Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako se znebiti libida oziroma želje po seksu

Kako se znebiti libida oziroma želje po seksu

Vsi bi radi imeli večjo željo po seksu, jaz pa manjšo. Opazil sem da me ta želja zelo ovira v vsakdanjem življenju. Ker ne seksam se vedno počutim kot da mi nekaj manjka. Kakšno prehrano priporočate, da bi se znebil ali vsaj znatno zmanjšal željo po seksu? Obstajajo kakšni kirurški posegi?

Priporočam ti kirurški poseg lobotomija.

tudi sam imam to hudo željo po sex-u, ko vidim dobro bejbo. Sem pa nekako to žaljo ublažil z delom, če pomisliš so vsi znanstveniki sveta to željo usmerili v inovacije, s tem ti hočem povedat, da željo po sex-u ima skoraj vsak moški. Je pa pri enih lahko tako prisotna, da si preprosto zasvojen s to željo. Pa še nekaj….., če si opazil v bistvu sex v današnjem času žal sploh ni in(moderen), dosti je nakazovanje na sex, ampak od sex-a je bolj malo. Ženske preveč komplicirajo za te enkratne užitke. Torej, če moški ni peder, more na žalost to željo v sebi “ubiti”, edino, če pač plačuješ to željo pri jebah. Ampak,…. jebeš ti ta sex pri jebah za keš.

Kolikor vidim lobotomija nima nobene veze z mojim problemov zato je tvoj post brezpredmeten. Hvala vseeno za zajebancijo 😀

Jebač: Jaz pa imam punco sam ona ni za akcijo nikol. Rad bi jo obdržal za čustvene reči, medtem ko bi fizične rad nekako prekinil. Sej se zavedam da ma vsak željo po seksu…Tako je, preveč komplicirajo, sam ko gledam jih kar veliko seksa (pomoje vsaj tričetrt svetovne populacije, če odštejemo otroke, ki še nimajo te želje). Kot enkratne misliš, da se seksa samo enkrat ali kot da so res super užitki? Torej ga moški najebemo vsak dan znova:) Super ja!
Pomoje jo je kr lahko ubiti če maš tako službo da delaš fizično, sam če maš pa “možgansko” je pa malo težje… Glede prostitutk se strinjam, že zarad načela, da se za seks pač ne plačuje 🙂

Oprostite, nemorem uredit posta.

Sem opazil en fenomen… Kolikor gledam tu na forumu so pri parih vedno problemi glede seksa… V enih primerih si želi ženska več pa je moški seksualno mrtev alpa je peder, v enih pa obratno. Kolko {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svetovne populacije (ali pa slovenske) je po vašem mnenju ubistvu zadovoljnih s spolnim življenjem?

obsataja: Še nekaj mi je prišlo na pamet. Če mogoče namiguješ, da sem nor ali karkoli podobnega bi ti sam rad povedal, da definitivno nisem in da nisem tak človek, ki bi rad uničil super zakon zvezo sam zarad ene stvari kot je seks…

Ma ne bit ti tako prepričan v to, da se sexa …. Po moje kar kakšna polovica vseh parov v vseh obdobjih ni zadovoljno s sexom, ki ga imajo, tudi…. jaz. Problem je dons, ker enostavno ni več takšnga spontanega sexa na free. Vsa opozorila zarad spolnih bolezni so prestrašile predvsem ženske, kot, da smo vsi okuženi, tako da je s seksom čist iz užitka bolj žalostno. Je pa prisoten, ko je ženska zaljublena, samo v tej dobi kalkulacije, karierizma itd, je te ženske zaljubljenosti bolj malo. Prvo lajf na nivoju, pol pa užitki, tako je dons razmišljanje žensk.

Zdaj sem pa resnično prepričan da gre pri seksu nekako takole: Ko se ženski izpolnijo sanje o domu in varnosti jo začne naslednja leta bolet glava ali ji je pa slabo…Seks je samo takrat ko se dela otroke…Pol čez par let si pa že star 70 in greš itak pod zemljo…Super ! Zdej sm še bolj prepričan da nočem met več potrebe! Sam ko se je vrjetno ni tak enostavno rešit…

Alternativa?
Počaki še 50 let, da umreš, pol boš pa ziher potešen 🙂

Pizda kaj nej nardim nooo? Slišu sm da se je tut kemijski element brom..Kje dubit to?

V današnjih časih je torej edina možnost da je moški spolno potešen, da je (tvoje upor. ime) pa nej kdo reče kaj hoče 🙂

Naj omenim še sam neki…Misliš da je ultimativen ženski cilj da rodi in ma otroke? Po tem gre še sam navzdol… Rata tečna, ti si ji odveč, skos jo boli glava tebi pa ni jasno zakaj je postala taka…Btw ti se pa nič ne spremeniš pa ti ni nič jasno in se tolčeš po glavi kaj si nardiu narobe, a rešitve ni od nikoder…Vmes ma pa afere z drugimi…Ti pa hočeš nekak rešit razmerje pa si ji zvest, ampak ona te je že pozabla in začela uživat z drugim… Jebeš to majkemi 😀

Hvala lepa !

jaz sem ženska,
pa imam prav tako konstantno zelo visok libido(po domače nora na sex, hehe),
pa sem se že znašla v razmerjih ko bi lahko o moških tako govorila kot vi o ženskah, tako da obstajajo tako moški kot tudi ženske ki jim je sex na zadnjem mestu, pomembno je da se podobni najdejo:-))

Kako smo ljudje zanimivi, nič nam ni prav. Jaz pa bi si želel biti vsaj tu in tam vsaj malo potreben, pa nisem, me sex nič ne privlači, nekako tako, kot da bi se nekdo silil plesat, čeprav ne pleše rad. No, seveda naj bi bila potreba po spolnosti nekako osnovna, primitivna potreba, kot npr. prehranjevanje, in je ne bi smeli enačiti z željo po plesu 🙂 Tako pa imam občutek, da z menoj nekaj ni v redu, da mnogo zamujam, saj v sexu res ne vidim nekega zadovoljstva, razen morda tistih nekaj sekund, ko ti pride…

glava začne bolet tudi, ker moški ne znajo ženske zadovoljiti – slaba kvaliteta predigre, oz z leti jo sploh več ni…

v osnovi si si pa izbral nekompatibilno partnerko, ki ji do seksa ni ali iz zgoraj navedenega razloga, ali pa enostavno nima veliko tega potenciala

Rozita svak čast za to kar si napisala…. Nepotrebnež, dosti sem v športu in ja, tudi taki tipi so kot si ti in jebi ga, oni mene niso razumeli … jst pa njih še manj…. hehe…. za moje pojme pa zamujaš definitivno najboljši užitek na tem svetu……
Aleksandra je problem tako za žensko kot za moškega, če partnerja ne čutiš. Ampak bolje da vsaj malo čutiš kot totalno nič. Zato sem mnenja, da je treba ob vsaki možni priložnosti sexat…. Je pa problem, če te življenje tako sesuje (zdravje, finančna situacija, svakojaki pritiski iz vseh strani itd), da enostavno pregori, od tolko nesreče na kupu, želja po sexu.

nepotrebnež: Mislim da ti nič ne manjka v tem primeru. Ena stvar je da si potrebn in da ne seksaš oz. zadovoljiš te potrebe (in jo ubiješ, kot je rekel jebač), drugo je pa da sploh ne čutiš potrebe da bi seksal…Druga možnost je ubistvu lažja, ker si tvoje telo ne želi in pač nič ne rabiš nardit, pri prvi je pa bolj zajebano, ker svojemu telesu neki oz. ga prikrajšaš za neki. Upam da me razumeš kaj hočem povedat..

rozita: Js vidim problem v tem, da se je ful težko najdit in da ti še odgovarja vse na drugih področjih. Ni problema če hočeta dva samo seks ali samo ljubezen (eno ALI drugo) in da si oba želita istega..Takih je na svetu pomoje kar nekaj (sploh za seks), popolnoma drugačna in veliko bolj zajebana reč je pa, da hočeš met oboje poštimano (torej ljubezen in seks) za skupno življenje. Jaz nad to opcijo resno obupujem, ker je resnično težko najdit kaj primernega…Če si pa pripravljen delat kompromise ni panike. Jaz jih glede seksa delam že kar neki časa (da punci ne težim več) in pač pogoltnem to željo…Sam kot vidite se mi že pozna po pisanja zaradi vsega tega zatiranja, zato sem začel razmišljat o tej skrajni rešitvi, ker ko se s punco skregava je zarad seksa, drugače se pa super razumeva..

Jebač : Eto to jaz iščem, da bi moja želja pregorela sam ne na račun zdravja ali financ… Pač da bi iznenada šla nekam 😀

aleksandra: Ja tako je. Ko sva se z mojo lotila teh igric je dobesedno teklo, res pa je, da njej ni blo pogosto do tega (btw na začetku sva res pogosto pol pa vedno manj) in niti nisva nikol šla do konca (skupi sva malo več kot eno leto), vse kar sva doživela na tem področju je bla ubistvu predigra oz. skupna onaniranje. Jah sem pač nor, da še vedno vstrajam sam moja čustva do nje so pač premočna, da bi kr zaključo z njo…Nemorem! Zato pa iščem alternativo – beri naslov 🙂

Čak malo, tega prav ne razumm, skupej sta eno leto nisi ji ga pa porinil not…. hmmm… če je to tako, je pa to velka žalost… Kolk si pa star!?

Tako kot si reku… Jaz sm 23 ona pa 19…

Jp,… zdej te razumm. Itak, da se ti bo zmešalo v teh letih, če jo ne boš doživel s polnimi krili. Umes probej kako drugo, če ti rata, ona itak tega še opazla nebi. Samo, dvomm, da je vredna tega čakanja, očitno nima glave na mestu kar se tega tiče. No ti si še mlad s tem problemom. Problem je, ko si v letih pa bi še vedno butal, do nezavesti.

Meni se zdi da ljudje sploh nimamo kontrole nad življenjem kar se tega tiče…Če ne seksaš ti telo “govori” da seksaj, če ignoriraš to oz. ubiješ si do 30 leta nabereš tolko kompleksov in težav (meni se že kupičijo – se vidi kake teme odpiram), da na easy še fašeš kako bolezn…Če se pa tvoja draga slučajno odloči, da bi pa rada seksala si pa ti z mislimi že nekje drugje pa niti nočeš več 😀

Resno nebi ji mogo tega nardit, ker jo mam preveč rad pa še vest bi me pekla ko čili…Bi si prej spustu svinec u glavo ko da bi nardiu kaj takega..

Zato pa pravim da iščem način kak se tega znebit, ker se mi(nam) bo res zmešalo pol nas bote pa mogli zdravit alpa pokopavat z davkoplačevalskim denarjem 😀

Kakorkoli, neki ne štima s tvojo bejbo…. očitno te nima tako rada kot jo imaš ti. Pol ti drugega ne preostane kot, da res ubiješ ta nagon v sebi, ker očitno še dolgo ne boš čutil tega užitka okol qurca v njenih globinah. Amen

Pozdravljeni,

ko prebiram vole vaše pisanje opažam da nisem osamljen s tem problemom. Tudi moja želja je veliko prevelika na potrebe ki jih ima moja žena, s katero sva srečno poročena 18 let. Edino kar pri nama škriplje je to da postelja premalokrat škriplje. Včasih se mi zdi kot da me nima dovolj rada in sem poizkusil že vse , romantično vzdušje, masaža vsak večer z dišečim oljem a rezultat je več ali manj vedno enak. kadar ima ona željo je noro in se imava skrajno lepo samo kaj ko je to le 2 do 3 x na mesec. Sedaj pa so jo doletele še ginekološke težave in je s strani zdravnikov seks odsvetovan. Ok če je posredi zdravje se ne bo problem zadržati, no težko bo vendar je razlaga logična najprej zdravje potem pa užitek. Žena mi pomeni vse in včasih se počutim kot da nisem vreden da živim in imam res samo črne misli pred očmi. zato bi bil vesel konkretnega nasveta kako se da zmanjšat libido oz. zmanjšat zeljo in potrebo po seksu.

blaster,te čist razumem.js mam 23letnga fanta,skupi sva 2 leti..nbova več doug.uglavnem pr nama je tak,d js čutim dooost večjo potrebo po sexu k on,in men se zdi to ful žalostn:s športnik je(če ma tut to kake veze) ,in pričakvala bi,da bo dau mau več od sebe,ampk ne…u 3/4 primerih js dajem pobudo za sex.js bi prav tak rada da zvezo gradi ljubezen in sex,za moje pojme brez tega dvojega ne gre!

Priporočam ti kastracijo.

JAZ SEM SREDNJIH LET,PA BI SKOZ IN SKOZ.NA ŽALOST MI TO NE USPEVA.MOGOČE SO TO PODIVJANI HORMONI.KOT TISTO,ŠE ZADNJIČ PRED MENO.

Kot kaže je svet res tako ustvarjen, da se dobijo nasprotja. Tudi jaz imam veliko večjo željo kot nekdo. 🙁

Bom dodala.
Pa res ne vem, če mojga ne meče, ko soseda daje perilo na sušilo in se steguje do vrvice. Nisem pametna.

New Report

Close