kako se obleči za…
…počasi je sonček zašel, počasi nočka prihaja in zvezdice so prekrile nebo….pogledam daleč visoko in se sprašujem, mi je ena zvezdica ponovno prinesla poljub in srečo, ki si je želim….
..tako razmišljam in gledam ter se počasi vračam v preteklost, čeprav sem v sedanjosti izgubljen,nemočen….o prihodnosti pa sploh nečem več razmišljati, ker se je bojim, ker me boli…..in tak postanejo moje misli težke, boleče,nedokončane……
bojim se..vedno bolj se bojim,,,bojim se smrti, bojim se bolezni,bojim se daljine, ki naju razdvaja…….čeprav nisi tu,te potrebujem….povj mi po kateri poti naj grem, da te dokončno ujamem……vem, daleč si…toda v mojih sanjah si čisto blizu..čisto ob meni…….bojim se zbuditi, bojim se da bi te izgubil….bojim se, da enostavnos izgineš…zato te nečem zbuditi……obljubil sem ti, da te bom pazil..pazil od grdih stvari…nikoli me ne boš zapustila, kajne?..vedno boš ob meni…vem da hočeš…obljibila si……..in jaz ti verjamem……vem, da me ne boš nalagala, vem da me ne boš pravarala….vem, da me neboš razočarala, da bova delila najino ljubezen…………ne potrebujem ničesar drugega,razen tebe in to je vse, kar želim………
ufffffffff…raje neham……….ker počasi zgubljam razum….
ps..le kateri sem to napisal…..mogoče tebi…ali pa ..upsssssss
razočaran..sploh ne vem, kdo si, niti od kje si..
ampak..samo ena stvar me mika, ko tebe berem:
da bi te naučila smejat….pa bit dobre volje, pa uživat mejhne trenutke v življenju !!!!!
:-))
sp se ponavad zlo kratk cajt men z menoj…..
ponavad že po pol ure odneha, ker mam preveč strupen jezik….
ne se me bat :-))))
hahaha, izkušnje sp !!
večina se zlo hitr zmatra !
:-))))))))))))))))
mislim- pri klepetu, da tvoj kompas spet ne bo kazal v napačno smer 🙂