Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako se ubraniti pred DDOS napadi

Kako se ubraniti pred DDOS napadi

Dober dan,

Kot je že iz naslova razvidno imam težave z DDOS napadi. Imam statični IP in mi ga operater noče spremeniti, pa jih kličem vsak drugi dan. Načeloma uporabljam Double VPN in nevem kako so dobili moj IP ampak so ga. Zanima me če pozna kdo kakšen dober DDOS protection in da nebom polek njega bankrotiral. Operaterja ne moremo spremeniti, tako da ta rešitev žal ne pride v poštel še za naslednje pol leta. Res bi bil hvaležen če mi kdo pomaga, ker popizdijem polek, edina sreča je da ta ki me Ddosa me DDOSa preku stresserja ne pa preku DDOS machine, ker bi bil brez ruterja.

Verjetno je najboljše, če se s temi vprašanji obrneš na svojega operaterja. Razumem, da ti ne znajo pomagati glede statičnega IP-ja, ampak eventualno boš naletel na nekoga, ki ti bo znal pomagat. Namesto, da kličeš customer service, jim poskušaj poslati e-mail, da bo sporočilo prišlo do pravih ljudi. Vprašanje je tudi zakaj ravno tebe napadajo? Se je to začelo brez kakršnega koli razloga ali počneš stvari zaradi katerih si dobra tarča?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close