Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako si ženske pomagate?

Kako si ženske pomagate?

Veš kam srči, točno veš.

ne

Joj, jaz sem včasih tok potrebna, da tut na wc skočim. Imam vedno v torbici mini dildota. Če ga pa slučajno ni, so pa tut prstki dobri. 🙂

Pa nič. Škoda.

No, potem je pa vse ok.
Danes mi jih pa tako pogosto daješ, da sem že kar pijana od sreče. cmok, cmok, cmok tudi tebi korenjak moj 🙂

ja

Že čist slinasta a ne?:-)))))

Mi take poljubčke pošiljaš? Še lepše! Slinasta sem pa vedno, ko zagledam tvoj nick, ker se mi že tako sline po tebi cedijo, da je kar hudo.

O Majči, res znaš! Prav za dušco!

Vidim, da si danes potreben crkljanja in nežnih besed. Srči, pridi k meni, te nežno objamem, poljubčkam, te povabim v kad, te zmasiram, na koncu pa se nežno ljubiva in pozabiva na vse!

Uf, res bi pasal! Sam grem in ti želim en prekrasen vikend!

Na pa še mal: CMOK CMOK CMOK…….

O srči, hvala enako!
cmokci tudi zate, točno toliko kot jih rabiš, da preživiš vikend, v ponedeljek pa dobiš novo porcijo! 🙂

Ja no v pisarni ne mors nc..ce je kriza pac skocis na wc 🙂

www.studentarija.net

hehe:-))))) Edina, ki si je upala povedat!
Cmok!

Dragi, jaz bom povedala samo tebi!

Lepo, bo še bolj rajcig
Lep začetek tedna ti želim!

Vroča erotična šepetanja.

Hvala enako! Ne vem kaj se je zgodilo, ampak sem tako polna energije, kot že dolgo ne! Ne, ni se zgodilo tisto, kar sedaj misliš.:)))

:))) To bi mu že kar po telefonu izvedla, ker potem ne bi bilo kaj dosti časa za kakšno šepetanje.

Sumim kaj se je zgodilo. Ves vikend si preseksala, zdaj si pa polna energije!

Če je pa agencija zaprla svoja vrata :-))))

Jaz bi kar v slušalko zlezel od vzburjenja in napetosti:-)))

Sem vedela, da boš pomislil na to in sem ti zato napisala, da se ni to zgodilo. Na žalost. Sicer pa ne vem kaj bi bilo šele potem, če bi bilo še to. Mogoče pa že malo voham pomlad.:))) 😉

Pomlad ti bo dala še veliko energije in boš res prava energijska bombica.

Saj sem vedela, da ne veš kakšna agencija je bila. Srči, na poti k tebi bi ti šepetala packarije,……:)

New Report

Close