Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako se že reče tisti igrači?

kako se že reče tisti igrači?

Bila je reklama po televiziji, nekaj … magnetic, neki liki, ki se sestavljajo skupaj z magneti …
dete je videlo, pa mu je bilo všeč, pa bi radi dediju naročili za kupit za božička, zdaj pojma nimam, kako se tej zadevi reče …
T.

super mag

naša punčara je najboljša, ko poje to pesmico iz reklame in pravi super men:-))

tenk ju 🙂

Tinkara, te magnetke je Miklavž prinesel mojemu sinu in od takrat naprej samo še ustvarja. (Pa ati zraven:-)))

Ne vem, a so megabox al nekaj takega. Če ti ne bo nobena druga javila, ti bom pa jaz popoldne. ti pa svetujem nakup v Direndaju, škatla z 102-koščki je v akciji, mislim, da je cena 7990 sit, mal poglej, če jih še imajo. Sicer je cena okoli 10-12.000

lahko pa kupiš še kovček, da jih po igranju lepo pospravi, ker se sicer kroglice mal razbežijo…

Ja, drži, Super Mag… naši imajo v šoli ta velik set in z njim sestavljajo vse mogoče. Ravno včeraj smo gledali kompletke v Mercatorju, pa niti niso zasoljeni.

V originalu so GEOMAG in so švicarski izdelek. Pri nas se res imenujejo Super mag ( verjetno jih kdo izdeluje podobne). Mi jih imamo že kakšno leto, smo jih pa kupili v Avstriji, kjer so občutno cenejše.

LP Maja

Lep pozdrav !

v trgovini Selecta v Murgle centru jih imajo 96 kosov cca. 6.000 sit v okrogli škatli s pokrovom … 180 kosov cca. 12.000 sit… če mal lepo pogledaš in si prijazen … pa še popust dobiš :)))

B.

a je to to?

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

super mag smo prvič videli na nemški TV, torej se ne imenujejo tako samo pri nas:-))

smo v merkatorju kupili tri škatle s po 56 kosi – cena škatle cca. 800 sit

sem že dedija poslala – hvala. najprej v mullerja, ker mu je na poti (ne vozi, nima avta, noče, da ga jaz kam peljem .), pa če ne bo nič našel, bom šla naslednji teden jaz kupit
T.

New Report

Close