Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako si ženske umivate lase, da si ne zmočite nog?

Kako si ženske umivate lase, da si ne zmočite nog?

Jaz imam dolge lase, nikoli jih ne umivam, ko sem pod tušem, ker mi ni paše. Umivam jih tako, da se nagnem nad tuš kabino. Pri tem si vedno zmočim noge in moram menjati copate in nogavice in brisati zmočena tla. Umivanje las v umivalniku ne pride v poštev, mi ni komot. Kako druge to počnete, da ostanete suhe, če sploh ostanete suhe?

Imamo banjo, ne tuša. Žal niti umivalnika ne, ker je majcena kopalnica. Zato ni problem, se nagnem nad banjo. Vsaj dokler ne bo hrbet začel trpet 🙂

Včasih kar pod tušem, sicer pa v kadi. Stojim zunaj in se nagnem v kad. Kar o.k.

Sklonim se nad banjo. Ali pa stoje v banji med tuširanjem. Mi pa obvezno pride šampon v oči, ne glede na položaj. Tako da se priporočam za nasvete kako to preprečit.

Meni tudi ne pase pod tušem umivat dolgih las. Pri 16tih sem bila na paza postrežena, (vse ostalo vedno dolgi lasje gosti, kodrasti, valoviti) pa je bilo pod tušem fajn umit. Tako pa nad banjo pa umivalnik, mi je že zaradi tipa las lažje.

Ja, no, si pac bosa, stojis na brisaci in potem vse obrises.

Imam dolge, goste lase in ni sans, da si jih operem tako sklonjena cez banjo! Meni bi kriz odpadel, verjetno se ne bi vec zravnala.
Umivam si jih pod tusem, ze od nekdaj tako, pa imam vedno dolge lase.

Ooo..pa vas ej veliko, ki si med tusiranjem ne perete tudi las; tudi jaz ne.
V tus kabini na naklon se bosa, sklonjena umivam lase, pazim da je curek usmerjen le v glavo in sem redko mokra, stopala osusim v predpraznik.

Jaz si naceloma vedno pod tusem umivam, razen zelo izjemoma. Takrat sem bosa, v spodnjem perilu, stojim na brisaci. Pa je 🙂

Jaz imam isti problem, ko tako perem lase, vse zmočim, nikoli si jih ne umivam med tuširanjem. Probam držati glavo čimbolj notri v tuš kabino. 😃

Nad banjo. Samo zaradi tega imam še banjo. Če ne bi že zamenjala za tuš, ker se vsi samo še tuširamo in bi bil tuš bolj komot.

Ko sem imela se banjo je bilo super, sedaj si lase umijem v umivalniku.

Umivam si jih ko se tuširam.

Če pa ne, pa si jih perem v kuhinji, kjer imam višjo pipo. (Ampak to zelo redko)

Jaz imam plastične natikače za v kopalnico, če je mokra oz. namerava biti mokra.

Ja če bi imela banjo bi bilo ok. Tuš je najslabši. Jaz tudi nikoli ne umivam las stoje ampak se nagnem nad banjo. Vedno. Pa tudi šampon mi ne pride v oči. Ne vem kako to vam rata 🙂 sem pa dolgolaska.

Tudi jaz si lase umivam posebej, ker ne maram, da se mi potem mokri lepijo po hrbtu. Če sem imela tuš kabino, sem klečala pred kabino in si umivala lase, sedaj pa se pač nagnem nad banjo. Imam dolge in zelo goste lase in tako pri klečanju kot nagibanju me začne bolet križ 🙂

Imate pa probleme s težavami. 🙂 Vedno sem si jih umivala med tuširanjem. Sedaj ima krajše – tudi med tuširanjem. Zakaj ne bi izkoristila tiste “rainshower” glave na vrhu – tisto je prav super.

Običajno si umivam lase hkrati s tuširanjem. Si pa res najprej umijem lase, nato se pa še stuširam, kar je možno zaradi banje. Na srečo sem vedno živela v takih stanovanjih, kjer sem imela banjo. Drugače je v hotelih, kjer se pač človek znajde s tušem kakor ve in zna. Najhujši so tisti tuši, ki so pritrjeni v steno. Tam bentim. Ko je v tuš kabini tuš ročka na žnurci, je lažje oprati vse.

Joj, tale tema me je pa nasmejala. Nekaj se priklanjate in trudite in delate akrobacije, samo da se ne bi zmočile? Kaj je razlog, da si jih ne umijete pod tušem, mimogrede? Imate preveč časa, ali samo rade komplicirate? Edini razlog , da si lase umiva posebej je napisala ena, pa še ta je smešen. Ne mara,da se ji lase lepijo na hrbet. Ok, pač ne mara. Se stuširaš, na koncu glavo nagneš naprej in umiješ lase isto kot nad umivalnikom ali banjo. Seveda ne paziš, da boš moker, ker že si.😁 Pa ni nobenih problemov. Kakšne razloge imate še, da si morate umivat lase posebej?

Imam oboje – nad glavo velik tuš, zraven pa še ročko. Res pa si najprej našamponiram lase in sperem, potem pa ostalo. Tako da ne vidim ravno problema umivanja las med tuširanjem. Edino sušenje mi gre na živce – to pa traja 🙁

Ker so packe, ki si lase umivajo zelo poredko. Ker kao škoduje njihovim razcepljenim štrenam 🙂 Zato.

Dolgih las ne moreš umivati stoje. Fantje tiste svoje kračke in pleše lahko umijete stoječ pod curkom vode, dolgolaske in dolgolasci pa ne moremo umivati las tako. Se ne operejo dobro.

Dolgih las ne moreš umivati stoje. Fantje tiste svoje kračke in pleše lahko umijete stoječ pod curkom vode, dolgolaske in dolgolasci pa ne moremo umivati las tako. Se ne operejo dobro.
[/quote]
Popravek:
No, tudi kračke imate, a na glavi so krtačke.

daj razjasni, zakaj dolgih las ne moreš stoje v tušu umivat?
zakaj se lasje s sklonjeno glavo umivajo bolje, kot s pokončno glavo?
ker mi ni glih jasno, jaz sem si vedno umivala lase v tušu, med tuširanjem, stoječki, tudi ko sem imela lase do sred hrbta

Očitno si nas večina ne more dobro umiti las, če si jih umivamo stoje. Ne moreš dobro umiti zadaj in po dolžini. Morda si pa ti nisi dobro umila las… (če uporabim trdive enega izmed komentatorjev, ki je pacek).

Verjetno si me zamešala s kom drugim. Pa nima veze – tvoji izgovori so “za lase privlečeni”. Za svinjske lase privlečeni.:-)
Ker si stoje ne moreš tako dobro umiti las? Kaj, ste nepokretne? Imate dolge lase in si jih na konceh ne morete umiti tako, da jih daste naprej? Lasišče si lahko umijete tudi stoje (kot vsi lasati smrtniki). Kje je torej, razen v vaših glavah, problem? V tem, da si las nočete zmočiti in umivati med tušem, ker si jih perete na vsake kvatre enkrat? Jap, to bo to.
[/quote]
Lase si bolje umijes stoje torej npr v tus kabini. Ker dajat naprej glavo, lase naprej. Niso nikoli dobro umiti kot klasicno.
Tudi v frizerskem salonu umivajo lase od zgoraj dol, ne pa s prekuncnjeno glavo.😁

Lahko da jih motijo mokri lasje na hrbtu??
( nisem brala vsega)

New Report

Close