Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako se oblečete, ko peljete otroka vrtec, šolo, če ste doma?

kako se oblečete, ko peljete otroka vrtec, šolo, če ste doma?

Kaj pa je danes realen svet? Kdo ga določa?[/quote]

Lagerfeld zanesljivo ne, je eden bolj nagnusnih tipov in nobena obleka mu ne pomaga:

https://www.google.si/search?q=lagerfeld&espv=2&biw=1455&bih=705&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI5pqUku2SyAIVChgsCh2r9gtr

Moje službeno oblačilo je največkrat trenirka, tako da nič ne kompliciram. Niti ne gledam kaj imajo drugi oblečeno.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Jaz delam od doma, če me zjutraj vidite, ko oddam otroke, sem kot klošar, delam pa kot programerka za ameriški startup in zaslužim cca 5 jurjev na mesec. Ostali starši so verjetno prepričani, da sem brez službe, če sodim po tem, kar se piše na tem forumu. Vozim se v cliu, ker mi za avte dol visi, pa trenirko tudi oblečem, ker mi je zjutraj bolj kot lastno rihtanje pomembno to, da se z otroki v miru odpravimo od doma, se pomenimo o dnevu in pocrkljamo, predvsem pa imam že polno glavo zame bolj pomembnih stvari, kot so cunje in mejkap. Uredim se raje takrat, ko greva z možem malo na lepše 🙂

Tko da … vsakemu svoje, dejte se malo manj obremenjevat z vsemi temi brezveznarijami! 🙂

jaz delam parkrat na teden popoldan in zjutraj peljem otroka v trenirki…tako da če me kdo vidi, si misli, najbrž, da sem revež brez službe..sem pa zobozdravnica…niso vsi, ki pridejo v trenirki v šolo oz. vrtec “luzerji”, brez službe…pa nikogar ne žalim…

Č sem doma ne potrebujem varstva in z otrokom preživljava skupne trenutke.

Č sem doma ne potrebujem varstva in z otrokom preživljava skupne trenutke.

Sicer pa je trenirka za šport in ne za prosti čas. Za prosti čas imam oblačila v katerih lahko grem v trgovino in po opravkih.

Zacenjam ob razlicnih urah (10h, 11h) in zjutraj peljem otroka v vrtec pocesana, z umitimi zobmi, cista in v trenirki. Vcasih grem v trenirki celo v sluzbo, glej ga zlomka, saj ucim v nizjih razredih OS, veliko presedim na tleh, pa vcasih imamo kaksen sportni dan. Kaj si drugi mislijo, kam bom sla v trenirki, je pa njihov problem.

New Report

Close