kako si ve služite denar
Zanima me kako si služite denar,ali je katera kdaj poskusila s prostitucijo?kakšne so vaše izkušnje?
delam preko študetskega servisa,nikakor pa se nebi nikoli spustila tako nizko da bi se ukvarjala s prostitucijo,za moje pojme boš s tem ponižala samo sebe!!!!Vzemi se v roke in se loti poštenega dela,želim ti veliko sreče!
joj ne, s prostitucijo si pa res ne bi služila denarja saj imam dosti drugih talentov, katere lahko ponucam.
npr. prodaja kozmetike ali kaj podobnega za zraven k službi. Če ti seveda zasluženi denar tam ni dovolj….
Ojla!
Ne! Od vsake posameznice je odvisno s čim si bo služila denar. Nikogar ne obsojam. Res pa je da se mora vsak znajditi po svoje.
Pa veliko sreče pri iskanju zaslužka!
verjetno to sprašuješ, ker si v denarni stiski ali ker bi rada prišla hitro do večje vsote denarja ali ker ti osemurno delo ne diši. morda gre zgolj za provokacijo, da bi videla odziv. meni se delo prostitutke ne zdi nečastno, vendar sem vesela, da imam možnost služiti denar drugače. nekatere nimajo izbire.
če se odločaš za ta najstarejši poklic, se moraš prej vprašati določene stvari. po časopisih si verjetno že zasledila določene podrobnosti, npr. cena naj bi bila za pol ure nekje od 10 do 15 tisočakov. za ta denar tvegaš svoje zdravje kljub uporabi kondoma. tvegaš tudi nasilni odziv stranke, zlasti v obdobju, ko si še pridobivaš redne, tvegaš, da te nekdo pretepe in ti ne plača. če opravljaš prostitucijo v najetem stanovanju, boš imela kmalu za vratom kakšno prijavo sosedov, ki bodo opazili različne moške stranke. tudi najemnina bo strošek. če delo opravljaš doma, bo na slabem tvoj glas, anonimnosti ne bo.
kaj so tvoje alternative? delo po vročem telefonu. golo poziranje (sama določiš, kaj in kako), snemanje filmov ali internetne strani. delo v masažnem salonu. vse naštete dejavnosti imajo običajno manj tveganja kot prava prostitucija, a se ti kljub temu lahko zgodi kakšna okužba. konkurenca je zlasti v tujini huda. predvsem pazi nase in premisli, ali je to tisto, kar si želiš.
Denar služim v službi, za katero je bilo treba it čez dolgo proceduro študija. Delo me kolikor toliko veseli. Ne morem pa si zamisliti, da bi me veselilo tako delo s strankami, kot zanima tebe, čeprav ne potrebuješ univerzitetne izobrazbe, pa tudi zaslužki niso zanemarljivi….
Stvar preferenc, torej. Vsak ima svoje predstave o sanjski službi.
Trenutno si denar služim z delom preko študentskega servisa, način služenja o katerem razmišljaš ti pa ni zame in me niti ne zanima. Če pa tebe veseli pa kar na delo seveda če si prej temeljito razmislila o vseh dobrih in slabih posledicah tega dela.
Forum je zaprt za komentiranje.