kako se oblečete v tej vročini za v posteljo?
Za vami ni vse ok,da poleti spite v nekih pižamah.Čudno,da ne spite v nogavicah.Spim brez vsega,ker je dokazano tudi spanec bolj kvaliteten,tudi moja osebna izkušnja je ta,da ja spanec veliko boljši.Pri moških ni zdravo,da so jajca skos utesnjeno grejejo,lahko pripelje do neplodnosti.
Spanje brez spodnjic tudi dvigne nivo testosterona.
Tele zadnje pasje vroče dneve sva čez dan oba samo v spodnjicah, za spat dava pa še tiste dol… Res ne vem, zakaj bi se človek oblačil v tej vročini? Mož sicer, tudi pozimi, spi samo v gatah, jaz imam za pozimi pižame, spomladi in poleti pa par kratkih spalnih srajčk brez rokavov. Poleti spiva v glavnem zmeraj gola.
O potresu pa ne razmišljam, ko grem spat…
Menda se stuširaš pred spanjem?Torej zakaj bi morala vsak dan menjavat rjuhe.če bi spala naga,razen,če hodiš umazana spat.[/quote]
Stuširaš se že, samo med spanjem izločiš vsaj 2 dl švica, zdaj poleti še več. Jaz imam raje, a gre to v pižamo. Je pa res, da je pri nas hladno (ponoči notri cca 20 stopinj), tako da komot spim v pižami in še s kovtrom 🙂
Menda se stuširaš pred spanjem?Torej zakaj bi morala vsak dan menjavat rjuhe.če bi spala naga,razen,če hodiš umazana spat.[/quote]
Veš, ko oblečem spodnjice, jih tudi na stuširano telo. Pa jih potem vseeno preoblečem.
Ti jih ne? Če so spodnjice potrebne za preobleči, potem , če nisi nemarna, boš tudi rjuho in ostalo posteljnino zamenjala, če se boš gola valjala po njej.