Kako si ženske umivate lase, da si ne zmočite nog?
Jaz imam dolge lase, nikoli jih ne umivam, ko sem pod tušem, ker mi ni paše. Umivam jih tako, da se nagnem nad tuš kabino. Pri tem si vedno zmočim noge in moram menjati copate in nogavice in brisati zmočena tla. Umivanje las v umivalniku ne pride v poštev, mi ni komot. Kako druge to počnete, da ostanete suhe, če sploh ostanete suhe?
Običajno si umivam lase hkrati s tuširanjem. Si pa res najprej umijem lase, nato se pa še stuširam, kar je možno zaradi banje. Na srečo sem vedno živela v takih stanovanjih, kjer sem imela banjo. Drugače je v hotelih, kjer se pač človek znajde s tušem kakor ve in zna. Najhujši so tisti tuši, ki so pritrjeni v steno. Tam bentim. Ko je v tuš kabini tuš ročka na žnurci, je lažje oprati vse.
Joj, tale tema me je pa nasmejala. Nekaj se priklanjate in trudite in delate akrobacije, samo da se ne bi zmočile? Kaj je razlog, da si jih ne umijete pod tušem, mimogrede? Imate preveč časa, ali samo rade komplicirate? Edini razlog , da si lase umiva posebej je napisala ena, pa še ta je smešen. Ne mara,da se ji lase lepijo na hrbet. Ok, pač ne mara. Se stuširaš, na koncu glavo nagneš naprej in umiješ lase isto kot nad umivalnikom ali banjo. Seveda ne paziš, da boš moker, ker že si.😁 Pa ni nobenih problemov. Kakšne razloge imate še, da si morate umivat lase posebej?
Verjetno si me zamešala s kom drugim. Pa nima veze – tvoji izgovori so “za lase privlečeni”. Za svinjske lase privlečeni.:-)
Ker si stoje ne moreš tako dobro umiti las? Kaj, ste nepokretne? Imate dolge lase in si jih na konceh ne morete umiti tako, da jih daste naprej? Lasišče si lahko umijete tudi stoje (kot vsi lasati smrtniki). Kje je torej, razen v vaših glavah, problem? V tem, da si las nočete zmočiti in umivati med tušem, ker si jih perete na vsake kvatre enkrat? Jap, to bo to.
[/quote]
Lase si bolje umijes stoje torej npr v tus kabini. Ker dajat naprej glavo, lase naprej. Niso nikoli dobro umiti kot klasicno.
Tudi v frizerskem salonu umivajo lase od zgoraj dol, ne pa s prekuncnjeno glavo.😁
Lahko da jih motijo mokri lasje na hrbtu??
( nisem brala vsega)