Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako so se zaklali s turističnimi boni

Kako so se zaklali s turističnimi boni

Hoteli odprti, boni ne bodo podaljšani. Torej naj folk vzame nočitev z zajtrkom, vmes pa je sendviče, ker so gostilne zaprte? Tako rešujemo slovenski turizem?

Bodo morali podaljšati.

hotelirji so imeli najboljšo sezono v zadnjih par letih po zaslugi vavčerjev
namen je bil dosežen, panoga bo preživela do drugega leta
tisti, ki pa nismo mogli izkoristiti vavčerjev, pač, jebiga….

več sreče prihodnjič
v ljubljani en hotel v zameno za eno nočitev tala 150 eur hoferjevih bonov….
pokoristi….

Kateri hotel? Res?

Kateri hotel? Res?
[/quote]
Jp, kar tako javno najbrž. Veš da, a 40 tisoč evrov je kazni za zlorabo.

Potem praviš, da hotelirji v poletni sezoni zaslužijo dovolj za celo leto?

Potem praviš, da hotelirji v poletni sezoni zaslužijo dovolj za celo leto?
[/quote]
Kako imajo cene navite bi jim moralo zadoščat, če ne bi seveda požrešnost bila brez meja. Ne ne, saj bodo morali tudi svoje nakopičeno porablajt ali pa propast.

In kako ti VEŠ, da boni ne bodo podaljšani?

Glede na cene so zaslužili za celo leto.

In kako ti VEŠ, da boni ne bodo podaljšani?
[/quote]

Še danes je bilo v medijih, naj državljani ne računajo na podaljšanje, ampak izkoristijo bon čim prej. Čeprav se vse zapira. Nekomu zelo diši ta denar, ki bo ostal.

tule ti ponujajo 100 EUR za izkoristek bona

https://www.uhcollection.si/sl/uhotel/posebne-ponudbe

za hoferjeve bone je bila sponzorirana objava, ki pa mi je zdaj ne najde

Kolk pa pol računajo za 1 nočitev, da mi dajo še darilni bon za 100 EUR?
Ne kapiram. Kaj imajo oni pol od tega? Sej morajo oni dati za ta bon tudi 100 EUR.
Lahk kdo razloži po domače?

Ne kapiram. Kaj imajo oni pol od tega? Sej morajo oni dati za ta bon tudi 100 EUR.
[/quote]

Nikakor. Nikoli se ni med partnerji plačevalo 100% cene. Vprašanje je koliko hotel sploh plača, saj je to Hoferju reklama, ki bi jo moral plačati. Hofer pa lahko tudi po svoje bone vnovči kot darila ali donacije pri obračunu, pa sploh ni na izgubi. Drugo vprašanje je, če so boni res vseskozi veljavni in ali veljajo za vse izdelke – tudi tukaj lahko prišparaš. Tako kot s samimi vavčerji, je tudi tukaj že všteto statistično, koliko bonov se sploh ne bo porabilo in se jih zato ne proda ampak podari.
Za en tak bon lahko hotel plača samo 15-20 eur, pa še to si lahko prikaže kot izdatek na gosta, kar spet olajša poslovanje.

[/quote]

oni pokasirajo 200 eur za eno nočitev. od tega ti jih 100 dajo kot desetake nazaj.
kaj imajo od tega?
100 EUR za nekaj, kar je po redni ceni mogoče 60 EUR , oziroma, bi bili prazni

Nikakor. Nikoli se ni med partnerji plačevalo 100% cene. Vprašanje je koliko hotel sploh plača, saj je to Hoferju reklama, ki bi jo moral plačati. Hofer pa lahko tudi po svoje bone vnovči kot darila ali donacije pri obračunu, pa sploh ni na izgubi. Drugo vprašanje je, če so boni res vseskozi veljavni in ali veljajo za vse izdelke – tudi tukaj lahko prišparaš. Tako kot s samimi vavčerji, je tudi tukaj že všteto statistično, koliko bonov se sploh ne bo porabilo in se jih zato ne proda ampak podari.
Za en tak bon lahko hotel plača samo 15-20 eur, pa še to si lahko prikaže kot izdatek na gosta, kar spet olajša poslovanje.
[/quote]

bedarija
hofer ne prodaja svojih bonov po diskontu ali jih daje kot darila
hotel je normalno nabavil bone po polni ceni. mogoče ima kak procent popusta, več pa ne
za eno nočitev kasirajo 200 EUR, 150 dajo v bonih nazaj, 50 jim ostane, v nasprotnem primeru bi imeli pa 0 eur, ker itak nikogar ni, ki bi koristil nočitev.

bedarija
hofer ne prodaja svojih bonov po diskontu ali jih daje kot darila
hotel je normalno nabavil bone po polni ceni. mogoče ima kak procent popusta, več pa ne
za eno nočitev kasirajo 200 EUR, 150 dajo v bonih nazaj, 50 jim ostane, v nasprotnem primeru bi imeli pa 0 eur, ker itak nikogar ni, ki bi koristil nočitev.
[/quote]

Zanimivo.

[/quote]

Ja, ok. Sem zdajle šele videl, da kasirajo za 1 nočitev z zajtrkom 200 EUR 😂, pol ti pa “dajo” darilni bon Desetak za 100 EUR, za Interspar. Bog ve, kateri datum veljave je natisnjen na tem darilne bonu (mogoče ga niti izkoristiti ne moreš)?

Več kot miljon ljudi ni koristilo vavčerje, med njimi tudi sam, koristli so le najbolj čredno neumni, ki bi požrli ves drek, samo da jim nekdo da drobtinico.
[/quote]

niti ne dojameš, da so vaučerji za ponudnike – ne za rajo ☺
Jaz sem ga porabil v dveh nočeh – 1x 60€ in 1x 140€ … ker se mi je pač zdelo ☺

Lahko vzameš samo nočitev brez zajtrka. Nas je precej, ki za bone ponujamo apartmaje s svojo kuhnjo in računamo le nočitve.

V Ljubljani je pol hotelov zaprtih, ostala polovica crkuje. Od vaucerjev nimajo NIC.

Ja, ok. Sem zdajle šele videl, da kasirajo za 1 nočitev z zajtrkom 200 EUR 😂, pol ti pa “dajo” darilni bon Desetak za 100 EUR, za Interspar. Bog ve, kateri datum veljave je natisnjen na tem darilne bonu (mogoče ga niti izkoristiti ne moreš)?
[/quote]

na licu mesta preveriš veljavnost bonov in če so neveljavni, pač tudi svojega vavčerja ne izkoristiš.

lahko imaš od vaučerja 100 EUR in si ga deliš s hotelom, lahko pa tudi pustiš, da propade, nihče te ne sili v nič.

niti ne dojameš, da so vaučerji za ponudnike – ne za rajo ☺
Jaz sem ga porabil v dveh nočeh – 1x 60€ in 1x 140€ … ker se mi je pač zdelo ☺
[/quote]O jaz marsikar dojamem, kar čreda ne boste, da gre za lopovščino. če bi bila čreda kaj vredna, bi ignorirala bone in vladajoče fizično odnesla iz stavbe, ker počne same svinjarije, ne da vas maskice motijo in se ob petkih, ko ne veste kam bi se dali, s piciklčki vozite okoli parlamenta.

New Report

Close