Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako si zbrišem twoo?

Kako si zbrišem twoo?

Kako si zbrišem twoo profil?
Sem pač kliknila na mailu (firbec pač) zdaj pa vsak dan pošta!
Na živce mi gre, pa itak ne želim biti tam.
Please…

ni treba, sem že 🙂

Kako si izbrisala? Meni ne rata. sem samo blokirala njihove maile direkt na serverju. Če se da, bi pa seveda najraje popolnoma zbrisala.
Hvala za odgovor!

a veš da ne vem ravno točno. Ampak je notri opcija izbris računa. NI bila taka znanost najti Potem dobiš takle mail:

Na tvojo prošnjo smo Izbrisali tvoj Twoo račun.
Če si premisliš lahko svoj račun ponovno aktiviraš tudi do 6 mesecev po izbrisu.

Lp

Prosim za izbris iz racuna Twoo

Stara tema, a imam pripombico, zato vseeno pišem v njej. Namreč…. nikoli nisem imela računa na twoo. Slučajno sem enkrat samo pogledala vabilo od nekoga, če se prijavim. In od takrat dobivam njihove spame. Ah ja.

Ko se enkrat zapleteš z njimi, nimaš več miru. Ko si prijavljen, ti non-stop šopa sporočila, kako si nekomu všeč ipd., če tudi tista oseba mogoče sploh ni videla tvojega profila. Kar na random ti izbere profile in ti piše, da se zanimajo zate. Balast.

Na Twoo pošilja sporočila vsem v adresarju tistega, ki se je prijavil … se pravi čista kraja podatkov z vdiranjem v poštne račune.
Samo kaj pa badoo, ta pa krade fotografije ne samo z neta, ampak tudi s telefona, če si jih izmenjuješ prek določenih aplikacij, pobere tudi vse podatke o tebi, mail, naslov, delovno mesto, ime, priimek, točen kraj bivanja, hobije glede na iskanje na net. In tako ustvari fake profile.
Vsake toliko dam v google svoj ime in priimek, da vidim, kaj se o meni kaj piše in govori, in me je skoraj kap, ko zagledam, da ima profil na badooju. Seveda se ne morem prijavit, ker ga nisem ustvarila jaz in nimam gesla, kontaktirat jih pa v bistvu ne moreš oziroma tudi če jih, ni odziva. Sem pa tam videla tudi fotografijo bivšega lastnika mona z njegovim pravim imenom zraven.

Kako si izbrisala? Meni ne rata. sem samo blokirala njihove maile direkt na serverju. Če se da, bi pa seveda najraje popolnoma zbrisala.
Hvala za odgovor!
[/quote]

[/quote]

New Report

Close