Kako se znebiti duhov v stanovanju?
Rabim pomoč.
V stanovanju živimo ~10 let, smo prvi lastniki. Pri nas ni umrl nihče, imela sem edino splav v začetku nosečnosti, pri sosedih pod nami je umrla babica, doma. Jaz delam v zdravstvu, zato imam stik z umrlimi.
Občasno, ~1-2x na leto, nas za nekaj dni obiščejo duhovi, potem je mir. Ni toliko vezano na prostor, se mi dogaja tudi na počitnicah in v službi.
Ponavadi se pojavijo pred mojimi nosečnostmi, preden zanosim, jih čutim. Kot da bi me duše prišle izbrat, pogledat, če bom vredu mama. Ni pa pravilo, se pojavlja tudi drugače.
Dogajalo se je ni da ni. V otroštvu sem videla duha fantka v spalnici staršev, ki je jokal v kotu. V preteklosti je tolklo po notranji strani kartonaste škatle- ta je kar skakala po zraku, ponoči je nekdo stal ob postelji, mi vlekel dol odejo, mene objel čez rame, en predmet se je nerazložljivo premikal… Večkrat sem čutila hlad, prisotnost. Ko sem sama in dojim, se mi pogosto, doma in kjerkoli na dopustu zgodi, da začnejo udarjati obešalniki ob omaro, kot da bi mi nekdo želel povedati, da je ob meni. To se dogaja vedno, ko sem sama z otroki. Moja babica je umrla 15 let nazaj in pogosto vonjam njen vonj, ki ni parfum. Tudi v gozdu, ko sem sama.
Vse to sem sprejela.
Zadnji teden pa se dogaja v povezavi z mojimi otroki, kar pa ni več vredu. Pisala sem že na tem forumu, da se je iz neznanega razloga odlomila glava Baby Borna. Ponoči. V isti sobi se je sama na stikalo prižgala luč. Včeraj je v kuhinji iz pulta padla ploščata zeljnata glava, ni se mogla prikotalit, tudi nikogar ni bilo v kuhinji. Najbolj me straši dogodek danes ponoči. Sin, star 5 let, je noro kričal. Dala sva ga spati k nama, zjutraj pa je razlagal, da je videl nevidnega človeka, v velikosti otroka, ki je lebdel nad tlemi in je se počasi pomikal proti sobi njegove sestrice(kjer se je poškodoval Baby born in prižgala luč) in nazaj proti njegovi sobi. Postava je bila brezoblična, ni znal presoditi, ali je otrok ali odrasli, le po velikosti ni bil velik.
Zelo me je strah, zelo nas je strah.
Blagoslovili smo hišo z blagoslovljeno vodo, pomolili. Ni spremembe. Kaj še lahko naredimo? Rabimo hitro rešitev.
Tole se pa bere res grozno. Predlagam, da se obrneš na kakšnega, ki se ukvarja z energijami. Težko bi rekla, kdo bi bil res zaupanja vreden. V kote nasuj sol in jo drug dan pospravi. Pomagala naj bi tudi močna in glasna glasba, predvsem bobni. Probaj tudi s kadilom iz bosvelije ali pa belega žajblja. Če je možno, naj pride stanovanje blagoslovit tudi župnik. Sama bi v tvojem primeru pomislila tudi na eksorcista.
Sem imela pa tudi jaz kar nekaj let v stanovanju neprijeten občutek občasno. Kar neka prisotnost. Pa tudi kup manjših težav. Slučajno smo imeli na obisku psa, prijaznega in mirnega, ki skoraj nikoli ne laja. Na neki točki se je kar nekam zagledal (ni bilo nobene muhe ali česarkoli takega, kar bi ga lahko zmotilo) in začel lajati v prazno. Pri tem je tudi gledal čudno. Vsi smo kar onemeli. Par dni po tistem se je v stanovanju začela čutiti neka boljša energija.