Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika KAKO SHUJŠATI

KAKO SHUJŠATI

doh, seveda je misljeno ob treningu!!!!!! samo bedaki hujsajo le s prehrano! Vendar pa ob treningu dieta ni nikakrsna opcija, ampak obveznost, ce hoce rezultate. Ti lahko svicas 2 uri nonstop na biciklu – to znese tam okrog 1500 kalorij. Kaj ji potem pomaga, ce po treningu poje en masten zrezek z omako, majonezo, in pomfrijem (beri: minimalno 1000 kalorij)?? K temu pristej se vso ostalo hrano cez dan (plus evrokrem :))), pa smo zmenjeni.. 2 uri kolesarjenja je vrzenih stran (no ja, glede na njen cilj)…

Stari od kod si ti?

LP, miki

tako je!

telo se na zmanjsan vnos hrane hitro privadi in zacne varcevat! ce ga drazimo se z aerobnim treningom hitro popusti in zacne glodati zalogo (mascobe).

se pa ljudje razlikujemo in je treba poiskati tisto kar tvojemu telesu najbolj odgovarja. jaz naprimer brez problemov shujsam 2-3kg na mesec brez diete – samo s tekom-daljsam razdaljo:)

maščobe in samo mišico…

LP, miki

gorenc, malo se motis: telo se res privadi na manjse kolicine hrane, in zacne varcevat. kar pomeni, da bos po nekem casu nehal izgubljati kilograme, ker zaradi znizanega metabolizma telo porabi manj kalorij&vec pa jih spravlja (za hude case :)) . Zaradi tega se nikoli ne drzimo diete non stop 7/teden, ampak recimo konec tedna jemo normalno (oz. se vedno pravilno hrano, le da pojemo vec) – s tem telo prepricamo, da znizan vnos hranil ni stalen. To prepreci prilagoditev telesa (se pravi ne zacne varcevat). Ce hujsas, potem NOCES da telo varcuje – potrebujes hiter metabolizem!!

Trening pa tako kot je rekel miki – porabljas vecino misic (poglej maratonce – nobenih misic, nobene mascobe. Je to tvoj cilj?? Njen sigurno ni. ). Mascobe zacne telo rabiti sele ko ni drugih virov, zato se aerobno vadbo dela zjutraj na tesce.

ljubljana. Zakaj?

Maratonci majo pa drugačna mišična vlakna kot BB…

LP, miki

Kar tak vprašam…sodeluješ na kakem forumu na temo BB ?

LP, miki

LAHKO TI POVEM LE SVOJO IZKUŠNJO: SIRUP MADAL BAL. POPOLNO STRADANJE, PITJE SIRUPA PO NAVODILIH, NESLADKANI ČAJI …MIGANJE, DA TE MINE MISEL NA HRANO.
PRIZNAM, PRVE TRI DNI JE OBUP, POL PA NI PROBLEMA. V 10-14 DNEH KILCE KAR LETIJO DOL. MORAŠ PA RES BITI FIZIČNO PRECEJ AKTIVNA. JEST GREM PO NAVADI KAR NA BICIKEL …

PREIZKUSILA SEM ŽE 100 IN 1 VARIANTO, TA MENI NAJBOLJ USTREZA.
PO KONČANI DIETI LAHKO TEŽO OBDRŽIŠ TAKO, DA POPOLNOMA SPREMENIŠ NAČIN PREHRANJEVANJA: LOČEVANJE OH OD BELJAKOVIN IN TI TO POSTANE NAČIN PREHRANJEVANJA. VSEKAKOR PA : MAJHEN GREH TU, MAJHEN GREH TAM … PA JE SPET TREBA NA STRADANJE.

PA ŠE TO: SPOMNILA SEM SE, DA SEM PRED KRATKIM ZASLEDILA RECEPT ZA JUHO (KI NITI NI TAKO SLABA) IN JO LAHKO JEŠ V NEOMEJENIH KOLIČINAH:

2 VELIKI ČEBULI , 2-3 KORENE, 1 ŠOP STEBELNE ZELENE, 1 MANJŠA GLAVA ZELJA, 1-2 PAPRIKI

VSE LEPO NAREŽEŠ NA KOCKE IN ZALIJEŠ Z VODO. DUŠIŠ CA 1-1,5 H,
SOLIŠ, POPRAŠ IN DODAŠ ZELIŠČA PO ŽELJI.

JUHO SI LAHKO SKUHAŠ ZA 2-3 DNI VNAPREJ.

JEŠ SAMO TO, VSAK DAN ….

PA DOBER TEK!

Opažam da je na svetu veliko SADOMAZOHISTK…

LP, miki

Seveda imajo, ampak to je posledica teka, prilagoditev telesa. Rdeca vlakna napram belim pri bilderjih.

Hahaha,in postanes zombi. Punca, v tej tvoji juhici je sama voda. Probaj zivet od 10litrov vode na dan… je pa res, sigurno shujsas..edini klinc je, da je to tudi zadnja stvar ki jo naredis :))) ce si dovolj vztrajen..

Zdaj si me pa nasmejal :)))))))

LP, miki

>:) me veseli.. zanima me od kje sploh pridejo taki ‘ljudski recepti’… eni so ok, ampak vecina je takih bedarij… in potem folk to prakticira in si naredijo vec skode kot koristi… sam sej, kaj lahko druzga pricakujes od ljudi, ki te v isti sapi potem rotijo da ze nehaj jest proteine (ki seveda niso beljakovine v prahu…), ker baje se od tega lahko umre.

Ja pa raka lahko dobiš pa lasje ti izpadajo pa mozoljast si…grrr! ;P

LP, miki

OJLA!!
Večkrat sem že poskusila shujšat pa mi ne uspe.Premami me poln hladilnik,čips,
sladkarije,…!Rada bi shujšala za 20 kg! Rada bi nasvet kako naj shujšam?
Ali mi lahko uspe do 6.10.2002?

PROSIM POMAGAJTE MI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Draga bajsika – kot prvo tako gledanje na sebe ne pomaga!

Pomeči stran vse čipse, sprazni hladilnik in si ga nabaši s stvarmi (zelenjavo, sadjem,…) tako da če boš lačna boš primorana zagrabiti za kumaro ali kaj podobnega…

Do oktobra lahko kar precej shujšaš samo boš morala met trdno voljo in bit hudo zagnana-sej veš da se mi malo bolj okrogli ponavadi zaženemo v diete in zdravo življenje pa slej ko prej obulpamo… zatorej… uredi najprej psiho, zadaj si konkreten cilj in se tega drži!

😉 Pa veliko volje ti želim!

Trenin trening pa še enkrat trening pa pr hrani mau pazit.

Js sm sicer sprobal vse dodatke ki jih priporoča miki 🙂

Mi je uspelo 45 kil dol vržt. 🙂

Zdej grem pa na ultra zdrav način prehranjevanja oz se ga že držim 3 mesce
Počutje je odlično

LP Oliver

New Report

Close