Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste doma oblečene?

Kako ste doma oblečene?

kako ste ponavadi doma oblečene – v trenerki ali kako drugače? Kako? Jaz bi si zdaj nabavila novo garnituro kakih udobnih domačih oblačil, bo že počasi treba zamenjat, a mi neke razvlečene trenerke ravno ne dišijo najbolj… ko pa ne znajo lepih delat! :))

Jaz sem kar v kaki čipkasti srajčki in v visokih petkah z mufom.

Če kuham kosilo pa v predpasniku (spodaj brez).

Trenerke so reeeees brezvezne.

Upam, da boš našla garderobo, ki ti bo ustrezala.

Lep pozdrav!

kavbojke, najraje. Moj trenirk zase ne mara – zato mu tud na meni vrjetno niso všeč. Pa meni tudi ne.

Doma sigurno kaj na “čez komot ga ni”. Trenirko, razno razne hlače
na elastiko, daljše krilo na elastiko….
Pa vam povem, da je to grozna potuha! Sem tisti primerek, ki rad je
in se temu primerno hitro zredi in na začetku par kil sploh ne čutim
zaradi ..ja, elastičnih elastik v pasu!
Zdaj sem spet na redukcijski in ko se bom spet lahko zbasala v kakšne
kavbojke (vsakih par let shujšam in jih lahko oblečem, potem pa nazaj
spravim, ker jih nikoli ne “znucam” do konca) bom vse te elastične zadeve
zmetala v stran!

lep dan!

Jaz sem zdele še v pidžami (roza z belimi srčki, zvezdicami in luncami). Preoblekla se bom tam okoli opoldne, ko bo večja nevarnost, da pozvoni poštar. V prav nemarno trenerko, ki pa ima “sentimental value”, ker mi jo je kupila mama in jo merila po svojem obsegu, da bo ja prav 🙂

Eni dve stari trenerki še imam, drugače pa tiste hlače, ki so preveč znucane, da ib bile še za kam drugam. Glavno, da so udobne, kavbojk ne maram, ker so preveč trde.

Jaz imam skoraj vedno kavbojke, pa kaksno majcko s kratkimi rokavi, pa strikane copate, ker me vedno zebe v noge.
TRenerke iz razvlecenih materialov mi ne disijo. Imam eno boljso, ki pa je je skoda za doma- je bolj primerna za sport v zimskih mesecih. nosim pa doma jazz- hlace.
Unih bombaznih hlac na elastiko pa res ne maram- ful so mi nemarne.
Mislim, da moras biti tudi takrat, ko si doma in te nihce ne vidi, urejen.
lp

Ja, tudi doma moraš biti vedno urejen, saj nikol ne veš kdaj kakšen okoli voglov prileti… Mam pa po tanovem predpasnik ampak tak “nobel” in dolg, da mi ga je prav škoda za v kuhinjo.

Priznam-nosim večinoma trenerko ali pa (boljša varianta) jazz hlače. Trenerke so seveda brez patentov(a take še delajo?), da vsaj kolikor toliko zgleda. Res bi si morala kaj kupiti. Res pa je , da v trgovino ne grem nikoli, ampak res nikoli v kaki domači trenerki-to pa tudi meni izgleda “nemarno”. Doma nosim tudi kake hlače, ki niso za drugam, kot za doma. Recimo črne, ki se zaradi znošenosti že tu in tam mal posvetijo-za doma pa so še dobre. Včasih nosim tudi (čeprav vem, da to je pa total out) legice, sam ne pol gor majco do kolen(groza), ampak normalno dolgo, ozko majčko-to je mojemu tako seksi, potem pa je treba tu in tam :-). Ja, včasih nosim tudi kavbojke v celem-kadar sem sama doma, ker to pa je mojemu nekaj najbolj nemarnega in ni prenesel niti v nosečnosti… V vsakem primeru mi nakup kakih domačih oblačil ne bi škodil-ampak kaj, ko smo večino življenja tako v službi:-( in potem v spalnih oblačilih 🙂

V spodnjem delu trenirke, ki ga je moja majčica zelo ugodno kupila v Lentiju za očeta, doma pa s pomočjo pralnega stroja skrčila na natančno mojo velikost. Stil dopolnjujejo skoraj razpadle kosmate šlape, ki so spredaj že malo zažgane, ker noge kar naprej tiščim na peč.So pa taščino darilo,pa čakam, da mi bo kupila šlapice za pomlad (noče opaziti dotrajanosti,lisica).Je pa neko otroče zadnjič kriče zbežalo, ko sem odprla vrata…

Jaz sem vedno v trenerki.

Jaz nisem ravno v trenerki,ampak bombažnih športnih elastičnih hlačah.Ponavadi si jih kupim tako da računam da jih bom mela za na lepš,pol pa to odpade ker ne dobim črnih ampak modre barve.Kupim ji iz same jeze in si potem lahko za izgovor rečem”za doma bojo pa dobre”:)
Niso tako razvlečene kot trenerke,ampak čisto oprijete,rahlo na zvonček.
Včasih ko mam doma preveč časa tut pogledam kaj se paše h tem pa tem hlačam,tko da mi ni vseeno kaj dam nase,pa čeprav sem doma.
Lep vikend!

Trenerke nisem oblekla že vsaj kakih 6 let. Še za telovadbo v srednji šoli sem imela bolj elastične hlače. Drugače pa odvisno, kak mi je kej toplo… Ponavadi nosim kavbojke in jeans jakno ali pa majčko s kratkimi rokavi ali na naramnice.

Jst mam pa doma tiste obleke za katere mislim, da niso več dovolj lepe za ven. Pač kakšne estetske napake-madeži, ki ne gredo ven. Ali jih pač imam že zelo dolgo za ven in mi je nerodno iti z njimi ven. Po večini so vse hlače stare več let.

hi hi, jaz pa sem v nagližeju… ;))

odkar je malo škripnilo v zakonu, nimam več trenerk. Popravite se pravočasno, punce. Kot keberček sicer nisem, pa ne bi bilo slabo.

hehe, gate in mikica, ker imamo sigurno več kot 30 stopinj. je kar priročno….

trenirka 🙂

Takoj, ko pridem domov grem pod tuš in v pidžamo.

Ker oba z možem delava doma, sva sklenila dogovor, da so trenerke dovoljene samo za šport in če se naju loteva kakšna bolezen, ko je res fino biti “komot”. Doma nosim – poleti dolge ali kratke preproste obleke, pozimi žametne hlače ter mehke pulije in puloverje. Poleg tega človek se pri nošnji trenerke zlahka neopazno zredi za kilogram ali dva, pri drugih hlačah pa ima vse “pod nadzorom”. Poleg tega so trenerke vse prej kot seksi – jaz že nočem svojega gledat v kaki razvlečeni “reklami za Nike”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close