Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako se znebimo pticev.

kako se znebimo pticev.

Vrocina je huda in tudi zivali trpijo…Dolga leta smo jim natrosili hrano. Vodo ne, ker je zraven potok. Pticem. Vceraj pa najemnik pride z malim, sesalcem na baterije in posesa vso zrnje rekoc da sovrazi ptice. A je resitev za ljudi? Take, ki zivijo samo zase?

Bumbar. On, ne ti.

Krmuilnico obesiš na balkon in usekaš soseda okol ušes, ko ti moti posest!
Pri meni imajo ptice tudi napajalnik.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pr nas ma sosed nekaksne dimne bombe, za ptice..ah…Kaj vse omejenci pocnejo…

Samo naslov tega tvojega soseda napisi, prosim.

Če ti vrabci poserjejo ves balkon-v ptičjih drekih je pa marsikaj-
zamašijo žlebove streh, vrane kljuvajo po šipah, škorci požrejo pridelek od grozdja do češnj, solato čim pride ven pokavsajo, kar je spomladi nepokrito na vrtu in kar ozeleni, vse požrejo nimaš glih neke ljubezni do ptičkov. Tako, da gredo mirno lahko na vaš vrt. Vam prinesem še malo zrnja in dam posodo za vodo. Ker ptice obožujem.

Pa še nekaj je kar me precej oddaljuje od teh ptičev.
Me bolj skrbi za ljudi, ki kar pogosto umrejo na cestah, pa kje drugje tudi, mlajši pa tudi starejši, pa razen tak čuden kriminal se dogaja. Tko, da po pravic povedano me ptice ne ganejo kaj dosti, so pač druga vrsta in so zmožne tudi leteti, kar pa jaz nisem, pa se jim čisto nič ne smilim.
Mi je zelo žal, ker imam pač raje ljudi.

Kaj se pa gre, hrano sesat… eni nimajo pa nič za jest 🙂
No, tudi pri nas smo imeli težave, ker je sosed imel posran avto. Ampak vseeno nastavljam, zdaj se je že naveličal gnjavit.

Tu sem, ke me moti posrano perilo, ki ga sušim na balkonu, ter spodaj posran avto. Perilo je treba takoj ponovno oprati, nekaj kosov pa je uničeno za zmeraj, ker je kislina (ali baza) v drekkcih reagirala na barvo. Na avtu so ostali madeži na rdeči barvi in vsak kupec se je spotikal v to, da smo ga na koncu dali pod ceno. Zdaj imamo nov avto, nova oblačila, prihaja pomlad, ptiči pa spet delajo gneda v špranjah med leggami in zidom, ter posedajo na električni žici, ki je pritrjena na hišo. Res ne bodo vrabci, ki jih je na miljone nagali. Zatlačilli smo vse špranje s starimi krpami in so jih, vrabec jih pocitraj, vse ven potegnili in naprej nosijo noter seno. Zdaj smo zatlačili trd papir od papirnatih vrečk. Upam, da bodo pomagali, preden ti “ptički” znesejo jajca. Čeprav nam čivkanje mladičev čisto OK, pa se potem drekcem pridružijo še na pol pojedeni ali napol živi črvi in druga golazen, ki jih nosijo mladičem in padajo po perilu. Pri nas se bodo definitivno morali vrabci drugače znajti. Če ne bo šlo druače, bomo pa kako vetrno eletrarno dali postaviti pred hišo. Baje ubija ptice…. (sarkazem off).

Haha da se ti da za tole 5 let star problem ven vlečt 🙂
Ampak golobi, ti so šele ta pravi. To so najbolj flegma bitja na svetu. Oni se poserjejo na vse.

New Report

Close