Kako se prijaviti v računalnik, če pozabiš geslo
klikni start…zaženi…vpiši cmd…nato v črno okence vpiši net user…izpisalo ti bo vse prijavljene uporabnike računalnika…nato vpiši net user uporabnik *…potem ti bo napisalo vpiši geslo za uporabnika…napiši geslo, ampak kar boš pisal se ne bo videlo na ekranu…nato enter…še enkrat vpišeš geslo in enter…in zadeva je končana.
Upam da sem kaj pomagala…za dodatne info me lahko še vprašaš. Tako sem si jaz enkrat pomagala…razložil mi je pa en kolega ki pozna osnovne metode hekanja.
Verjetno se ni spipalo računalniku, ampak ob novem letu Windowsem kar je že znana zadeva…
Poglej mal sem na link je polno rešitev že na prvi strani od treh…
tole pa bo treba n aservis in tudi tam verjetno ne bo pomoči, razen kak hud heker…kajti vsi serviserji svarijo pred gesli v računalniku, ker ko ga enkrat pozabiš je res jeba priti notri…
lahko da vam je kdo vdrl v računalnik in nalašč nastimal geslo, to je zelo mozno, sploh, če ste komu hudo stopili na zivce, komu zelo nagajali ali slično in obstaja to, da je ta oseba najela hekerja in on vam je to naredil…
lahko da je napak čisti lapsus ali kaj tretjega…vcasih tudi otroci sami kaj zamutijo in cisto lahko da vam je otrok le napisal kako geslo to potrdil in zdaj racunalnik to hoce…ma moznosti je veliko…na servis in naj tam povedo kaj se vam dogaja…
Upam le, da nimate v racinalnik kakih neljubih fotografij ali dokumentov, ker bodo to videli vse na servisu…
ordering prednisone prednisone 2.5 mg tab prednisone online australia
https://prednisonet.com prednisone cream rx
prednisone 10 mg online prednisone buy no prescription prednisone price australia
Pozdrav lahko pomagate kk ste rešili zadevo.. Prosim na mail… Bibabaja11@gmail.com
Sem imel isti problem pa nisem znal rešiti … po windows update se je nekaj sesulo in geslo od prej ni prijelo za vstop v računalnik.
Sem potem našel ta servis računalnikov, pa so mi rešili zadevo.
Pozabljeno geslo za vstop v računalnik Windows 7/8/10/11?