Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako shujšati hitro?

Kako shujšati hitro?

Situacija je sledeča. Visoka 174 cm, težka približno 58-60 kg. Konfekcijsko nosim 36. Ker imam precej kavbojk od par let nazaj 34 poletnih, bi rada prišla nazaj na to cifro. Posebno bi rada shujšala v noge in malo “love handles.” 2 krat na teden hodim na pilates, vsak dan se potrudim in naredim čez 10 000 korakov. Temu sem zdaj dodala še domačo telovadbo praktično vsak dan. Zvečer ne jem in se trudim, da ne jem svinjarij, cukra, mastnega… ne naročam dostave in podobno, skuham sama, da vem kaj je noter. Torej, prosim, na plan z nasveti za čim hitreje hujšanje…

Hitrega hujšanja NI!

Samo bolezensko hitro shujsas.

Zamenjaj stil življenja. Sicer pa, nisi predebela, prej suha. Kavbojke pa…ni nujno da za to poletje

Stvar je preprosta in ista kot vedno. Bodi v kaloričnem deficitu, migej, pa izogibej se pizdarijam kokr cukr pa alkohol.

Ozempyc. Sicer pa droga. Droga te shujša. Mal za vikend pol pa 4 dni nisi lačna. In pol je spet vikend. Ne priporočam.

Drugače pa, šport in vadba je bolj za oblikovanje. Če zelo mal poješ, moraš že fulll telovadit. Tako da jej čim manj. Pol je pa bolj na psihi, s čim se boš zamotila, da ne boš jedla.

Če si visoka 174cm in tehtaš 58kg si živ okostnjak. Nimaš riti in jošk.

Diet je veliko, s katerimi se hitro shujša, a je problem to težo obdržati. Pomaga čarobna zeljna juha, dukanova beljakovinska dieta, ukc dieta, …ni da ni. Samo s takimi dietami si ženska hormonsko lahko naredi cel kažin. Jaz bi raje večno ostala s temi par kg viška, kot šla skozi pekel hormonskega neravnovesja. Prioritete.

Odgovor na objavo uporabnika
No, 04.05.2025 ob 20:31

Diet je veliko, s katerimi se hitro shujša, a je problem to težo obdržati. Pomaga čarobna zeljna juha, dukanova beljakovinska dieta, ukc dieta, …ni da ni. Samo s takimi dietami si ženska hormonsko lahko naredi cel kažin. Jaz bi raje večno ostala s temi par kg viška, kot šla skozi pekel hormonskega neravnovesja. Prioritete.

Katerih par kg viška pa ima ženska visoka 174, težka 58 kg pa s konfekcijsko številko 36? A na nosu, ker drugje jih ne more imeti …

Anonimnoxy, 04.05.2025 ob 21:06

Katerih par kg viška pa ima ženska visoka 174, težka 58 kg pa s konfekcijsko številko 36? A na nosu, ker drugje jih ne more imeti …

Ne vem, ker je ne poznam. Sem pa govorila o svojih kg viška..

Bdw, pravi da ima težave z dolocenimi deli telesa, kjer se ji več nabira maščoba pa bi morda tisto dala dol? Ne vem.

Casher, 04.05.2025 ob 20:06

Če si visoka 174cm in tehtaš 58kg si živ okostnjak. Nimaš riti in jošk.

to je ta slovenceljska mentaliteta, da suha ženska nima oblin in podobno. Imam C košarico. Verjetno imam malo kg, ker me je v pasu izredno malo v pasu. Od vedno je tako. Tudi hrbet imam zelo ozek. Potem se pa spet malo razširim v bokih in riti. Malo.. hm.. malo preveč.

Ne priporočam, 04.05.2025 ob 20:05

Ozempyc. Sicer pa droga. Droga te shujša. Mal za vikend pol pa 4 dni nisi lačna. In pol je spet vikend. Ne priporočam.

Drugače pa, šport in vadba je bolj za oblikovanje. Če zelo mal poješ, moraš že fulll telovadit. Tako da jej čim manj. Pol je pa bolj na psihi, s čim se boš zamotila, da ne boš jedla.

“ne priporočam” …res je, res. vse. in tisti del, da se s telovadbo oblikuje, ne pa konkretno shujša. kdor misli, da bo ob istem hranjenju in miganju, bistveno oklestil kilažo, se moti. Lastne izkušnje.

Glede na opisano bo učinek

Pa saj veš da ne gre, da bi človek shujšal samo v eno nogo, eno ritnico ☺️ oz samo v noge ali rit. Boš na hitro shujšala, boš verjetno glih sam v joške. Če boš hotla približno sorazmerje, boš morala konkretno vadbo spreneniti, ki bo poudaril zgornji del, spodnjega preoblikoval. Ampak sama s tem ne boš. 2x na teden je bolj za pljuča predihat, pa za ohranjati neokrnelost. Razmišljaj dolgoročno, pa najdi magar osebnega trenerja, ki ti to pomagal morda omiliti to nesorazmerje z vadbo in prehrano.

Zakaj bi odrasla ženska rada lezla v 34 cifro? Pri tvoji višini? Bi rada zbolela? Kupi nove kavbojke!

Ozempic , jih poznam veliko ki so shujšale z njim. Če pa je to zdrav način hujšanja je pa veliko vprašanje

rada bi bila suha :(, 04.05.2025 ob 19:20

Situacija je sledeča. Visoka 174 cm, težka približno 58-60 kg. Konfekcijsko nosim 36. Ker imam precej kavbojk od par let nazaj 34 poletnih, bi rada prišla nazaj na to cifro. Posebno bi rada shujšala v noge in malo “love handles.” 2 krat na teden hodim na pilates, vsak dan se potrudim in naredim čez 10 000 korakov. Temu sem zdaj dodala še domačo telovadbo praktično vsak dan. Zvečer ne jem in se trudim, da ne jem svinjarij, cukra, mastnega… ne naročam dostave in podobno, skuham sama, da vem kaj je noter. Torej, prosim, na plan z nasveti za čim hitreje hujšanje…

Tole je že premajhna teža.. Zanima me vaš obseg pasu, bokov?

cibagegi, 05.05.2025 ob 14:38

Ozempic , jih poznam veliko ki so shujšale z njim. Če pa je to zdrav način hujšanja je pa veliko vprašanje

Ene par jih je toliko shujšalo da so sam še kosti. Par m pod zemljo.

Gospa106, 05.05.2025 ob 14:49

Tole je že premajhna teža.. Zanima me vaš obseg pasu, bokov?

Sem se ravno zmerila, da vam odgovorim. Obseg pasu 62 cm, v bokih pa kar 95..

New Report

Close