Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kako se “zagrebst” v službi – napredovati?

kako se “zagrebst” v službi – napredovati?

Predpostavljena me ne predlaga za napredovanje (imam občutek da iz osebnih razlogov), medtem ko drugim ki so prišli za menoj gre boljše.
Ne briga jih, tudi če grem, ker me ona pač ne zagovarja. To se mi ne zdi fer in ne vem kako naj pridem do želenega rezultata – napredovanja, ker me kar ne predlaga in me niti nima namena…
Druge službe mi ni za iskat, ker bi lahko bila v tej z upoštevanjem prej napisanega zadovoljna.
“Ta višjim” se ne da reagirat prej, preden ne dobijo namiga od nižjih predpostavljenih…
Ne vem več, kaj naj. V bistvu “bi najraje kar umrla”, skopnela ali kako drugače izginila…

Se pridružujem…..:)

Tudi jaz sem na istem….

nova
Uredništvo priporoča

a smo vse v isti službi?

Ali si v službi v državni upravi ali v zasebnem, lahko tujem, kapitalističnem podjetju, ki se spopada s trgom?

Drugače pa “najraje bi kar umrla” ni za govorit, v teh časih je že veliko, da sploh službo imaš. V vsaki službi so različni plusi in minusi, idealne verjetno ni, tudi denar ne odtehta vse, dokler ti omogoča normalno preživetje.

V resnici ljudje premalokrat naredimo spremembo in nam mora iti že res slabo, da presekamo in spremenimo. Pa če gre za službo, banko, mobilnega operaterja, najbližjega soseda, znamko avtomobila ljubezensko zvezo.

kakšno napredovanje imate v mislih? Bolj odgovorno delovno mesto ali samo plača višja?

V od trga odvisnem sektorju moraš biti za napredovanje zelo tekmovalen, bitchi in zvit osebek pa piarovske veščine poveličevanja lastnih dosežkov tudi niso zanemarljive.
V javnem sektorju moraš imeti za napredovanje prave zveze, pravi priimek in ne sme te motiti, da je tvoj nosek večino časa rjavkast, ker ga moraš tiščati nadrejenim v khmm….:))))) V obeh vartiantah je baje možno do višjih, bolje plačanih mest občasno prilesti tudi s pomočjo posteljnih spretnosti. No razočarane ženske se najdete v kakšni kategoriji?

A katera pomisli, da so morda drugi sposobnejši od nje in zato napredujejo, ve pa ne? Ne, to pa ne.
Nehajte se cmerat in jamrat, kako ste uboge in bla bla bla. Bodite srečne, da službo sploh imate.
Pri nas je že tako, kot je omenila nenapredujoča – posteljne aktivnosti z višje nadrejenimi. Seksaš s šefom, pa si takoj nekaj plačilnih razredov višje, pa še nosa ti ni več treba rinit tja :-)))
Ah ja, … je pa že bolje biti 6. razred, pa imam lep nos in čisto vest.

Jaz sem leta in leta ostajala na istem pri šefici, ki ni prenesla mojo iznajdljivost, sposobnost in znanje, vedno me je zatirala, če se je le dalo me pred direktorji prikazovala kot nesposobno in tako naprej…

v trenutku ko je šla stran, se mi je odprlo in sedaj imam skoraj enkrat večjo plačo od prejšnje, ker sem pa v zadnjih par letih od kar jo ni uspela doseči višje delovno mesto, dokončala sem magisterij, dobila novega šefa, in splet okoliščin je doprinesel k temu, še vedno ostaja tisti grenak priokus od prejšnje šefice, in še zdaleč ni to sanjska služba, a postajam iz dneva v dan bolj zadovoljna s tem kar imam, in to je važno, če le razmišljaš o napredovanju noč in dan…..

New Report

Close