kako se oblečete, ko peljete otroka vrtec, šolo, če ste doma?
Kaj pa je danes realen svet? Kdo ga določa?[/quote]
Lagerfeld zanesljivo ne, je eden bolj nagnusnih tipov in nobena obleka mu ne pomaga:
Jaz delam od doma, če me zjutraj vidite, ko oddam otroke, sem kot klošar, delam pa kot programerka za ameriški startup in zaslužim cca 5 jurjev na mesec. Ostali starši so verjetno prepričani, da sem brez službe, če sodim po tem, kar se piše na tem forumu. Vozim se v cliu, ker mi za avte dol visi, pa trenirko tudi oblečem, ker mi je zjutraj bolj kot lastno rihtanje pomembno to, da se z otroki v miru odpravimo od doma, se pomenimo o dnevu in pocrkljamo, predvsem pa imam že polno glavo zame bolj pomembnih stvari, kot so cunje in mejkap. Uredim se raje takrat, ko greva z možem malo na lepše 🙂
Tko da … vsakemu svoje, dejte se malo manj obremenjevat z vsemi temi brezveznarijami! 🙂
Zacenjam ob razlicnih urah (10h, 11h) in zjutraj peljem otroka v vrtec pocesana, z umitimi zobmi, cista in v trenirki. Vcasih grem v trenirki celo v sluzbo, glej ga zlomka, saj ucim v nizjih razredih OS, veliko presedim na tleh, pa vcasih imamo kaksen sportni dan. Kaj si drugi mislijo, kam bom sla v trenirki, je pa njihov problem.