Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako se odvaditi od kajenja?

kako se odvaditi od kajenja?

zdravo!zanjima me ce se je kdo odvadil od kajenja,z kaksnim pripomockom?jaz sam dobro vem,ali kadis ali pa enostavno naenkrat prenehas,in to bi bilo to.vseeno pa me zanjima ce si je kdo kako pomagal.

lep pozdrav!

Tudi jaz začnem danes. Nimam nekih nasvetov. Po mojem se moraš zamotit z drugimi stvarmi. Greš v naravo. Hobiji.

Najbolj pomaga da spremeniš navade. V smislu svoje rutine. Ker večina nas kadi iz navade. Ni toliko fizična odvisnost. Bolj kam z rokami, ko recimo nekje čakaš ti je avtomatika da prižgeš ipd.. Zamotiti se je potrebno z nečem.

zdravo!bil sem zelo zasvojen z alkoholom in sem se resil brez problema,abstiniram ze 15to leto.mocno sem bil zasvojen z apaurinom,tukaj sem se malo tezje resil.ampak je slo.to z kajenjem pa se ne znam zraven spravit,ne vem.

Meni je pomagal Baldrimed, Persen forte in hitra hoja, kadar me je čisto sesulo.

Prve  3 dni je najhuje. Potem je malo manj huje kakšne 3 tedne. Potem pa, ko zvoziš prve 3 mesece, gre pa zlahka.

Champix

Imaš knjigo Končno nekadilci v PDF-ju na netu, poguglaj.

Moraš se odločit in ne več mislit na cigarete. Po 36 letnim kajenju (škatla dnevno) sem bp prenehala. Samo odločit se je treba. Vem, obrabljena fraza ( vedno se mi je zdela), a še kako drži.  Močna volja in bo!

zdravo!hvala za vspodbudne besede.zanjima pa me tale champix,a se da to kje dobiti?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1577, 30.09.2023 ob 19:24

zdravo!hvala za vspodbudne besede.zanjima pa me tale champix,a se da to kje dobiti?

Pojdi v lekarno po nicorette sprej. Meni je pomagalo + sprememba prehrane, veliko telesne aktivnosti. Po 3 mesecih ne cutim vec potrebe po nikotinu. Prve tri tedne so bile muke, potem je vse lazje. Opogumi se, poizkusi – uspelo ti bo!

Jaz sem si, vsaj na začetku, pomagala z Nicorette obliži. Pri meni ni bila samo stvar navade. Je šlo kar za fizicno odvisnost. Eni nehajo brez večjih tezav, ko se tako odločijo. Drugi pa … pac ne gre pri vseh enako. Samo vztrajat je treba.

zdravo!ja tako je treba se odlocit in probat,z nic ne bo nic.

Avtor knjige Končno nekadilci ti do fundamenta na zelo prijazen in dobrohoten način opere možgane, tisoči so prenehali z njegovo pomočjo. ALEN Carr, ima spletno stran

Kako naj se odvadi nekdo ki pokadi 2 škatlice na dan?

Tudi jaz sem kadila2 škatlici dnevno. Tako, ko sem zgoraj napisala.

Baldrimed, Persen…

zdravo!champixsa ni vec nikjer za dobiti.vprasal v lekarni,in ga vec sploh ni.tud na netu se ne da vec narociti.a se se da kje dobit?

New Report

Close