Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako sem vstopila v svet…

Kako sem vstopila v svet…

tantre
Vir: revija Grazia, zadnja številka / Naslov članka: Kako sem vstopila v svet tantre

V članku pove, da je šla na tantrično masažo…”Njegovi prsti se s telesa premaknejo nižje…”

In ker teh voda ne poznam, vprašam tu:
Ali to na kratko pomeni masaža s happy endom za ženske?
Seveda zavito v vso tantrično mistiko, stanje duha in kar spada zraven:):):)

To ni nič novega, ministranti v RKC tudi poznajo.

Tara_S

…tema zate, Tarči.

Jaz bi se pa naučil izvajat takole masažo za ženske

RKC pa res nima nič s tem.

Tu lahko zaščneš: https://www.heartconnection.si/delavnica_tm/

Mene pa zanima, kaj to tebe tako zanima, po(ro)čeno ženšče s frocovjem?? Da moraš kar novo temo odpret seveda z upanjem da se ti bodo desci slinili.
Še ena kao vezana, ki išče?
[/quote]

Izboljšati orgazme oz odkriti nove? Le katero to ne zanima??’! :):):)

Kaj ima pa stan veze pri tem pa res ne vem? A poročeni ne doživljate orgazmov? 😉

Izboljšati orgazme oz odkriti nove? Le katero to ne zanima??’! :):):)

Kaj ima pa stan veze pri tem pa res ne vem? A poročeni ne doživljate orgazmov? 😉
[/quote]

Aha, in na tem forumu moraš spraševati, kako izboljšati orgazem? Ne znaš najti spletne strani, knjige, karkoli? Daj no, kako si prozorna, ampak saj nekateri desci bodo pa nasedli, zasebna sporočila ti verjetno že letijo v kaslc, tako da svoj cilj si dosegla zdaj pa mrrššš hitro pisat slinavcem!

NE vem, če se prsti s telesa premaknejo nižje, očitno začne masirati masažno mizo oziroma posteljo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

NE vem, če se prsti s telesa premaknejo nižje, očitno začne masirati masažno mizo oziroma posteljo. 🙂
[/quote]

No, sej lahko, da ji stopala tako dobro zmasira:):):) Ampak ja, očitno je to to, le drugače zapakirano:)

A, od tukaj včerajšnja omemba tantre v neki x temi. Hm….zdaj se bom ene dva meseca trapila, kako si prišel na idejo, da imam jaz nekaj s tantrami. No, duhovnosti res ne maram, to že drži…

Ha ha ha….sem pogledala na wikipedijo (slovensko), kaj piše o tantri. Jaz tega nič ne zastopim – https://sl.wikipedia.org/wiki/Tantra In potem naj zastopim samo tantro? Ne se hecat. 😉

Kok foušija seka :)))))

Kok foušija seka :)))))
[/quote]

Kaj pa ti bevskaš kot ena čivava?
In od kakšne foušije govoriš? Fouš komu, zakaj?

Me
res zanima: Ej, nimam časa tu pisat! Med vsemi orgazmi, ki jih trenutno doživljam in odpisovanjem na ZS (hvala tudi za tvoje sporočilo), imam komaj možnost, da nekajkrat na minuto vdihnem! 🙂

Kaj pa ti bevskaš kot ena čivava?
In od kakšne foušije govoriš? Fouš komu, zakaj?
[/quote]

Težko da bevskam, ker PIŠEM.
Fouš si ti, vsem, ki po tvojem dobijo poročene monovke, ti jih pa ne in zato se tule usajaš v treh temah. Takle bes nastane samo iz velike zagrenjenosti.

Mojega sporočila pa ni vmes med slinastimi ponudbami. Ne rabim takih kot si ti, še več: preziram take, kot si ti.
Zakaj lažeš, da sem ti pisal?

Pa kaj je s tabo žensšče, verjetno hočeš olivijo – izvoli, je na voljo.
V kakšnih treh temah?
A to je zate normalno da kar nekaj lažeš in izjavljaš?
Kakšen bes? Samo lepo povem, vidve sta tiste ki skačeta kot kuzzlice.
[/quote]

Eh, ti si moten.

Mojega sporočila pa ni vmes med slinastimi ponudbami. Ne rabim takih kot si ti, še več: preziram take, kot si ti.
[/quote]

Uporabila sem tvoj način sklepanja;)

Če imaš kaj za povedati o moji naslovni temi, bom zelo vesela tvojega prispevka.
Ostalo razmišljanje pa vstavi v svojo temo, ki si jo s tem namenom odprl in lahko o tem debatirava v tvoji temi;)

[/quote]
Mal se kontriraš, zakaj pol odpiraš temo o takih kot je menda ona???
Karkoli katera poročena počne ali ne počne tu, se tiče nje in njenega moža, njunega odnosa. Bere se te pa kot da si zvisu na suhem.
Jp, poročena sem. Še kar.

[/quote]

Uporabila sem tvoj način sklepanja;)

Če imaš kaj za povedati o moji naslovni temi, bom zelo vesela tvojega prispevka.
Ostalo razmišljanje pa vstavi v svojo temo, ki si jo s tem namenom odprl in lahko o tem debatirava v tvoji temi;)

Zadnijč

Me
res zanima: drži se teme. Upoštevaj pravila foruma. Vsaka grožnja, tudi prikrita bo prijavljena.

Saj ni treba razumeti, važno je, da so orgazmi na temo “Dansko ustavno sodišče”.
[/quote]

A so? Mislim, da orgazma na MON doživlja predvsem tisti, ki provocira s temami o politiki, religijah, beguncih. Ostali imamo bolj običajne in predvsem manj škodljive metode za doživljanje raznoraznih vrhuncev.

Ma to se sam po novem tko reče. V resnici je še vedno govora o “nebesih”. :-))
Tista, ki je že bila popeljana v nebesa, ne pada na razne Mantre, Tantre… :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Nisem vedel da to obstaja. Enkrat moram it
[/quote]

Tudi jaz ne, dokler nisem prebrala tega članka. Zato sem pa vprašala:):):)

vsak f….fehtar, ki nima blage veze o tem tako kot večina ne to je nek komercialni proizvod za lažjo prodajo temu se reče erotična masaža nič več in nič manj če se hočeš pa napsihirat rabiš pa kej druzga
[/quote]

A toliko je tega? Kdaj se kdo heca o masažah s srečnim koncem, a nisem vedela, da to obstaja tudi za ženske:) Sploh pa niti pomislila nisem, da bi to obstajalo pri nas:)

New Report

Close