Kako sodelavcem povedati, da si poročen
Pozdravljeni,
S partnerjem sva se 2.1.2011 poročila na Šri Lanki kamor sva odšla na dopust. V službi poroke nisem omenjala ker nisem še imela urejenih dokumentov (sprememba priimka, naslova….). Papirje sem v mesecu maju 2011 uredila in zdaj je napočil čas, da jih o moji poroki seznanim, kajti zdi se mi da je lepo da vedno in me v bodoče naslavljajo z novim priimkom.
Ima kdo kako idejo kako naj jim povem, problem ja ker nas je zaposlenih 33 in vsi smo razparcelirani po oddelkih in raztrešeni po celi stavbi.
Aja še kdo, pozna katera mogoče kak lep verz ki bi jim ga napisala ob poroki, bolj unikaten?
Hvala in se priporočam za predloge,
jaz
Živjo,
Evo uredila. Sporočila sem jim tako, da sem jim zjutraj v kuhinjo prinesla piškote zraven dala fotko kjer sva oba v poročnih oblekah na slonu, po mailu pa sem jim napisala prijazno sporočilo in povabila v čajno kuhinjo, da se posladkajo. Sprejeli ful presenečeno 🙂
Super se je bilo poročit na Šri Lanki oz. v tujni, nikakršnih ceramonij, skrbi, samo uživanje 🙂 Še dve uri pred poroko sva bila na plaži, prej ti povedo kako poroka poteka, ker je ful drugačna kot pri nas, definitivno boljša in traja predvsem dlje kot pri nas 🙂
Papirje sva uredila v Sloveniji vse, greš pač po potrdila vse overiš sicer pridobiš potrebno žige in pošlješ skene v hotel kjer se poročiš. Oni posredujejo v matični urad in ko prideš dol se ti v popolnosti prilagodijo in v vsem kar pač želiš ugodijo 🙂 Po poroki takoj na mestu dobiš njihov original, ki pa pri nas ne velja, počakaš cca. 1,5 meseca da ti pošljejo po pošti še overjenega in tistega potem pri nas overiš in neseš na matični urad, kjer ti na podlagi tega priznajo poroko. Definitivno priporočam super sva se imela, tukaj pa bova potem naredila nekakšen piknik varianto za vse svate.
LP, JAZ 🙂