Kako se pa znebiti oranžnih strigel?
Tudi v mojem vrtu je veliko teh strun vendar jih jaz uničujem na drug način.Strune (vsaj moje ??) so razen na sadike solat še bolj nore na krompir in tako na gredo kjer so sadike med njih zakopljem prerezan krompir približno 10 cm globoko označen s paličico. Po dveh dneh ga izkopljem in glej čudo poln je strun, ki se sladkajo, ponovno zakopljem nov kos krompirja in ponovim vajo. Enkrat sem zakopal kar krompirjeve olupke in je delovalo le da je tisto brskanje po olupkih malo bolj zamudno. Te strune napadejo vse, pojedle so celo namočen fižol, ki smo ga posadili.
Veliko uspeha pri uničevanju strun.
Daj še meni bolj podrobno razloži, kje kupim ta mineral in kako izgleda, ker prvič slišim za to in sem jih do zdaj, strune namreč, sproti, pri štihanju vrta odstranjevala.
Tenkju. :)[/quote]
Mislim da je to nova zadeva , so pa 3 vrste tega Minerala ,mislim da je eden za bolezni drugi za gnojilo in ta za razne zajedalce ( uši, strune ) za strune je steklenica s rdečim cvetom na sliki, steklenica je plastična litrska in tekočina je kot voda popolnoma prozorna , v navodilih je da moraš tekočino vliti v vodo in NE obratno , mešanca je 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na količino vode , za lažje razumevanje v zalivalko natoči 10 lit. vode in vlij 4dcl Minerala , zalivaš (ne špricaš) po solati kar preko listov oz tako kot zalivaš vso zelenjavo s kanglo .
Je bilo dovolj obširno
Daj še meni bolj podrobno razloži, kje kupim ta mineral in kako izgleda, ker prvič slišim za to in sem jih do zdaj, strune namreč, sproti, pri štihanju vrta odstranjevala.
Tenkju. :)[/quote]
Mislim da je to nova zadeva , so pa 3 vrste tega Minerala ,mislim da je eden za bolezni drugi za gnojilo in ta za razne zajedalce ( uši, strune ) za strune je steklenica s rdečim cvetom na sliki, steklenica je plastična litrska in tekočina je kot voda popolnoma prozorna , v navodilih je da moraš tekočino vliti v vodo in NE obratno , mešanca je 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na količino vode , za lažje razumevanje v zalivalko natoči 10 lit. vode in vlij 4dcl Minerala , zalivaš (ne špricaš) po solati kar preko listov oz tako kot zalivaš vso zelenjavo s kanglo .
Je bilo dovolj obširno :-)[/quote]
Hvala da si me s svojim obširnim opisom tega minerala, spomnil na to, da so to naša mati (ki kupi vse novosti z bedarijami vred) v mečkatorju kupili. :))
Ampak, a misliš, da zadeva deluje?
Je bilo dovolj obširno :-)[/quote]
Hvala da si me s svojim obširnim opisom tega minerala, spomnil na to, da so to naša mati (ki kupi vse novosti z bedarijami vred) v mečkatorju kupili. :))
Ampak, a misliš, da zadeva deluje? ;)[/quote]
Strune so požrle cca 15 sadik solate, pred enim tednom sem dosadil nove in zalil z Mineralom , včeraj je žena okopala solato in ni videla nobene strune ,pa solate so tudi še vse žive :-)) kot kaže deluje !!
Ampak, a misliš, da zadeva deluje? ;)[/quote]
Strune so požrle cca 15 sadik solate, pred enim tednom sem dosadil nove in zalil z Mineralom , včeraj je žena okopala solato in ni videla nobene strune ,pa solate so tudi še vse žive :-)) kot kaže deluje !![/quote]
Jupi :)))
Grem jutri v kontrolo in morebitni šoping. Tenkju in naj ti še naprej lepo raste, vse, kar pač rasti mora.