Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako se oblačite ženske stare 50+

Kako se oblačite ženske stare 50+

Tudi jaz Vas občudujem,da ste se tako potrudili in skenlali kg.>Imam občutek,da ste prava bomba.
Ko bi vsaj še moja baba dobila tolk volje in bi se spravla v red.Z viški kg in butasto garderobo izgleda prov zanemarjena.Je pa isto stara.Ji bom pokazu to stran,pa da vidim reakcijo.

Pozdravljene, tudi sama sem krepko čez 50. Po porodih kjer sem se močno poredila, sem shujšala z več miganjem in pa s prehrano. Živela sem v Seulu in tam je hrana lahkotna in ne tako mastna. Tudi ogljikovih hidratov nimajo v tolikšni količini kot pri nas. Tako da težko povem kako mi je uspelo shujšati za sigurno ene 30kg.
Kar se pa oblačenja tiče, je pa moje mnenje da pajkice niso primerne. Da obrazložim; pajkice so po mojem mnenju najbolj zlorabljeno oblačilo, zato ker je udobno. Ker nadomesti trenirko.
Ampak če želite biti urejene in lepe, se je potrebno potruditi in obleči tudi kaj manj udobnega. Všeč mi je prva slika, kjer je sivolaska v kavbojkah. zelo preprosto, vendar še zmeraj lepo.
Ni mi všeč ko se 50 letnica obleče preveč izzivalno, zakaj. ker to preprosto ni več potrebno. Ta ženska ima pri svojih letih že tako močno dodelan karakter da sije na drugem področju, vsaj morala bi. In ni potrebno da preusmerja poglede na oprsje ali noge, ker ima bolj zapeljiv pogled od 20letnice, saj so te oči videle že marsikaj, ni tako? No to bi bilo moje mnenje, vseekakor pa pajkice ne! Oblečejo jih premočne ženske in ni lepo, skombinirajo z majcami ali tunikami ki so razvlečene, in tudi pajkice vidim bolj ali manj samo črne, brez neke kreativnosti. Seveda tudi pajkice, vendar je potem potrebno več truda da se dobro skombinira in da so preostali kosi bolj posebni, če že pajkice niso. S spoštovanjem, Marija

Jaz pa mislim,da so tudi pajkice ok,seveda v kombinaciji s kako nobel tuniko,vsaj jaz tako nosi.

Sem pokazal ženi to stran.Malo je bilo krega,se je pa odločila,da s 1.1.2018 prične s hujšanjem,jaz sem ji pa obljubil podporo in komplet novo garderobo,če ji uspe.

Vsem srečno predvsem pa zdravo leto 2018!

V mesecu avgustu lani sem prebrala tale post avtorce.
Dobila klik v glavi in šla po njenih stopinjah.
In ja,uspelo mi je.
Zelo sem zadovoljna.

Občudujem in iskreno čestitam avtorici za tako veliko preobrazbo.
Se bom tudi jaz podala na njeno pot z današnjim dnem,sem se trdno odločila.
Tile velikonočni prazniki so bili obup,kar se hrane tiče s še večjim viškom kg.
Skrajni čas je,da začnem svojo preobrazbo ter da bom oblekla lahko,kar mi prija,ne pa
posili,da skrivam odvečne kg.

Evo,štiri mesece,kar je začela,pa je minus 20 kg.še toliko,pa bo v redu.Izgleda dosti bolje in počuti se bolje.No,pa bo šla pokojnina za oblačila vendar mi ne bo žal.

Šla po vaših stopinjah,mi je uspelo,full zadovoljna.

Iskrene čestitke za vztrajnost in pogum!
Sm se še jaz odločila iti po vaši poti,upam,da mi rata…

No,koončno je tudi moji ženi uspelo, trajalo malo dlje.
Zdj je čist druga baba,bom moru mal bolj pazit nanjo, bili vzponi in padciseje pa splačalo.

New Report

Close