal :)))[/quote]
A mi poveš kakšne so čefurske cunje, ker ne vem?
A mi poveš kakšne so čefurske cunje, ker ne vem?[/quote]
čefurske pač.
Jaz ti ne morem pomagat, če ne veš. Sori, res se mi ne da ukvarjat s tem, boring je 🙂
Meni je pa ta mladosten stil zelo všeč na moškem pa čeprav čez 40 let, nima veze, še boljše izgleda, da ohraniš tak mladostniški videz. Kje pa piše do kdaj lahko allstarke nekdo nosi haloo?! To ste tiste ženske, ki se pred 40im na kratko postrižete pa kšna po možnosti rdeča pramena vmes bruuuuh pa windstopper pa jeans na zvonc…
čefurske pač.
Jaz ti ne morem pomagat, če ne veš. Sori, res se mi ne da ukvarjat s tem, boring je :)[/quote]
Očitno tega še sama ne veš drugač bi opisala, ampak ok, nima veze, naj ti bo še naprej boring.[/quote]
Aja, ce nisem teb pripravljena celih spisov pisat, pa slikc iskat zate po netu, to kr pomen, da ne vem? Zanimiva interpretacija 🙂
No, nej te potolazim vsaj tok, da ce nosis tevice, pol verjetno ne furas cefurskega imidza. Kar je seveda pozitivno.
A mi poveš kakšne so čefurske cunje, ker ne vem?[/quote] Kvazi adidas črtasta trenirka, pa zgoraj za par številk premajhna oprijeta majica, da poka po šivih, za moške, pri ženskah pa pretiravanje, v vseh pogledih, preveč pisanih cot na kupu v kombinaciji z dekolteji in/ali prekratka krila, pa kakšni nagravžni čevlji s pretirano platformo.
Jah Adidas trenirko tud jaz nosim, sicer občasno, imam pa res tud tevice, je pa res da oboje original 🙂
Se pa sprašujem, če Slovenci res ne nosijo fejk oz kot je en napisal kvazi cunj? Dejte no nehat, ne vem zakaj bi to bilo čefursko oblačenje.
Za ženske, ki se preveč pisan oblačijo pa tud isto velja. Je tud Slovenk cel kup ki pojma nimajo kaj skup paše.
Imaš cel kup čefurjev, ki dajo velik na garderobo, na sebe, na svoj izgled, ki vejo kaj skup paše kaj ne.
Mah, bv take teme sploh komentirat.
Hja, jaz sem pa nekako kontra od avtorja, 24 let pa recimo ‘prezrelo’ oblecen, tako da spet vcasih ne zgleda in kaksni kje ni vsec, je kot ko se ata v najtnika oblaci pa se tudi dosti ne sekiram. Edino toliko probam, da je k eleganci nekaj sportnega oziroma mladostniskega pridiha, da ne bi zgledal cist kot atek. Najraje imam hlace in srajco s kaksnimi mikrovzorci do vrha zapeto in nobel cevlje. Kar je kavbojk kdaj v postev pridejo kaksne navadno barvane, tudi slim, tisto sprano pa strgano je pa samo se za doma, pa tud ne za vsako priloznost.