Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako se znebit mozoljev in zamašenih por?

kako se znebit mozoljev in zamašenih por?

Živjo,
Ne morem se znebit mozoljev. Sicer ni stanje preveč kritično, ampak po vsaj 5 mozoljčkov na obrazu pa postane že kar moteče zame.
Fora je pa v tem, da sem stara 21 let in se mi zdaj res ne bi smeli kar nar naprej pojavljati. V najstniških letih nisem mela večjih problemov s tem.

Torej zanima me:

A pozna katera dobro kremo ali karkoli drugega, da odpravi mojo težavo?

Kakšni se vam zdita krema Synergie PURE – od Garnier in gel Neutrogena – CLEAR PORE Treatment (men sta kar ok, je pa res da jih nisem čist redno uporabljala)?

Kako se pa znebiti zamašenih por na nosu? (Obližev sem kupila že miljon, pa ni učinka.Ven potegne mogoče eno zamašeno poro.)

Prosim, prosim za kak nasvet, ker bi bilo super imet čisto kožo!

Aja, še to:

Po mozolju (seveda ker sem ga verjetno stiskala, kar ne bi smela) ostane na koži črn kolobar. In zelooo dolgo traja da koža postane spet taka kot je bila prej.

A se da to samo s pudrom prekrivat ali pa obstaja še kakšna terapija za kožo po prebolelem mozolju?

LP

Žal ti sama ne morem dati nasveta, saj imam podobne probleme kot ti (se celo malo starejša). Naj pa še jaz potrdim to o obližih – stran vržen denar. Nič ne pomagajo. Sem pričakovala, da bodo ogrci kar zginili ampak sploh ni bilo videti spremembe.
Drugače pa uporabljam (včasih) aktivno kremo Green line. Se mi zdi, da je kar OK. Žal pa tudi ta ni kos črnim ogrcem na nosu. Ostale mozolje kar uspešno zasuši.

Pozdravljena!
Po tednu dni uporabe nove linije VITASKIN – ANTI ACNE se je stanje moje kože precej izboljšalo. Uporabljam pa gel za čiščenje in aktivno kremo. Ogrčkov na nosu še nisem uspela odpravit, ampak mislim, da bo z redno uporabu tudi to šlo. Vsega na enkrat se pa tudi ne da. 🙂 pa veliko uspeha.

Oj!

Tudi jaz imam probleme z mozolji in ogrci. Do sedaj mi je najbolj pomagal izdelek od Green line aktivni gel za ogrce. Za mozolje pa uporablaj izdelke od Rosal. Meni je po tednu dni redne uporabe vse pomagalo. Če pa slučajno še dobim zaj kakšni mozolj pa ga prekrijem z korekurom od Rosala in ta ga posuši.

Lep pozdrav!

Pojdi k zdraniku in naj ti na recept izda Skinoren kremo in Dalacin tonik – pri tako malo mozoljckov, kot jih imas ti DEFINITIVNO POMAGA!

Jaz imam tudi kar problematično kožo in to že približno 5 let. Sedaj sem pa stara 18 .Poskusila sem že vse mogoče kremce, tonike, pilinge… pa mi čisto nič ne pomaga. Dermatologinja mi je predpisala antibiotike Klinofug, vendar ni bilo nič bolje. Skinoren in Klimicin T sta mi zelo poškodovala povrhnjico. Občutek sem imela, da se mi je koža stanjšala. Sedaj pijem Diane 35 že 10 mesecev. Z začetka se je stanje moje kože, predvsem na prsih in hrbtu, vidno izboljšalo. Sedaj pa gre zgodba po starem naprej.Uporabljati sem začela sredstvo za nečiste predele kože od Artistry.Ta kar pomaga in niti ni tako drag.
Ali ve katera za kakšno stvar za proti ogrcem?

Živjo *maja*! Tudi jaz sem uporabljala Skinoren in Klimicin, pa sem dobila popolnoma suho kožo, saj stanje je bilo malce boljše, ampak ne zadovoljivo. praviš, da diane ne pomagajo? (ravno sem hotela do ginekologa po ta recept…)
LP!

SAŠLA!!Saj ne da bi ti jih odsvetovala, sam meni zdaj res ne pomagajo veliko. Sem pa tja se mi še pojavi kaki velik mozolj, več se mi je nabralo majhnih črvičkov (ki nočejo izginit). Če ne zaradi mozolčkov, so to super tablete za uredit menstruacijo, ki je sedaj pri meni popolnoma neboleča, le bolečine v križu so še prisotne. Lahko pa bodo te tablete drugače delovale na tebi.

New Report

Close